Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LelqВсички в Кръчмата да сте живи и здрави,опиянени от красиви емоции и качествен алкохол през цялата година! Много обичани и щастливи! Наздраве банда,
черпя ви с - Kings Of Leon Sexes on Fire
И вие ми липсвате
пп Е сега вече гърлото се отпуши и количеството вино може да задвижи водно колело....
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениекак може още да пукате бре пфуууу.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМдъъъ, естетиката трябва да се търси там, където има етика.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЛипсата на някои форумци прави ракията слаба, виното прокиснало а бирата топла...
Наздраве за тях със шампанско !.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДа ни е честита Новата 2015 година, пиянки!
Здраве, късмет и сбъдване на желанията ви пожелавам!
Наздраве!
П.П. Къде е Lelq!? Няма кой да пуска хубава музика. Затъжих се за нея.
Наздраве за тях със шампанско !
Коментар
-
Да ни е честита Новата 2015 година, пиянки!
Здраве, късмет и сбъдване на желанията ви пожелавам!
Наздраве!
П.П. Къде е Lelq!? Няма кой да пуска хубава музика. Затъжих се за нея.Last edited by tnm; 01.01.2015, 10:45.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеОпитваш се нещо да ми спориш!? 4i40, подай ми другия пълнител!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИзтрезнявате ли ...?
Наздраве !!!!!!!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНяма такова нещо!
Мечо
Коментар
Коментар