If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Голям кеф, думаш!? Съвсем невинно си пожелах некоя керемида да ти падне на главата или да са лъзнеш, па да паднеш. За Короната не съм си помисляла. Но, все пак се чудя- какво ли те застигна, та се смота у Извънгеография за толкова дни!?
Наздраве, Мрън!
Извънгеография е тук, близо до нас. Мога да ида да го издиря, ако речеш. Имаме си своите парижки потайности.
Наздраве!
Така, така, прегръдката подейства. Или пък твоята нерва. Нервиш, нервиш и хоп с големата баданарка. Кеф, кеф, голем кеф!
Голям кеф, думаш!? Съвсем невинно си пожелах некоя керемида да ти падне на главата или да са лъзнеш, па да паднеш. За Короната не съм си помисляла. Но, все пак се чудя- какво ли те застигна, та се смота у Извънгеография за толкова дни!?
Наздраве, Мрън!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Искаш да ме фкараш в разходи пак да черпа Алексито, дано се разора и влезна в дългове. На Реийгън го играеш, а? Иконом-война почваш. Добрееее, ще видим кой по-голям габровец. Ето, почерпвам модито една прегръдка, що е унисекс насърчение. Та нека те дебне и а си мръднала, а те зацапал(а). Здраве да е, Дрън-дън-дън-дън....
Успя да ме затрие, ама в друга една тема.
Наздраве!
Мечо
Къде си видял историк да не донася, а? Донася дреболийки с масълце, донася биричка с ледче, донася толумбички сиропе, абе, все носи. А такива като теб само отнасят. И дреболийките, и биричката, и толумбичките, че и дюлевката, коя са донесли уж да почерпат. Печален герой на омитането и замитането си ти!
Донася, таратанци!!! Не че, пия биричка или ям карантии, но тулумбичка може да хапна. А масата - празна.
Наздраве, Мрън!
Мечо
Абсолютно !
Модитата още малко ще напишат - удар с тежко пауново перо ....
Знае ли го човек ?
Уж си пийваме на една маса. а той - историк доносник ....
Кой знае какви ги омайва на лични !?
Наздраве !
пп Таз пущина ме фана от половин глътка ....
пп Коя е таз голяма гума ...? Алексчето ли..?
Къде си видял историк да не донася, а? Донася дреболийки с масълце, донася биричка с ледче, донася толумбички сиропе, абе, все носи. А такива като теб само отнасят. И дреболийките, и биричката, и толумбичките, че и дюлевката, коя са донесли уж да почерпат. Печален герой на омитането и замитането си ти!
Той, 4i40, е обръгнал, от стара козя яре. Пък ти и след основен ремонт ще си максимум на 50% от експлоатационните си възможности.
Наздраве, Мрън!
П.П. Чакай да видя кое моди е на смяна, че да не те отчете в графата "обиден"
П.П.П. Ужаст! Голямата гума
Искаш да ме фкараш в разходи пак да черпа Алексито, дано се разора и влезна в дългове. На Реийгън го играеш, а? Иконом-война почваш. Добрееее, ще видим кой по-голям габровец. Ето, почерпвам модито една прегръдка, що е унисекс насърчение. Та нека те дебне и а си мръднала, а те зацапал(а). Здраве да е, Дрън-дън-дън-дън....
Добро утро !
Аресва ми кът се гаврят над мен за разлика от теб, дето все мрънкаш....
Гепи ме коронавирус - продуха ме вятъра ( не няква вятърничава...) и ме втресе ...Днес ще гледам умно екрана на компа и ще си драпам...ушите..
Уфффф, пак ще трябва да ме лекуват....
Наздраве със прясна смокинова !
Чи аз мрънкам от кеф когато се гаврят с мен. А когато страдаш, си мълча с кеф и преглъщам със затаен дъх твоите неволи. За кой път вече ковидяса? Ти да не работиш нещо като масажист на леки и тежки жени, та така те фаща често-често? Здраве да е!
Абсолютно !
Модитата още малко ще напишат - удар с тежко пауново перо ....
Знае ли го човек ?
Уж си пийваме на една маса. а той - историк доносник ....
Кой знае какви ги омайва на лични !?
Наздраве !
пп Таз пущина ме фана от половин глътка ....
пп Коя е таз голяма гума ...? Алексчето ли..?
Ма, да
П.П. ПП-то и ИТН-то щели да правят работна група за изчистване на проблемите със Северна Македония. Викам, да го номинираме историка, че да се спре терора на модературата, оказван върху съвестните пиячи.
Пак му даваш на Чиче аванси. А трябва да се грижиш за обекта на експлоатация. Що, ако го бастисаш, над какво друго ще се гавриш, освен над себелюбието си? Здраве да е!
Той, 4i40, е обръгнал, от стара козя яре. Пък ти и след основен ремонт ще си максимум на 50% от експлоатационните си възможности.
Наздраве, Мрън!
П.П. Чакай да видя кое моди е на смяна, че да не те отчете в графата "обиден"
Пак му даваш на Чиче аванси. А трябва да се грижиш за обекта на експлоатация. Що, ако го бастисаш, над какво друго ще се гавриш, освен над себелюбието си? Здраве да е!
Добро утро !
Аресва ми кът се гаврят над мен за разлика от теб, дето все мрънкаш....
Гепи ме коронавирус - продуха ме вятъра ( не няква вятърничава...) и ме втресе ...Днес ще гледам умно екрана на компа и ще си драпам...ушите..
Уфффф, пак ще трябва да ме лекуват....
Спокойно! Аз съм възпитана в дух на уважение към по-възрастните. Нема ти заемам мястото.
Наздраве, Мрън!
Коментар