IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Това е оксиморон некъф - Кака Тянка и Добротата не могат се съчетаят. Във фейса споменах, че нема Доброта без Лошотия. Така че ще те сметаме за съпричастна към празника. Честит празник!
    Никъв оксиморон не е. Нищо не разбираш, щото коефициента ти на емоционална интелигентност е двуцифрено число.
    Наздраве!

П.П. Пак ще трябва здраво да черпиш. "Твоите" ги навряха у девета глуха.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Мрън, черпи, че днес ми е празник. Преди малко рекоха, дето днес било Международния ден на Добротата. А, кой, ако не аз съм добрия/добрата у Кръчмата!
      Наздраве!
      Това е оксиморон некъф - Кака Тянка и Добротата не могат се съчетаят. Във фейса споменах, че нема Доброта без Лошотия. Така че ще те сметаме за съпричастна към празника. Честит празник!

Коментар

Мрън, черпи, че днес ми е празник. Преди малко рекоха, дето днес било Международния ден на Добротата. А, кой, ако не аз съм добрия/добрата у Кръчмата!
        Наздраве!
        Мечо

Коментар

Алоооу, Мрън!!! Зелените полянки, морави и ливадки напролет. Тез дене предстои белване на площите. Ще ти замръзнат некои работи, ако си на теферич.
          Наздраве!

Коментар

Алоооу, Мрън!!! Зелените полянки, морави и ливадки напролет. Тез дене предстои белване на площите. Ще ти замръзнат некои работи, ако си на теферич.
            Наздраве!
            Ти ша ма учиш! Я, спретни един такъв, па врътни едно ягне на него, извади самуните леб, наточи биричка газирана, сложи и прясна туршия, те тогава мепитай ладно, гладно и жадно ли е около огъна. Здраве да е!

Коментар

Таа па! Сметаш ли, че се подгрявам на надеждата да се покрия в бункер, дори да е обзаведен с противогази и отнепръскачки за оказване съпротива на Ковида. Мене ми дай, како, зелени полянки, малки с големи трапези на тех. Чистият въздух, здравата храна и крепките напитки се опъват на Ковида. Та ще се завърта около твойта ливада да провера дали си я окосила и какво в бохчата си сложила. Наздраве, Дрънливадке!

Наздраве!
              Мечо

Коментар

ПъзлиФ, толку неща написа с цел да завоалираш мерака си да се паркираш у бункера на съхабитатеня ми.
                Наздраве, Мрънкало!
                Таа па! Сметаш ли, че се подгрявам на надеждата да се покрия в бункер, дори да е обзаведен с противогази и отнепръскачки за оказване съпротива на Ковида. Мене ми дай, како, зелени полянки, малки с големи трапези на тех. Чистият въздух, здравата храна и крепките напитки се опъват на Ковида. Та ще се завърта около твойта ливада да провера дали си я окосила и какво в бохчата си сложила. Наздраве, Дрънливадке!

Коментар

Явно не забелязваш какъф съм деликат и как пълзя по ръба, ама от таа страна, а не от тъмната. Щото твърде уважавам твоята вещерска личност, ама те уважавам не тъй както на Чичи му се иска да те уважи, ми внимателно и заобиколно, щото с магесници, ходжийки и проклетнички така трябва, за да не те превърнат в жаба и да не те прокълнат грозни принцеси да те цункат и като те извадят от калта, цял живот да те размотават по молове, ресторани, курорти да им носиш куфарите и пликовете. Ааа, неее, с такива вещи и зловещи сили като твойте требва да се действа само с две на ум и три напредвид. Стига наивитет и самоизмамване, отивам в бункера на Матейко да се скрия от теб. Дори да ми поиска зелев сертификат. Подготвил съм се - вчера сложих зелето да се вкиселява като теб. Наздраве, Дрънкиселке!
                  ПъзлиФ, толку неща написа с цел да завоалираш мерака си да се паркираш у бункера на съхабитатеня ми.
                  Наздраве, Мрънкало!
                  Мечо

Коментар

Ся, ако уважаемата модература не работеше с двойни стандарти, веднага трябваше да те санкционира. Да, ама - не... Рохко яйце.
                    Наздраве, Мрънкало!
                    Явно не забелязваш какъф съм деликат и как пълзя по ръба, ама от таа страна, а не от тъмната. Щото твърде уважавам твоята вещерска личност, ама те уважавам не тъй както на Чичи му се иска да те уважи, ми внимателно и заобиколно, щото с магесници, ходжийки и проклетнички така трябва, за да не те превърнат в жаба и да не те прокълнат грозни принцеси да те цункат и като те извадят от калта, цял живот да те размотават по молове, ресторани, курорти да им носиш куфарите и пликовете. Ааа, неее, с такива вещи и зловещи сили като твойте требва да се действа само с две на ум и три напредвид. Стига наивитет и самоизмамване, отивам в бункера на Матейко да се скрия от теб. Дори да ми поиска зелев сертификат. Подготвил съм се - вчера сложих зелето да се вкиселява като теб. Наздраве, Дрънкиселке!

Коментар

Рохко, ама пресно, а не запартък като теб. Я, как ухая на белтък, на жълтък, а при теб само салмонела се набелязва. Дори с нея не щеш да почерпиш и си я държиш, за да си вкисната и друсаща се от завишена температура и бълнувания за мазоли. Наздраве, Дръндруска!
                      Ся, ако уважаемата модература не работеше с двойни стандарти, веднага трябваше да те санкционира. Да, ама - не... Рохко яйце.
                      Наздраве, Мрънкало!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Аз пък си помислих че го препоръчваш за смазка , да стане по - лесно работата та да нема нужда да се тъпчем с бонбони.
                        Всекиму според нуждите. Дамите дори за крем за лице могат да го ползват.

Коментар

Ботко, от този елексир може да взимаш малка лъжичка за прокарване. Само да не ти стане навик. Наздраве!
                          Аз пък си помислих че го препоръчваш за смазка , да стане по - лесно работата та да нема нужда да се тъпчем с бонбони.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            Добро утро !
                            Гледам и не вярвам на ушите си....
                            Изтрили ми обясненията към Тарантул....Заяждал съм се и не съм се държал учтиво и културно....
                            Чи тук кръчма бре модераторче, тук да не е виенската опера....

Приемам го на шега, щот иначе ще и пожелая да я тръшне короната с разтройството....Бързо минава, но очиства всички лошо мисли в главата...

Наздраве !

пп На "Рохкото яйце" - здраве и едно алексче да му топли кунките.....
                            Как да не е Виенската опера? Аз за чий... нос се държа така учтиво с разни каки и чичета? Ми, ослушай се само и ще чуеш чудни арии. Верно, ти си седнал в бюфетя, не в салона, та си придърпал две бутилки винце с мехурчета, ала операта си е опера дори в бюфета. Затова дръж се прилично, щото портиерът може да е стар и тромав, но прилежно ще те изведе кога речеш да буйстваш от балончетата. Наздраве, все пак!

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

вместо с ВИНО И РАКИЯ взехте с разни буламачи да са лекувате.
                              Развалиха го тоз свят, Едно време един бонбон и цяла нощ секс, а сега цяла кутия изяждам и не става (не ям сладно да не си помислите че е за мене, диабета се обажда)
                              Не става защото не го тренираш редовно, затва не става. Макар че както казва една комшийка, Абе тва секса е селска работа, кой сега се занимава с туй нещо ?!
                              наздраве ти
                              търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

вместо с ВИНО И РАКИЯ взехте с разни буламачи да са лекувате.
                                Развалиха го тоз свят, Едно време един бонбон и цяла нощ секс, а сега цяла кутия изяждам и не става (не ям сладно да не си помислите че е за мене, диабета се обажда)
                                Ботко, от този елексир може да взимаш малка лъжичка за прокарване. Само да не ти стане навик. Наздраве!

Коментар

Working...
                                X