IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Тука не се плаща.ИмАх въвнапредвид докато не се е почнАло да работиме.
    Работиме, та пушАк ся вдига! Добре си беше по-изпонапред... до 14 часа... и после - наздраве! А сега - до Пех часа трябва да все да го държим вдигнат, нале, Колчо!

Коментар

• Сипах си 100гр черен етикет...
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Щом още от сутринта почвате с твърдото гориво значи сте в последна фаза поне с биричка в ръка да се събуждахте по ставаше

Коментар

• Тука не се плаща.ИмАх въвнапредвид докато не се е почнАло да работиме.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Наздраве!

Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              За да се почне, момци и девойки,
              Нещо требе да е прирАло ...
              Тук в нашта кръчмА туй, за кокот иде реч - НИКОГА НЕ СПИРА !!!
              Моля, малко по-серьозно с понятийния апарат !!!
              Не бре, Колчо. Друго се има предвид тука. Идеята е да не се плаща накрая
              Ама то викаш нещо дет няма начало няма да има и край а

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                Споко ве, няма да се почне. Бармана е наш човек
                За да се почне, момци и девойки,
                Нещо требе да е прирАло ...
                Тук в нашта кръчмА туй, за кокот иде реч - НИКОГА НЕ СПИРА !!!
                Моля, малко по-серьозно с понятийния апарат !!!
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Дайте да пиеме докато не се е почнало.
                  Споко ве, няма да се почне. Бармана е наш човек

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                    Глей са, комсомолските секретари беха едни убави съученички, общо взето отракани, но и много послушни...
                    Но от момченцата комсекретари много се изреждат в управлението и преразпределението на благинките. То и аз бех "прилично момче", ама исках и собствено мнение да имам...Времена...
                    Наздраве!
                    Днес няма да бъркам клавиатура, телефон и канкулатор, щот не съм дринквал още
                    Наздраве!
                    http://www.youtube.com/watch?v=tKyShnMXXWQ
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Дайте да пиеме докато не се е почнало.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Хммм, ко туй "ДКМС", че и "комсомолски секретар"!?
                        Глей са, комсомолските секретари беха едни убави съученички, общо взето отракани, но и много послушни...
                        Но от момченцата комсекретари много се изреждат в управлението и преразпределението на благинките. То и аз бех "прилично момче", ама исках и собствено мнение да имам...Времена...
                        Наздраве!
                        Днес няма да бъркам клавиатура, телефон и канкулатор, щот не съм дринквал още
                        И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                          Знам но бях длъжен да го кажа ако ДКМС съществуваше сигурно щяха да ме назначат за комсомолски секретар не мислиш ли другарке тнм
                          Хммм, ко туй "ДКМС", че и "комсомолски секретар"!?
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            И между впрочем Ингуи е първият западен рок-музикант изнесъл концерт в СССР още през 1989 г. по времето когато КПСС държеше здраво властта ! При това концертите му бяха "аранжирани" съвсем не в духа на съветската епоха :

Yngwie Malmsteen - Dreaming (Tell Me) ( Live In Leningrad '89) - http://www.youtube.com/watch?NR=1&fe...&v=vCwEk6_-vAw
                            Тцъ.Имаше Рок-фестивал мисля, че през 88-ма "Рок срещу алкохолизма" или нещо такова.С Бон Джоуви, Ози, Мотли Крю,Синдарела и т.н.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• И между впрочем Ингуи е първият западен рок-музикант изнесъл концерт в СССР още през 1989 г. по времето когато КПСС държеше здраво властта ! При това концертите му бяха "аранжирани" съвсем не в духа на съветската епоха :

Yngwie Malmsteen - Dreaming (Tell Me) ( Live In Leningrad '89) - http://www.youtube.com/watch?NR=1&fe...&v=vCwEk6_-vAw
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• М-да-аам....Греъм Бонет също заслужава Уважение!

Тука един кавър на песен изпълнена от него, още като предишен вокал на Рейнбоу

Alcatrazz - Since You Been Gone live 1984 - http://www.youtube.com/watch?v=fL6NfrkUu4w
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X