IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Сиренето го искам "плочка". Какви са тез изгъзици на ренде!?
    Наздраве, Мрънкало!
    Абе, ти и Чичи го искаш да е на плочки, ама он вече е на паласки. Съобразявай се с реалността. Наздраве, Дрънпретенцийо!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

За да си немаме повече разногласия, сръдни и протести, заменям ти киселеца с шопска салата, че да запомниш кога Тракалото е черпило. Пък дано чушчицата е доволно люта, та и ти да си задоволена продължително, и аз да съм удовлетворен напълно. Наздравичката!

Сиренето го искам "плочка". Какви са тез изгъзици на ренде!?
      Наздраве, Мрънкало!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

Тцъ, не вярвам. В кулинарните сайтове разлика между лапад и киселец не правят. Щото са от едно семейство.

Понеже възникват някакви съмнения в теб, на за по-голяма увереност - лапад/киселец за теб, а аз ще се прежаля на орехите.

Яж, по после рапортувай - кисели или не зеленчука.
        Наздраве!
        За да си немаме повече разногласия, сръдни и протести, заменям ти киселеца с шопска салата, че да запомниш кога Тракалото е черпило. Пък дано чушчицата е доволно люта, та и ти да си задоволена продължително, и аз да съм удовлетворен напълно. Наздравичката!

Коментар

Не вярваш на кулинарните сайтове, а? Ми ти така ще изкараш, че уискито, с кое черпи Груича, е чайче от ромската махла. Бъди по-доверчива и си изяж киселеца. Наздраве, Дрън!
          Тцъ, не вярвам. В кулинарните сайтове разлика между лапад и киселец не правят. Щото са от едно семейство.

Понеже възникват някакви съмнения в теб, на за по-голяма увереност - лапад/киселец за теб, а аз ще се прежаля на орехите.

Яж, по после рапортувай - кисели или не зеленчука.
          Наздраве!
          Мечо

Коментар

Това лапад, поръсен с орехи. И понеже благородството ме задължава - лападът ти го оставям, а ще изям само орехите.
            Наздраве, Мрън!
            Не вярваш на кулинарните сайтове, а? Ми ти така ще изкараш, че уискито, с кое черпи Груича, е чайче от ромската махла. Бъди по-доверчива и си изяж киселеца. Наздраве, Дрън!

Коментар

Е, ти салата от киселец да тий кисело и стипчиво. Да ти е хрускаво и хрупкаво замезването!

Това лапад, поръсен с орехи. И понеже благородството ме задължава - лападът ти го оставям, а ще изям само орехите.
              Наздраве, Мрън!
              Мечо

Коментар

А мезето къде е?
                Наздраве!
                Е, ти салата от киселец да тий кисело и стипчиво. Да ти е хрускаво и хрупкаво замезването!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Не я шъ засега таз пущиня политиката, а май требе да се пробвам. Следващият тираж ще е.
                  Наздраве, тнм
                  Като ги чувам какви ги редят, май тиражът ще е скоро.
                  Наздраве, хаджи!
                  Мечо

Коментар

Таа наглата кака пак чака с празна манерка да й я напълня с мека топлина само защото за когот съм гласувал, пак е загубил. Нека чака - има право. Особено кога й се налага да свиква с мисълта, че ще се бори за званието "най-добра свекърва". Е, хайде, заслужила си е.
                    А мезето къде е?
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

Никъв оксиморон не е. Нищо не разбираш, щото коефициента ти на емоционална интелигентност е двуцифрено число.
                      Наздраве!

П.П. Пак ще трябва здраво да черпиш. "Твоите" ги навряха у девета глуха.
                      Таа наглата кака пак чака с празна манерка да й я напълня с мека топлина само защото за когот съм гласувал, пак е загубил. Нека чака - има право. Особено кога й се налага да свиква с мисълта, че ще се бори за званието "най-добра свекърва". Е, хайде, заслужила си е.

Коментар

Ай, ся ..., Мрънкало №2. Дотегнала съм му била на автохтонното население на хабитатя. Грозни инсинуации.
                        Наздраве, хаджи!

П.П. Дан ти звъннаха, че са ти приготвили нов служебен стол /кресло/?
                        Не я шъ засега таз пущиня политиката, а май требе да се пробвам. Следващият тираж ще е.
                        Наздраве, тнм
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Сал у Габроу го немъ ветъро на промената -там си е феод на кривоглавио, дето им бил обещал тунел под Шипка, че да секне бизнеса на ТНМ. Глей колко я обичат съгражданите ѝ - толку им е дотегнала, че за един тунел са готови на всичко

Наздраве - днес само интересни новини около мен
                          Ай, ся ..., Мрънкало №2. Дотегнала съм му била на автохтонното население на хабитатя. Грозни инсинуации.
                          Наздраве, хаджи!

П.П. Дан ти звъннаха, че са ти приготвили нов служебен стол /кресло/?
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            Добро утро !
                            Днес е добър ден за българската...кръчма.
                            Тянка черпи !
                            Излекува Важният в семейството и станала свекърва..( ужаст, горкото моме...)

Наздраве !
                            Сал у Габроу го немъ ветъро на промената -там си е феод на кривоглавио, дето им бил обещал тунел под Шипка, че да секне бизнеса на ТНМ. Глей колко я обичат съгражданите ѝ - толку им е дотегнала, че за един тунел са готови на всичко

Наздраве - днес само интересни новини около мен
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Добро утро !
                              Тянка черпи !

Наздраве !
                              Каква свекърва, бре!? Арахната вдигна температурата и бълнува. Лошо му се отразиха поредните избори.
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

• Добро утро !
                                Тянка черпи !

Наздраве !

Коментар

Working...
                                X