IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Недей са стресира - качеството и количеството на питието е у нормите.
    Просто се грижа за здравето с безценните си съвети а горенаписаното е първична форма на отричане на проблема

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
      Прав е, обергрупенфюрер (Мюлер) - сексуалните забежки (без консумация........) са като алкохилизма - до гроб!

Мюллер о пользе йода. Семнадцать мгновений весны. - http://www.youtube.com/watch?v=7ZUEVF2IWcQ

Ти руснак ли ди руснаците са готини хора http://www.youtube.com/watch?v=JiVs1svEHDg

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
        Да не ти е фалшиво виното или количествата са промишлени
        Недей са стресира - качеството и количеството на питието е у нормите.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Хих, задавих са с червеното вино, дето го пия. Личи, че си от младежката формация на 30+ . Още не си ги изучил основните житейски постулате.
          Чети ме фнимателно, щот няма да ти го пиша 100 пъти!
          Мъдрите ора се рекли, че сексуалните забежки са до време /по физилогични причини/, ама алкохолизма е до гроб
          Ееееех Тънъмънче, напомняш ми за тъщата, Бог да я прости, ама кви убави сарми праеше, да си изедеш пръстите! Мир на праха й! Та, тя я хортуваше таа лакърдия!
          И наздраве, сармите вървят с убаво червено, естествено, за мен мерло!
          И това ще мине ...

Коментар

.... сексуалните забежки са до време /по физилогични причини/, ама алкохолизма е до гроб
            Прав е, обергрупенфюрер (Мюлер) - сексуалните забежки (без консумация........) са като алкохилизма - до гроб!

Мюллер о пользе йода. Семнадцать мгновений весны. - http://www.youtube.com/watch?v=7ZUEVF2IWcQ

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Ма засега прибири сергията с краставците
              Наздраве!
              Да не ти е фалшиво виното или количествата са промишлени

Коментар

За това може да поспориме ама някой друг път
                Ши ми бъди много интиресно, да знаиш! Ма засега прибири сергията с краставците
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

Мъдрите ора се рекли, че сексуалните забежки са до време
                  За това може да поспориме ама някой друг път

Коментар

Не е заради него аз ги отказах от алкохолизма след профисионална терапия срещу вроденият им алкохолизъм
                    Хих, задавих са с червеното вино, дето го пия. Личи, че си от младежката формация на 30+ . Още не си ги изучил основните житейски постулате.
                    Чети ме фнимателно, щот няма да ти го пиша 100 пъти!
                    Мъдрите ора се рекли, че сексуалните забежки са до време /по физилогични причини/, ама алкохолизма е до гроб
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                      Толкова го плюят Дянков в тоя форум а няма кой едно питие да викне .....
                      Не е заради него аз ги отказах от алкохолизма след профисионална терапия срещу вроденият им алкохолизъм

Коментар

• Толкова го плюят Дянков в тоя форум а няма кой едно питие да викне .....
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                          Аз пък ше удара едно кафе щото ми се доспа.
                          И за мен от същото, моля
                          Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• Аз пък ше удара едно кафе щото ми се доспа.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Викам си, да ида да се помотам малко насам-натам. Мое като се върна и некой друг виципримиер да е сдал багажа. Четоф - ни е!
                              Мъка, мъкаааааа - още едно Бакарди, молА!
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

Къш, къш граблива птицо! Ревалюциите - у "Политика". Тук си праими кефа
                                За мене капучино Моля кафе не пия

Коментар

Working...
                                X