If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз бях за 2 часа в Чужденеция. 2 месеца не е валяло дъжд. Накупих на бабата пъпеши и дини. Много приятно беше да седя до прасковата и да хапвам праскови в момента, в който паднат от дървото:D
Аз пък правих зимнина,не,че не мога да си купя компот или домати зимата от магазина,ама друго си е домашничкото,много ми е кеф
Ще слагам и слънчеви корнишончета,че ми се дояде нещо соленичко вече,нищо ,че дофтура не дава
Малии,как пият ракойка тия мойте краставичкииииии
Наздраве,окапах се
Поради липса на друго след сланите, напълних петнаесетина малки бурканчета със сладко от дренки и къпини. Ех, ако имаше повечко презрели дренки можеше и дренковица да избацам. Тази година са по-едри.
И аз бях за 2 часа в Чужденеция. 2 месеца не е валяло дъжд. Накупих на бабата пъпеши и дини. Много приятно беше да седя до прасковата и да хапвам праскови в момента, в който паднат от дървото
На гълъвата ли ти капеха? Помогна ли нещо да изобретиш? Например ябълкопек. Да пием за идеите, де сами ни капят отгоре, а ние дори не си ги записваме. Наздраве!
И аз бях за 2 часа в Чужденеция. 2 месеца не е валяло дъжд. Накупих на бабата пъпеши и дини. Много приятно беше да седя до прасковата и да хапвам праскови в момента, в който паднат от дървото
Медецодобивът е благородно занимание. Нещо като ритуал по инициация. Ако те изпохапят пчелите, преминал си нагоре след изпитанието. Ако не те нашарят, значи заслужаваш да си сред майсторите, тарикатите и лентяите с усет за скатавка. Само че нашата не пише да е въртяла центрофугата, ми била с насинено коляно. Чини ми се, че някой я е гонил из слънчогледите (поради липса на цъфнала ръж) или тя някого е гонила.:D Наздраве за заместителите на наложените поетични образи!
Не знам и не смея да фантазирам...( върти ми се в главата някаква такава забрана...)
Майсторите вадят питите а калфите въртят центрофугата и пълнят тенекиите...
пп Тракащия, представяш ли си Тнм цялата окъпана с пресен мед....Да я намаже човек с масло и ....
Една аристократка имахме във форума и тя почна да върти центрофугата....
УжасТ....
Умряха и последните ми надежди....
Наздраве !
Медецодобивът е благородно занимание. Нещо като ритуал по инициация. Ако те изпохапят пчелите, преминал си нагоре след изпитанието. Ако не те нашарят, значи заслужаваш да си сред майсторите, тарикатите и лентяите с усет за скатавка. Само че нашата не пише да е въртяла центрофугата, ми била с насинено коляно. Чини ми се, че някой я е гонил из слънчогледите (поради липса на цъфнала ръж) или тя някого е гонила. Наздраве за заместителите на наложените поетични образи!
Коментар