Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеХъ .... аз пък съм традиционалист ... закусих с бира
Закуската,по принцип е Шуменско ... от малките ... ъъъ ... малц ... мъ таз сутрин било свършило и апнах Туборг ... пак от малките
Наздраве!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВиждам, че Кръчмата е заредена с бая ново пиене.Ша изтикаме до Св. Трифон Зарезан
Наздраве на редовите пиячи и случайно попадналите у заведението!
Закуската,по принцип е Шуменско ... от малките ... ъъъ ... малц ... мъ таз сутрин било свършило и апнах Туборг ... пак от малките
Наздраве!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМое и така да се каже.
Наздраве за умните ти колежки.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСпоред колежките, тия чаши имали фалическо излъчване ....
Наздраве за умните ти колежки.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТърся си рамо на което да "поплача"...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqДобро утро ! Поръчх слънце , а то от тая мъгла сума време не мога да намеря вратата на Кръчмата
Едно двойно кафе с подобрител . Наздраве !
http://www.youtube.com/watch?v=UGtKGX8B9hU
И ето в оня час на синята мъгла,
когато млъква шум и тишината стене,
при своите прозорци седнали без мощ,
спомнете си, деца, спомнете си за мене
и прошепнете - лека нощ!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар