If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А ти Кардам познаваш ли го? Като не го знайш, не се обаждай. Не може да си мерудия на секи сладолед. Колкото до "историка", това висша длъжност с назначение да заблуждава околните, дето имали славно минало и да ги мъти разни мисли празни, че навремето се живеело по-убаво. Наздраве, Дрън!
Ха, смях!!! Никва висша длъжност, а диагноза е това.
Наздраве, Мрън!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
той си тежи ама като духне тая мити манекенка/плеймейтка и полита мъжо
Плейметките не са моя първа радост, що метат яки бобичеци и челни замейткания. "Челни" в случая е евфемизъм. Така че метката най-добре да е метната и простряна.
То, не може всеки да е като него тип "тапициран кокал". Мъжът трябва да си тежи на място, не да го отнася всяко подухване на вятъра.
Наздраве, 4i40!
Бех така преди 30-40 години, ама де ги сега? А ти Чичи не се радвай, че си признавам дълголетието. Преди 40 години може да значи, че съм бил ткъв като бебешонак. Ще рече, щото сега съм във втора младежка възраст, най-прелестната - хем малко се трудиш, хем ти най-интересно. Гледаш и вече верваш на очите си. Здраве да е!
Кажи му "историк" и повече на го обиждай! Къде е Кубрат, къде е Кардам ... Манииии
Наздраве, Мрън!
А ти Кардам познаваш ли го? Като не го знайш, не се обаждай. Не може да си мерудия на секи сладолед. Колкото до "историка", това висша длъжност с назначение да заблуждава околните, дето имали славно минало и да ги мъти разни мисли празни, че навремето се живеело по-убаво. Наздраве, Дрън!
Моля, моля....Аз отслабнах ( умствено ) 6-7 кила и вече съм кът фидан ( ка )....
Тва щот си имам илач, дето всичко лекува...
Наздраве в мързелив работен ден !
Верно било, дето Ковидко дълбаел мозъчето и оставял само периферията му. Сега четох интервю с български учен у чужбината, според когото вирузът щел резко да съкрати продължителността на живота поради намаляване на ентелектуалните натрупвания и обратното. Е, малко притурих от мен, но това е понеже внимателно наблюдавам какво се случва с каките от две години насам и установявам, че са станали стриктни и пунктуални. Навремето не беше баш так. Бяха по-лежерни. Кви пакости направи тоз вируз!
Добре де, Кубрат, явно вече си го ритала отдолу. И не се фпечатлявай толкова от подробностите. Важното е да налагаш наред. За да те уважават и заобикалят. Ти хъшка ли си или гъска? Харамията трябва си личи отдалеч. Здраве да е!
Кажи му "историк" и повече на го обиждай! Къде е Кубрат, къде е Кардам ... Манииии
Наздраве, Мрън!
Мечо
Добре де, Кубрат, явно вече си го ритала отдолу. И не се фпечатлявай толкова от подробностите. Важното е да налагаш наред. За да те уважават и заобикалят. Ти хъшка ли си или гъска? Харамията трябва си личи отдалеч. Здраве да е!
Туйлите четворки ше ги дириш при Тервел и Кардам като спаринг им партньор. Тамън да свикнат да поемат удари под кръстта и направо в орехчетата, на каквито само ти си способна. Да свършиш малко народополезна работа, щото да си оправдаеш местожителството и местоработата. Наздраве, Дрън!
Не беше ли Кубрат?
Наздраве!
Мечо
Ха, аз съм свикнала вече на барем две туйли четворки. Преживях го тоз челен сблъсък с реалността.
Наздраве, Мрън!
Туйлите четворки ше ги дириш при Тервел и Кардам като спаринг им партньор. Тамън да свикнат да поемат удари под кръстта и направо в орехчетата, на каквито само ти си способна. Да свършиш малко народополезна работа, щото да си оправдаеш местожителството и местоработата. Наздраве, Дрън!
Коментар