If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Малиий, кво е това мъртвило в Кръчмата!? Га, че у храма за влезли ДАНС да проверяват наличието на алкохол с доказан произход / по някоя директива или регламент на ЕС/ и сичко живо се е снишило и несмей едно "Наздраве" да рече
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Бреййй, ценител си бил Ама с тоя джинджифил не става ли люта тая ракия (нали не бъркам, че туй нещо е люто или съм се объркАл здраво)?
Захаросаният не е толкова лют. Тези 100 гр са ми за две дози и даже има и за муцане....
Преди време си купувах сушени червени боровинки, но вече не помагат и минах на джинджифил...( да не вземеш да ме питаш на какво ми помагат , че ще стана за резил....)
1. Купуваш от магазините за ядки, захаросани джинджифилови резенчета - до 15 лв килото ( 100гр)
2. Нарязваш ги още по - тънки и ги слагаш в домашна ракия за една седмица....
3. Пиеш на малки глътки, за да стигне за по-дълго време и не черпиш с нея...
Бреййй, ценител си бил Ама с тоя джинджифил не става ли люта тая ракия (нали не бъркам, че туй нещо е люто или съм се объркАл здраво)?
Въпрос 1 до познавачите: откъде мога да си купя купешка къпана ракия, някой да е виждал да продават?
Въпрос 2 до чичака: абе каквай таз джинджифилова течност дето вдигаш наздравици с нея, че ми стана интересно? Ако е джинджър ейл много ще ми паднеш в очите, да знайш!
Отговаряйте стегнато и по темата - дан ва почвам!
Отговарям стегнато с три изречения.
1. Купуваш от магазините за ядки, захаросани джинджифилови резенчета - до 15 лв килото ( 100гр)
2. Нарязваш ги още по - тънки и ги слагаш в домашна ракия за една седмица....
3. Пиеш на малки глътки, за да стигне за по-дълго време и не черпиш с нея...
Въпрос 1 до познавачите: откъде мога да си купя купешка къпана ракия, някой да е виждал да продават?
Въпрос 2 до чичака: абе каквай таз джинджифилова течност дето вдигаш наздравици с нея, че ми стана интересно? Ако е джинджър ейл много ще ми паднеш в очите, да знайш!
Айда ..., пак затвориха тема за Украйна!
Сега у коя тема ще ходя да го търся и да го чета това стадо корифеи /експерти, както дума Бенджи/ по международна политика!?
Щъ зема да удавя мъката в чаша хубав алкохол.
Наздраве!
А бе, ти да не са пробваш да на фърлиш по варбите и тополите!?
Не мое 170-180 грама да се ползват само за профилактика на венците. Това количество стига и за дезинфекция на устната кухина
Обаче пък, знае ли човек колко зъба имаш у устата си!? Ко си алигатор
Наздраве!
Начи не твърдя, че съм медицинско лице - любител стоматолог съм. Сам експериментирам с дозите върху себе си и на принципа опит-грешка съм преценил, че до 200 гр. са доста полезни за венците.
Оттам нататък има още доста органи, които ТРЯБВА да се третират, но това е друга тема. А и това Хенеси не е подходящо за такава терапия.
Ще може ли да ми налеете 170-180 грама за профилактика на венците, че се озъбихме в тая никаква търговия...
А бе, ти да не са пробваш да на фърлиш по варбите и тополите!?
Не мое 170-180 грама да се ползват само за профилактика на венците. Това количество стига и за дезинфекция на устната кухина
Обаче пък, знае ли човек колко зъба имаш у устата си!? Ко си алигатор
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Виж ти! Виж ти!
Това дето съм си го брала по полянката било братчето глухарче на сестричката руколка. Листата им си приличат като на близначета, но братчето е доста горчиво.
Имам спомен, че гърците го наричаха радикия и много го ценяха и ядяха, но малко сварено- да се махне горчилката. Та така.
А толкова билки си имаме, че ако всички се ограмотим, докторите ще станат излишни.
Ай наздраве! Какво черпите днес?
"Брала мома капини"......
Да внимаваш с дядо поп... ( и чичо владика...)
Коментар