Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕ това не знам да го има в склада.Ше чакаш Колчо майПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМи той малко нов, заради туй не го знаеш
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=977172Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДействай Те тоя коктейл не го знам.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=977172Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКато гледам и барман няма. Така че, гледай да уцелиш пропорциите на съставките в коктейла. Дан стане някой сакатлък ми е думатаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАко нЕма сервитьор ше се саомообслужваме явно.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСипи тогаз едно ""Наследството на Калабрезе""!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАз черпя.Кой к'вото иска.Днес ми е св.Паралеймон.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеДобро утро, уважаеми съфорумци! Пожелавам ви хубав ден, здраве и късмет на всички именници, професионалисти, техните близки, приятели, познати и непознати
(Да свърша това докато сме трезви, че вече имам бонбонче от тия с алкохол вътре....)
Наздраве/днес ще се напиваме с повод/!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеДобро утро, уважаеми съфорумци! Пожелавам ви хубав ден, здраве и късмет на всички именници, професионалисти, техните близки, приятели, познати и непознати
(Да свърша това докато сме трезви, че вече имам бонбонче от тия с алкохол вътре....)
Коментар
Коментар