Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКато добавка към зелената салата...Има леко лютив, горчив, хрянов... зеленчуков аромат...
Какво значи култивирана ? - всичката е питомна.....В нашата природа не расте свободно.... От същото семейство е глухарчето( преобладава горчивината), което се оказа много полезна билка...
От тези дъждове всички зеленени растат като гъби... Рукулата и кресона трябва да се режат до дъно - след рязане пускат по 3-4 нови....И така до туфи..
Ако ги оставиш тръгват на цвят ....
пп Мерси за поздрава
пп Рукола се пишело ......( ейййй, голям съм неграмотник....)
Това дето съм си го брала по полянката било братчето глухарче на сестричката руколка. Листата им си приличат като на близначета, но братчето е доста горчиво.
Имам спомен, че гърците го наричаха радикия и много го ценяха и ядяха, но малко сварено- да се махне горчилката. Та така.
А толкова билки си имаме, че ако всички се ограмотим, докторите ще станат излишни.
Ай наздраве! Какво черпите днес?Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПри теб не идва ли музика от линка?. Ама пустата реалност е друга.
Наздраве на сите пиянки!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЕеее чичо стига с тези мераци... Последния полов орган бил окото - това от мъдър човек го знамLast edited by SOFIX; 15.05.2014, 23:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение[/B]
Ейй , Прецаканкото....!
Помъдрея ли, си тегля въжето....
Вчера някакъв гуро ми взе мисълта - "чудя се какво ще правя когато порасна...." - сигурно е на 60.....
пп Тука са "пичове" с мерак на тинейджъри....
пп Какво значи - ларж мацки....???Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениена полусъединител съм сложило крачето
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеда, тук съм се скътало при мъдрите пичове и най-ларж мацки
Ейй , Прецаканкото....!
Помъдрея ли, си тегля въжето....
Вчера някакъв гуро ми взе мисълта - "чудя се какво ще правя когато порасна...." - сигурно е на 60.....
пп Тука са "пичове" с мерак на тинейджъри....
пп Какво значи - ларж мацки....???
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеа смукача?Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеда, тук съм се скътало при мъдрите пичове и най-ларж мацки
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТи тук ли си се скрилоНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТи тук ли си се скрило
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНаздраве на всички жиуотни в кръчмата
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДе го!? Щот в моя хабитат идва библейския потоп.
Наздраве!Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМдъъ, чета тук, че некои ора употребяват от китките на Афродита ...
Обаче, въпросът е - ще ли се навие Леля да се спъне и да падне!?
Наздраве!
Коментар
Коментар