IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    НЕ !!!
    В ТАЗИ кръчма има един празник днес !!!
    И секви лигави, иноземни, наложени на дечурлигата глупости, оставяйте на входа !!!
    Баш.Вальо Загубеното да бега да си пере джапанките.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Кво си са разкрещял, бря!? Туй не ти тема "Политика".

Пие му се на човека...Не ще да подаряват китки и стъкълца....

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Празникът Трифон Зарезан се завръща с хилядолетната си мощ
        Лигавият женствен кич по магазините бързо омръзна дори на подрастващите, които предпочитат все повече мъжкарския празник на виното
        Кво си са разкрещял, бря!? Туй не ти тема "Политика".
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

НЕ !!!
          И секви лигави, иноземни, наложени на дечурлигата глупости, оставяйте на входа !!!
          Мъ, много ма разстрой. Некво изключение не мое ли там да са получи!? Щот като уважа едния светия, у мен ще са интрудуцира желания да почета и другия
          Мечо

Коментар

• Празникът Трифон Зарезан се завръща с хилядолетната си мощ
            Лигавият женствен кич по магазините бързо омръзна дори на подрастващите, които предпочитат все повече мъжкарския празник на виното
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

НЕ !!!

Тъй точно!
              Днеска сий Трифон Зарезан и всекакви протестантски глупости-на боклука. Няма да ни вземат хубавия български праздник. Да живей!
              Наздраве!
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• НЕ !!!
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Днес шай много тежък ден. Двама светиня ша трябва да са уважават.
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

• Начи има голем мач.Плазмата да бъде цъкната в 21,45 и "Капитан Морган"-а да бъде в наличност.Който иска да прави компания.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                      Ей много спиртосан човек много нещо вместо да взмете по едно знаменце и на манифестация все ръцете ви в алкохола
                      Айде, пак акъли! Ми кво като чашата с алкохол е у ръцете ни!? Ний дан та критикуваме за туй, дет държиш у твойте ръце
                      Мечо

Коментар

• Мислех си да направим едно кръгче отрезвително
                        Attached Files
                        Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          Младежката формация, язе на теб колку пъти да ти пиша дан ми даваш наклон на китката, дет съм я позиционирала зад левото си ухо!?
                          Ей много спиртосан човек много нещо вместо да взмете по едно знаменце и на манифестация все ръцете ви в алкохола

Коментар

• Аз съм доволен от вчерашния и днешния борсов ден и спокойно мога да затворя сергията и да поседна тук.МислЪ да си поръам от специалитета гарниран с ладна Загорка и за десерт
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                              Щом още от сутринта почвате с твърдото гориво значи сте в последна фаза поне с биричка в ръка да се събуждахте по ставаше
                              Младежката формация, язе на теб колку пъти да ти пиша дан ми даваш наклон на китката, дет съм я позиционирала зад левото си ухо!?
                              Last edited by tnm; 13.02.2013, 12:50.
                              Мечо

Коментар

• Добре дошли в новата зала за приятели
                                Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

Working...
                                X