IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро !
    Днес е убав ден за българската ...кръчма.
    Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

А ти Кардам познаваш ли го? Като не го знайш, не се обаждай. Не може да си мерудия на секи сладолед. Колкото до "историка", това висша длъжност с назначение да заблуждава околните, дето имали славно минало и да ги мъти разни мисли празни, че навремето се живеело по-убаво. Наздраве, Дрън!
      Ха, смях!!! Никва висша длъжност, а диагноза е това.
      Наздраве, Мрън!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

той си тежи ама като духне тая мити манекенка/плеймейтка и полита мъжо
        Плейметките не са моя първа радост, що метат яки бобичеци и челни замейткания. "Челни" в случая е евфемизъм. Така че метката най-добре да е метната и простряна.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

То, не може всеки да е като него тип "тапициран кокал". Мъжът трябва да си тежи на място, не да го отнася всяко подухване на вятъра.
          Наздраве, 4i40!
          той си тежи ама като духне тая мити манекенка/плеймейтка и полита мъжо
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

То, не може всеки да е като него тип "тапициран кокал". Мъжът трябва да си тежи на място, не да го отнася всяко подухване на вятъра.
            Наздраве, 4i40!
            Бех така преди 30-40 години, ама де ги сега? А ти Чичи не се радвай, че си признавам дълголетието. Преди 40 години може да значи, че съм бил ткъв като бебешонак. Ще рече, щото сега съм във втора младежка възраст, най-прелестната - хем малко се трудиш, хем ти най-интересно. Гледаш и вече верваш на очите си. Здраве да е!

Коментар

Кажи му "историк" и повече на го обиждай! Къде е Кубрат, къде е Кардам ... Манииии
              Наздраве, Мрън!
              А ти Кардам познаваш ли го? Като не го знайш, не се обаждай. Не може да си мерудия на секи сладолед. Колкото до "историка", това висша длъжност с назначение да заблуждава околните, дето имали славно минало и да ги мъти разни мисли празни, че навремето се живеело по-убаво. Наздраве, Дрън!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро !

Моля, моля....Аз отслабнах ( умствено ) 6-7 кила и вече съм кът фидан ( ка )....

Тва щот си имам илач, дето всичко лекува...

Наздраве в мързелив работен ден !
                Верно било, дето Ковидко дълбаел мозъчето и оставял само периферията му. Сега четох интервю с български учен у чужбината, според когото вирузът щел резко да съкрати продължителността на живота поради намаляване на ентелектуалните натрупвания и обратното. Е, малко притурих от мен, но това е понеже внимателно наблюдавам какво се случва с каките от две години насам и установявам, че са станали стриктни и пунктуални. Навремето не беше баш так. Бяха по-лежерни. Кви пакости направи тоз вируз!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро !

Моля, моля....Аз отслабнах ( умствено ) 6-7 кила и вече съм кът фидан ( ка )....

Наздраве, 4i40!
                  Мечо

Коментар

Добре де, Кубрат, явно вече си го ритала отдолу. И не се фпечатлявай толкова от подробностите. Важното е да налагаш наред. За да те уважават и заобикалят. Ти хъшка ли си или гъска? Харамията трябва си личи отдалеч. Здраве да е!
                    Кажи му "историк" и повече на го обиждай! Къде е Кубрат, къде е Кардам ... Манииии
                    Наздраве, Мрън!
                    Мечо

Коментар

Абе, ти и Чичи го искаш да е на плочки, ама он вече е на паласки. Съобразявай се с реалността. Наздраве, Дрънпретенцийо!
                      Добро утро !

Коментар

Не беше ли Кубрат?
                        Наздраве!
                        Добре де, Кубрат, явно вече си го ритала отдолу. И не се фпечатлявай толкова от подробностите. Важното е да налагаш наред. За да те уважават и заобикалят. Ти хъшка ли си или гъска? Харамията трябва си личи отдалеч. Здраве да е!

Коментар

Туйлите четворки ше ги дириш при Тервел и Кардам като спаринг им партньор. Тамън да свикнат да поемат удари под кръстта и направо в орехчетата, на каквито само ти си способна. Да свършиш малко народополезна работа, щото да си оправдаеш местожителството и местоработата. Наздраве, Дрън!
                          Не беше ли Кубрат?
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

Сиренето го искам "плочка". Какви са тез изгъзици на ренде!?
                            Наздраве, Мрънкало!

В Гърция (тук-там, с дълбок поклон) така сервират "шопската": правоъгълни парчета, подредени отгоре във вид на лъчи...

Узото си им е гръцко, сервирано в каничка. Може и с бутилка.

Коментар

Ха, аз съм свикнала вече на барем две туйли четворки. Преживях го тоз челен сблъсък с реалността.
                              Наздраве, Мрън!
                              Туйлите четворки ше ги дириш при Тервел и Кардам като спаринг им партньор. Тамън да свикнат да поемат удари под кръстта и направо в орехчетата, на каквито само ти си способна. Да свършиш малко народополезна работа, щото да си оправдаеш местожителството и местоработата. Наздраве, Дрън!

Коментар

Абе, ти и Чичи го искаш да е на плочки, ама он вече е на паласки. Съобразявай се с реалността. Наздраве, Дрънпретенцийо!
                                Ха, аз съм свикнала вече на барем две туйли четворки. Преживях го тоз челен сблъсък с реалността.
                                Наздраве, Мрън!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X