Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТая слабичка....
Аз понасям по качествени удари ...
Дат се вика - всичко е въпрос на тренинг. Като съм свикнал от младини, на старини направо почна да ми 'аресва....
Наздраве !
пп Вчера ми донесоха ракията от смокини...Не е това което очаквах, но за почерпка става....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Дръто, за тебе няма време за дрън- дрън ....Кога може, тогава...
Здрави да сте !.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
И стихчета ли пишеш? Нежна душа. Не ставаш за Горгона, но опитите продължават. Пусни една поема в казана, пък дано ти уври ината. И глей некой аслан да не те уапи, що ще станеш веща жена без глава. И ще пита тогава Чичи: "Наща Тянка имаше ли глава или никогаш не е имала?" Наздраве да е и време за Дрън-дрън!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Здрави да сте !
Коментар
-
И стихчета ли пишеш? Нежна душа. Не ставаш за Горгона, но опитите продължават. Пусни една поема в казана, пък дано ти уври ината. И глей некой аслан да не те уапи, що ще станеш веща жена без глава. И ще пита тогава Чичи: "Наща Тянка имаше ли глава или никогаш не е имала?" Наздраве да е и време за Дрън-дрън!
Здрави да сте !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Не си спомням стихчето, в което бях описала какво съдържа бъркоча. Аслан, та каплан, Мрън-мрън!
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Така де, ще ми сипеш в купата от чорбата с пожеланията и ще чакаш да я кусам. Аз пък ще ти налея във врата кашата с плитката от чесъня и ще чакам да те подгрее всеобщо и да се разлютиш вътрешно. Па има тогава да хвърчиш и да кръжиш над еднокраката къщурка и най-много да се свреш ударно в коминя. Наздраве, Дрън-скрън!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСипете, че ми изгорЕ душата...ЧерпЪ целата кръчма с ром и по едно Shelly.....Как е наздраве на франкфуртски?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСипете, че ми изгорЕ душата...ЧерпЪ целата кръчма с ром и по едно Shelly.....Как е наздраве на франкфуртски?
Коментар
-
Повечето хора Короната ги удря в белите дробове, а теб - в мозъка. Какви дарове те гонят!? Кака не дарява, а получава. Онези сладки приказки, дето съм ги нарекла над кипналата вода, се доста различават от подарък.
Наздраве, Мрън!
Коментар
-
Дръж си ги, данайски дарове не приемам. А за празниците прати торта. Голема! Наздраве Дрън-дън-дън!
Наздраве, Мрън!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Нарекла съм ти няколко катастрофични бедствия + пропадане на таваня. Но, поръчала съм ги по празниците, че да ти е максимално гадно.
Наздраве, Мрън!
Коментар
Коментар