Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Търся си рамо на което да "поплача"...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСя, оправдаваш ли са или кокетничиш ...!?
Търся си рамо на което да "поплача"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТакова ми пиянството..какво да правя..
Като пийна и се свирам в ъгъла и гледам как се кефят хората....
Извинявам се за скуката, която внасям в кръчмата....И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТакова ми пиянството..какво да правя..
Извинявам се за скуката, която внасям в кръчмата....!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИзвинявам се за скуката, която внасям в кръчмата....Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениемного скучно в тази кръчма еий-трябва да я освидетелстват за скучновато присъствие май
Извинявам се за скуката, която внасям в кръчмата....
Коментар
-
Е некакси убуу му става на човек като види отрано храмът отворен!
Ирландско с двоен подобрител, ако мое и една бира, ама Колеца да ме прощава, нека да е шшшшшуменско за мене.
Убав ден на сички!
А, сетих се - на когото скучно - да оди на друго место - не знам, некъде мое и Азис и Отварачка, ама тука е храм - всеки на себе си и като дойде дружина - да си похортува на спокойствие. Естествено, на Леля ми поздравленията са добре дошлеИ това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИ аз така смятам, ама Колето и дума не дава да се изрече за балет Максимус.
Наздраве!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениемного скучно в тази кръчма еий-трябва да я освидетелстват за скучновато присъствие май.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДа де...но аз като пияница - новобранец, като ми кажат "Наздраве" и вдигам бутилката....
Таа, шъ въ помоля да не адресирате никакви наздравици по мой адрес в работно време....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКатил, но станал човек в "кръчмата" .....Не просто човек,а изявен пияч
Наздраве!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
Коментар