Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
За да си немаме повече разногласия, сръдни и протести, заменям ти киселеца с шопска салата, че да запомниш кога Тракалото е черпило. Пък дано чушчицата е доволно люта, та и ти да си задоволена продължително, и аз да съм удовлетворен напълно. Наздравичката!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Тцъ, не вярвам. В кулинарните сайтове разлика между лапад и киселец не правят. Щото са от едно семейство.
Понеже възникват някакви съмнения в теб, на за по-голяма увереност - лапад/киселец за теб, а аз ще се прежаля на орехите.
Яж, по после рапортувай - кисели или не зеленчука.
Наздраве!
Коментар
-
Не вярваш на кулинарните сайтове, а? Ми ти така ще изкараш, че уискито, с кое черпи Груича, е чайче от ромската махла. Бъди по-доверчива и си изяж киселеца. Наздраве, Дрън!
Понеже възникват някакви съмнения в теб, на за по-голяма увереност - лапад/киселец за теб, а аз ще се прежаля на орехите.
Яж, по после рапортувай - кисели или не зеленчука.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Това лапад, поръсен с орехи. И понеже благородството ме задължава - лападът ти го оставям, а ще изям само орехите.
Наздраве, Мрън!
Коментар
-
Е, ти салата от киселец да тий кисело и стипчиво. Да ти е хрускаво и хрупкаво замезването!
Наздраве, Мрън!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
А мезето къде е?
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Не я шъ засега таз пущиня политиката, а май требе да се пробвам. Следващият тираж ще е.
Наздраве, тнм
Наздраве, хаджи!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Таа наглата кака пак чака с празна манерка да й я напълня с мека топлина само защото за когот съм гласувал, пак е загубил. Нека чака - има право. Особено кога й се налага да свиква с мисълта, че ще се бори за званието "най-добра свекърва". Е, хайде, заслужила си е.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Никъв оксиморон не е. Нищо не разбираш, щото коефициента ти на емоционална интелигентност е двуцифрено число.
Наздраве!
П.П. Пак ще трябва здраво да черпиш. "Твоите" ги навряха у девета глуха.
Коментар
-
Ай, ся ..., Мрънкало №2. Дотегнала съм му била на автохтонното население на хабитатя. Грозни инсинуации.
Наздраве, хаджи!
П.П. Дан ти звъннаха, че са ти приготвили нов служебен стол /кресло/?
Наздраве, тнмNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Сал у Габроу го немъ ветъро на промената -там си е феод на кривоглавио, дето им бил обещал тунел под Шипка, че да секне бизнеса на ТНМ. Глей колко я обичат съгражданите ѝ - толку им е дотегнала, че за един тунел са готови на всичко
Наздраве - днес само интересни новини около мен
Наздраве, хаджи!
П.П. Дан ти звъннаха, че са ти приготвили нов служебен стол /кресло/?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Днес е добър ден за българската...кръчма.
Тянка черпи !
Излекува Важният в семейството и станала свекърва..( ужаст, горкото моме...)
Наздраве !
Наздраве - днес само интересни новини около менNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Днес е добър ден за българската...кръчма.
Тянка черпи !
Излекува Важният в семейството и станала свекърва..( ужаст, горкото моме...)
Наздраве !
Мечо
Коментар
Коментар