If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ей, Арти, да си жива и здрава, че отвори, сипи едно малко ирландко докато търсиш Хенеси-то и разкажи ходи ли на изложба?
Пардон, наздраве, пак фана як дъжд, м..... ...... .....
Вълчо специално ...
п.п. май шефчето го е обхванал нихилизъм и не ще да отваря кръчмичката но да не се тревожи "Кръчмичката" е в сигурни ръце Ще изпием всичките запаси, с най-добри намерения
Миналата седмица не ходих, посветих уикенда на други неща /технополис, магазини и т.н. свърших заплануваното.../ Изложбата остава за тази седмица а хубавото бе, че тя се оказа повода да се чуя със стари и не толкова дружки, с които отдавна се каним да се организираме и ще гуляем и "клюкарстваме" съвсем скоро
Ей, Арти, да си жива и здрава, че отвори, сипи едно малко ирландко докато търсиш Хенеси-то и разкажи ходи ли на изложба?
Пардон, наздраве, пак фана як дъжд, м..... ...... .....
Добро утро, хубава седмица, тука има ли кръчмар или сервитьорки за едно бързо Хенеси, че ако ви кажа какво ме направи дъжда, направо се чудя кой ще ме изстиска
Добро утро, хубава седмица, тука има ли кръчмар или сервитьорки за едно бързо Хенеси, че ако ви кажа какво ме направи дъжда, направо се чудя кой ще ме изстиска
Коментар