If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
вместо с ВИНО И РАКИЯ взехте с разни буламачи да са лекувате.
Развалиха го тоз свят, Едно време един бонбон и цяла нощ секс, а сега цяла кутия изяждам и не става (не ям сладно да не си помислите че е за мене, диабета се обажда)
Не става защото не го тренираш редовно, затва не става. Макар че както казва една комшийка, Абе тва секса е селска работа, кой сега се занимава с туй нещо ?!
наздраве ти
търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Развалиха го тоз свят, Едно време един бонбон и цяла нощ секс, а сега цяла кутия изяждам и не става (не ям сладно да не си помислите че е за мене, диабета се обажда)
Ботко, от този елексир може да взимаш малка лъжичка за прокарване. Само да не ти стане навик. Наздраве!
Чи малко ли е де ни трият за щяло и не щяло, га чи ти настъпваме мазоля!? Рохко яйце щото го раздаваш, та затова те крепят от модературата.
Наздраве, Мрънкало!
Рохко, ама пресно, а не запартък като теб. Я, как ухая на белтък, на жълтък, а при теб само салмонела се набелязва. Дори с нея не щеш да почерпиш и си я държиш, за да си вкисната и друсаща се от завишена температура и бълнувания за мазоли. Наздраве, Дръндруска!
Добро утро !
Гледам и не вярвам на ушите си....
Изтрили ми обясненията към Тарантул....Заяждал съм се и не съм се държал учтиво и културно....
Чи тук кръчма бре модераторче, тук да не е виенската опера....
Приемам го на шега, щот иначе ще и пожелая да я тръшне короната с разтройството....Бързо минава, но очиства всички лошо мисли в главата...
Наздраве !
пп На "Рохкото яйце" - здраве и едно алексче да му топли кунките.....
Мчи, пазят му крехката психика. Съкън, да не даде и тя фира, че тогава отиде да дойде
Наздраве, 4i40!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
bota156, в животът на всеки мъж рано или късно настъпва деня, в който сладкото престава да му помага, а киселото - да му пречи
Наздраве!
Мечо
Добро утро !
Гледам и не вярвам на ушите си....
Изтрили ми обясненията към Тарантул....Заяждал съм се и не съм се държал учтиво и културно....
Чи тук кръчма бре модераторче, тук да не е виенската опера....
Приемам го на шега, щот иначе ще и пожелая да я тръшне короната с разтройството....Бързо минава, но очиства всички лошо мисли в главата...
Наздраве !
пп На "Рохкото яйце" - здраве и едно алексче да му топли кунките.....
Къде го това за разтухата? Да знаем и ние рецептата за облекчение душевно. Да не би да е това:
Ако е то, щедро черпа кака Тянка, нека се разтушава.
П.п. За антиваксърите също има.
Какви протекции? Това е въпрозът. От най-високо място, височайша воля на Шефа. Ти какво против имаш? Не богохулствайте, е писано в Кодекса на Техни светейшества Модаратурата! Наздраве, Дрънеретичке!
Чи малко ли е де ни трият за щяло и не щяло, га чи ти настъпваме мазоля!? Рохко яйце щото го раздаваш, та затова те крепят от модературата.
Наздраве, Мрънкало!
Мечо
Опалянка, някой пак започна с протекциите. От модературата веднага ти спретнаха една тестудо.
Наздраве, Мрънкало!
Какви протекции? Това е въпрозът. От най-високо място, височайша воля на Шефа. Ти какво против имаш? Не богохулствайте, е писано в Кодекса на Техни светейшества Модаратурата! Наздраве, Дрънеретичке!
Огледай се, до теб на пирон го качиха и Чичи за обществено охулване и публична продан. И сега маха с крака и се опитва да подскочи от пирона във въздуха и да избега. На това му викам аз фен чуй, що съм фен да го чуя Чичи как блее и врещи от пироня. Наздраве, Дпънфънке!
Опалянка, някой пак започна с протекциите. От модературата веднага ти спретнаха една тестудо.
Наздраве, Мрънкало!
Мечо
Тъй, тъй! Простота е важна. Дремеш си в Извънгеорграфията и по цял ден фън шуй..
Наздраве, Мрънкало!
Огледай се, до теб на пирон го качиха и Чичи за обществено охулване и публична продан. И сега маха с крака и се опитва да подскочи от пирона във въздуха и да избега. На това му викам аз фен чуй, що съм фен да го чуя Чичи как блее и врещи от пироня. Наздраве, Дпънфънке!
Коментар