Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЗдравейте !
Взех си сериозна забележка от критиките ви.....
Наложи се да изпия на една среща 2 по 30 гр уиски и съм мнооого доволен....от сутришното пиянство.....
Сега отивам да хапна и смятам да мина на следобедното.....УжасТ....
Какво става с мене..???
Как какво,еволюираш пак към човекСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Пфууууу,пишман пиячи.... га пийме немаше никой
,сега малко апване се показа и наскачаха гладни
Бе кат гледам през прозореца ней чак толкоз люта тъз зима бре... от де тоз глад
Абе Вий ще пиете ли днес.... ил не моете да сварвате да преглъщате,че ви се наляха устите
..... Наздраве!
Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЖадно ми е, гладно ми е ...
Наздраве!
Ако може една порцийка към полвинката маврудчеИ това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИмам кокоша слепота и няма да си виждам чашата.
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАма сакън, споделяте си ...
там в тъмното сепаренце ...
само в СКЛАДА не пускам ...
Дай тука една кушетка, да не чупим на 4i40 хатъраПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКоле, тури една кушетка до масата, че 4i40 е решил да споделя!
Ша съ прая на психолог, докато си пия пиенето
там в тъмното сепаренце ...
само в СКЛАДА не пускам ..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПродължавай да споделяш... Така поднесената информация е малка като количество за направата на що годе сносен психологически профил и отговор на въпроса, дет толкова та е развълнувал
Наздраве!
Мога да споделям само на рамо или на легло.( като при психоаналитик....да не си помислиш нещо....)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЗдравейте !
Взех си сериозна забележка от критиките ви.....
Наложи се да изпия на една среща 2 по 30 гр уиски и съм мнооого доволен....от сутришното пиянство.....
Сега отивам да хапна и смятам да мина на следобедното.....УжасТ....
Какво става с мене..???:eek:
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЖадно ми е, гладно ми е ...
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро и прекрасен снежен ден !
пп Само нещо не разбирам....Начи в другата тема тортички, кафе,снежни приказки а тука холестерол с пиене от заранта......
Пък като искаш сняг - ето:
Псето се казва Мая и е любимец на децата от ски пистатаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар