IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

За Горгона не ставам, ма наш ква Ерато мое ти спретна. Но, стоп! С тоз букет от болежки трябва те щадим.
    Наздраве, Мрънкало!
    Ше щадиш, я! Требва се пази безценния бисер на мисълта и простотата. Наздраве, Дрънмилозливото!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Тая слабичка....
      Аз понасям по качествени удари ...
      Дат се вика - всичко е въпрос на тренинг. Като съм свикнал от младини, на старини направо почна да ми 'аресва....

Наздраве !

пп Вчера ми донесоха ракията от смокини...Не е това което очаквах, но за почерпка става....
      Не ми се фали, те слабичките най много налагат.
      Attached Files

Коментар

Добро утро !
        Дръто, за тебе няма време за дрън- дрън ....Кога може, тогава...

Здрави да сте !
        Ааа, то неговото дрън-дрън, по-скоро чик-чирик.
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

И стихчета ли пишеш? Нежна душа. Не ставаш за Горгона, но опитите продължават. Пусни една поема в казана, пък дано ти уври ината. И глей некой аслан да не те уапи, що ще станеш веща жена без глава. И ще пита тогава Чичи: "Наща Тянка имаше ли глава или никогаш не е имала?" Наздраве да е и време за Дрън-дрън!
          За Горгона не ставам, ма наш ква Ерато мое ти спретна. Но, стоп! С тоз букет от болежки трябва те щадим.
          Наздраве, Мрънкало!
          Мечо

Коментар

• Тая слабичка....
            Аз понасям по качествени удари ...
            Дат се вика - всичко е въпрос на тренинг. Като съм свикнал от младини, на старини направо почна да ми 'аресва....

Наздраве !

пп Вчера ми донесоха ракията от смокини...Не е това което очаквах, но за почерпка става....

Коментар

Добро утро !

Здрави да сте !
              Я, си глей.... лелята, че пак се е прицелила да ти насиней очото, та да ти синей панорамата и да ти е послушна изявата.
              Attached Files

Коментар

И стихчета ли пишеш? Нежна душа. Не ставаш за Горгона, но опитите продължават. Пусни една поема в казана, пък дано ти уври ината. И глей некой аслан да не те уапи, що ще станеш веща жена без глава. И ще пита тогава Чичи: "Наща Тянка имаше ли глава или никогаш не е имала?" Наздраве да е и време за Дрън-дрън!
                Добро утро !

Здрави да сте !

Коментар

Не си спомням стихчето, в което бях описала какво съдържа бъркоча. Аслан, та каплан, Мрън-мрън!
                  Наздраве!

Коментар

Така де, ще ми сипеш в купата от чорбата с пожеланията и ще чакаш да я кусам. Аз пък ще ти налея във врата кашата с плитката от чесъня и ще чакам да те подгрее всеобщо и да се разлютиш вътрешно. Па има тогава да хвърчиш и да кръжиш над еднокраката къщурка и най-много да се свреш ударно в коминя. Наздраве, Дрън-скрън!

Не си спомням стихчето, в което бях описала какво съдържа бъркоча. Аслан, та каплан, Мрън-мрън!
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                      Сипете, че ми изгорЕ душата...ЧерпЪ целата кръчма с ром и по едно Shelly.....Как е наздраве на франкфуртски?
                      Това вече е сериозна издънка и ще требва със сведени очи да се обясняваш пред габърката как така пилееш и разливаш от почерпката, де е само за нея. Набързо ще те разжалва и от Капитан Морган ще станеш Старшиннка Порко. Подла и коварна е таа кака. Все пак наздраве с капитанчето!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                        Сипете, че ми изгорЕ душата...ЧерпЪ целата кръчма с ром и по едно Shelly.....Как е наздраве на франкфуртски?
                        Черпиш, ама на думи само. Прави възпитаник на стиснатата кака.

Коментар

• Сипете, че ми изгорЕ душата...ЧерпЪ целата кръчма с ром и по едно Shelly.....Как е наздраве на франкфуртски?
                          Last edited by B.Graham; 03.11.2021, 14:32.
                          Life won't wait for you.

Коментар

Повечето хора Короната ги удря в белите дробове, а теб - в мозъка. Какви дарове те гонят!? Кака не дарява, а получава. Онези сладки приказки, дето съм ги нарекла над кипналата вода, се доста различават от подарък.
                            Наздраве, Мрън!
                            Така де, ще ми сипеш в купата от чорбата с пожеланията и ще чакаш да я кусам. Аз пък ще ти налея във врата кашата с плитката от чесъня и ще чакам да те подгрее всеобщо и да се разлютиш вътрешно. Па има тогава да хвърчиш и да кръжиш над еднокраката къщурка и най-много да се свреш ударно в коминя. Наздраве, Дрън-скрън!

Коментар

Дръж си ги, данайски дарове не приемам. А за празниците прати торта. Голема! Наздраве Дрън-дън-дън!
                              Повечето хора Короната ги удря в белите дробове, а теб - в мозъка. Какви дарове те гонят!? Кака не дарява, а получава. Онези сладки приказки, дето съм ги нарекла над кипналата вода, се доста различават от подарък.
                              Наздраве, Мрън!
                              Мечо

Коментар

Нарекла съм ти няколко катастрофични бедствия + пропадане на таваня. Но, поръчала съм ги по празниците, че да ти е максимално гадно.
                                Наздраве, Мрън!
                                Дръж си ги, данайски дарове не приемам. А за празниците прати торта. Голема! Наздраве Дрън-дън-дън!

Коментар

Working...
                                X