Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЩото явно не знаят, че не питието напива а дозата ....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМи като е факт, що всичко живо реве и се тръшка и обвинява питиета!?
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМи то е ноторен факт, че глава не боли при пиенето а при изтрезняването ...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМанипулатор!!! Ша та докладвам на модито
П.П. Въпрос на тренинг. Пък и както винаги съм споделяла, мен от пиене глава никога не ме е боляла ... друг е въпроса със ситуацията при изтрезняване
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДааа, разбира от....вина....
пп От дъртото мерло боли глава....
П.П. Въпрос на тренинг. Пък и както винаги съм споделяла, мен от пиене глава никога не ме е боляла ... друг е въпроса със ситуацията при изтрезняванеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВремето е доволно здравословно.
Колето да напалва скарата и да фърга нещо върху й, да се лей вино и вефа да свири рок на макс.
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХмммм, той и разбирач е на фамилията ми дрънка некви такива за некво купажно вино ... пфууу
Наздраве! С отлежало мерло
пп От дъртото мерло боли глава....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
Затова кръчмата ще е празна още дълго времеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНе може само ракии и тежки вина.. Трябва и нещо отпускащо, младо, леко....
Наздраве! С отлежало мерлоПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПуснахте ли прИмоциите?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеУ тоя студ е само за червено винце ..... и мезенце.....
Колето да напалва скарата и да фърга нещо върху й, да се лей вино и вефа да свири рок на макс.
Мечо
Коментар
Коментар