Първоначално изпратено от katilarium
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСте се наговорили да ме убъркате си мислЪ .... или съвсем съм затъпел .... Баси с милиционер началник к'во ли се чудЪ ....
Пии бре .... и Фнимавай кво си фантазираш,че току виж некой ден се окаже,че е било истинаСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеTи си мислиш, че искаш да я чукаш, а тя си мисли, дали вече не си я чукал....
пп Възможно е местата да са разменени....Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Затъпел съм фундаментално и стратегически ....
Ко речи?
пп Възможно е местата да са разменени....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Наздраве то ю туу.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеА бе, чичко Зигмунд ги редеше някакви такива сложни словосъчетания.
В психологията има понятие "допълваща проекция" - човешкото съзнание провокира някакви чувства или си фантазира, че ги има. После, причината за тези чувства или фантазии се приписват на друг човек. Приема се, че този вид проекция е вид защитна реакция и чрез нея индивида оправдава собствените си действия или бездействия.
Най-общо казано, такива ми ти глупосте
Затъпел съм фундаментално и стратегически ....
Ко речи?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕййй забраих ............. сИпете, че ми изгоре душата.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСъм опиянен и не разбрах ...!?!?!
В психологията има понятие "допълваща проекция" - човешкото съзнание провокира някакви чувства или си фантазира, че ги има. После, причината за тези чувства или фантазии се приписват на друг човек. Приема се, че този вид проекция е вид защитна реакция и чрез нея индивида оправдава собствените си действия или бездействия.
Най-общо казано, такива ми ти глупостеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеФантазията била проекция на съзнанието, Бенджи
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЩом е само от вишни му се вика вишновка...
Ако е от всички плодове,които ражда нашата земя, стои на слънце цяло лято и кисне в домашна ракия му се вика боле ( на млада булка се вика бУле....но такива у форума няма...)
пп В недяля цедих моето .....Вярно , че не сложих всички плодове, но все пак 1 л благинка и 1 кг плодове за торти се получи...
пп Кво ли разбира Катил...м от финни питиета....
Наздраве!!!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеБе то от всичко става,мъ ако нема ракия си остава просто Мечовото питие - компот
Наздраве!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеБе аз доколкото разбрах,бонуса (допълнителната черешка) е 1 евро
У Чужденеция на това му викаме "буле" и го правим от вишни.
Наздраве!
Ако е от всички плодове,които ражда нашата земя, стои на слънце цяло лято и кисне в домашна ракия му се вика боле ( на млада булка се вика бУле....но такива у форума няма...)
пп В недяля цедих моето .....Вярно , че не сложих всички плодове, но все пак 1 л благинка и 1 кг плодове за торти се получи...
пп Кво ли разбира Катил...м от финни питиета....
Наздраве!!!
Коментар
Коментар