If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тука не се плаща.ИмАх въвнапредвид докато не се е почнАло да работиме.
Работиме, та пушАк ся вдига! Добре си беше по-изпонапред... до 14 часа... и после - наздраве! А сега - до Пех часа трябва да все да го държим вдигнат, нале, Колчо!
За да се почне, момци и девойки,
Нещо требе да е прирАло ...
Тук в нашта кръчмА туй, за кокот иде реч - НИКОГА НЕ СПИРА !!!
Моля, малко по-серьозно с понятийния апарат !!!
Не бре, Колчо. Друго се има предвид тука. Идеята е да не се плаща накрая
Ама то викаш нещо дет няма начало няма да има и край а
За да се почне, момци и девойки,
Нещо требе да е прирАло ...
Тук в нашта кръчмА туй, за кокот иде реч - НИКОГА НЕ СПИРА !!!
Моля, малко по-серьозно с понятийния апарат !!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Глей са, комсомолските секретари беха едни убави съученички, общо взето отракани, но и много послушни...
Но от момченцата комсекретари много се изреждат в управлението и преразпределението на благинките. То и аз бех "прилично момче", ама исках и собствено мнение да имам...Времена...
Наздраве!
Днес няма да бъркам клавиатура, телефон и канкулатор, щот не съм дринквал още
Хммм, ко туй "ДКМС", че и "комсомолски секретар"!?
Глей са, комсомолските секретари беха едни убави съученички, общо взето отракани, но и много послушни...
Но от момченцата комсекретари много се изреждат в управлението и преразпределението на благинките. То и аз бех "прилично момче", ама исках и собствено мнение да имам...Времена...
Наздраве!
Днес няма да бъркам клавиатура, телефон и канкулатор, щот не съм дринквал още
И между впрочем Ингуи е първият западен рок-музикант изнесъл концерт в СССР още през 1989 г. по времето когато КПСС държеше здраво властта ! При това концертите му бяха "аранжирани" съвсем не в духа на съветската епоха :
Коментар