И аз се присъденявам към Вълчо, за един обилен обяд с бирок.А "Капитан Моргана"-а ще бъде изпит след обяд.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЕдно Бакарди, молА! Малиййй, кви новини..., малийй!
Така кат са замисла - нека Бакардито да е двойно!
Сега един хубав обяд със Старопрамен!
Наздраве на всички противници и привърженици на СД!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКъш, къш граблива птицо! Ревалюциите - у "Политика". Тук си праими кефа
Вие пиениците сте ТЕРОРИСТИ !!!Last edited by mechobikov; 18.02.2013, 09:34.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеОще не е ама веке сме се дигнале на востание и ке я направиме БОЗАДЖИЙНИЦАLast edited by tnm; 18.02.2013, 09:23.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЕдно ирланско кайве/докат Мечо не сай усетил да рече, че Кръчмата е слаткарница/!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнениеДА!!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАха, надай се. Поръчах си жус, щот съм изискана дама
. Чаша арамея некак си не са обвързва с класната абстановка на Кръчмата.
Иначе, си добре дошел.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКо сте го обърнале на сладкарница, да идвам и аз при вазе да си ортуваме. Поръчах си жус, щот съм изискана дама
. Чаша арамея некак си не са обвързва с класната абстановка на Кръчмата.
Иначе, си добре дошел.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКо мое една голема чаша партакалов жус и една лъжичка мед у него! Щот душата ми пърха къде три метра над тленната си обител.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар