IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Бабин ден мина...

Не е, не е, на 21 януари е официалния. Всички баби с все метлите ще се подредят на строева проверка. Нашта ще дава тон за песен “Изправи се гора от метличина, насочете се реактивни струи...“ И нашата Кръчма е дала нещо на света. Наздраве за нашта бойна баба! Чекай, чекай да си сложа каската.
    Last edited by Trakatrak; 13.01.2019, 12:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Коя ракия бре,чичин, че и аз да не я пия? Иначе аз бойкотирам всякакви Бургас-и и Поморие-та - пълни капути. Заега основно поръчвам Стралджанска от евтините.
      Наздраве!
      Не пиша ни коя ракия, ни коя банка бойкотирам......То е ясно
      Но ако и ти спреш да купуваш от тази марка, ще предизвикаш още 5 % спад на приходите...

пп Да не се засегнеш на алкохолизъм...Просто пиеш и чепиш големи компании, често...

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

троянска сливова. (в която не е останало почти нищо троянско, собственост на неприятни чехи.)
        ps. за бургасите и помориетата - споделям изцяло същото отношение ))
        Абе май приказваме на различни езици ... купешка ракия не пия бе ! Като казвам троянска сливова , значи домашна , без захар , от много и много добре узрели плодове , двойно препечена , отлежала в буренце , па макар и дестина литра само !

Коментар

Добро утро !
          Що трябва да си разваляме айляка...?
          Има начини да си върнеш на гаден мажо....Аз съм за пасивна съпротива.. На банкети, почерпки, срещи и консумация съм забранил ракия от тази фирма и съм привлякъл към каузата си много приятели....
          Преди много години , кога четях за борси, акции и психология на търговията, се учудих какво влияние могат да окажат потребители след такова пасивно облъчване на резултатите на едно АД.
          Да предположим, че 20 К човека в Бг пият тази купешка ракия...( малко завишавам бройката... )
          Аз съм повлиял на 100 ( най -малко) и съм оставил някакъв белег в съзнанието на хора, които пряко участват в закупуването на тази ракия.....Ресторантьори, снабдители и т,н. Казал съм - от тази ракия не искам да има на масата...Даже не съм обеснявал защо...Тези с100 са повлияли по един или друг начин на още 50 и така един затихващ ред на Фурие А имало е банкети със по 100 и повече човека....
          Ей ти едни 5% спад на приходите на фирмата....

Така и с една банка ...Аз и жената си преместихме бая кинти, но ме накефи, че накарах човек с 200 К и нагоре да си махне парите от там....Ако и от форума, някой се е сетил за моята борбичка с гадната ламя, ще е още по-добре....Халал да са им 100 бр...

Приятен ден !

пп Омръзна ми това време, този сняг и студ..
          И аз правя каквото мога, но не участвам много по банкети и да кажем че повлиях неколко пъти по-малко от твоето постижение, но все пак правя нещо по въпроса )
          При банката и аз успях да отърва един-двама приятели .. навреме
          а за студа - дръж се чичо, като мине атанасов ден, зимата пречупва по малко, съзвездието орион вече изгрява видимо , приближава се готиното лято с всеки изминат ден

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Коя ракия бре,чичин, че и аз да не я пия? Иначе аз бойкотирам всякакви Бургас-и и Поморие-та - пълни капути. Заега основно поръчвам Стралджанска от евтините.
            Наздраве!
            троянска сливова. (в която не е останало почти нищо троянско, собственост на неприятни чехи.)
            ps. за бургасите и помориетата - споделям изцяло същото отношение ))
            Last edited by precakanoto; 13.01.2019, 11:05.

Коментар

Добро утро !
              Има начини да си върнеш на гаден мажо....Аз съм за пасивна съпротива.. На банкети, почерпки, срещи и консумация съм забранил ракия от тази фирма и съм привлякъл към каузата си много приятели....
              Преди много години , кога четях за борси, акции и психология на търговията, се учудих какво влияние могат да окажат потребители след такова пасивно облъчване на резултатите на едно АД.
              Да предположим, че 20 К човека в Бг пият тази купешка ракия...( малко завишавам бройката... )
              Аз съм повлиял на 100 ( най -малко) и съм оставил някакъв белег в съзнанието на хора, които пряко участват в закупуването на тази ракия.....Ресторантьори, снабдители и т,н. Казал съм - от тази ракия не искам да има на масата...Даже не съм обеснявал защо...Тези с100 са повлияли по един или друг начин на още 50 и така един затихващ ред на Фурие А имало е банкети със по 100 и повече човека....

Така и с една банка ...Аз и жената си преместихме бая кинти, но ме накефи, че накарах човек с 200 К и нагоре да си махне парите от там....Ако и от форума, някой се е сетил за моята борбичка с гадната ламя, ще е още по-добре....Халал да са им 100 бр...

Приятен ден !

Наздраве!
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Не ми гавари, че там с чичо имаме много да й връщаме
                Добро утро !

Приятен ден !

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

що бе ...троянската двойнопрепечена си е класика ... с тънка сланинка ...
                  Не ми гавари, че там с чичо имаме много да й връщаме

Коментар

Как я пиеш таз сливова, майна, не ти ли се драйфа само от миризмата
                    Беше ли на "откриването" ?
                    що бе ...троянската двойнопрепечена си е класика ... с тънка сланинка ...

Коментар

айде налей една сливова ...от мене да мине ...... ама от оная двойно препечената , не от тая за гости ! И без габровски номера !

Как я пиеш таз сливова, майна, не ти ли се драйфа само от миризмата
                      Беше ли на "откриването" ?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Неее, помагам му да си намести чакрите.

П.П. На тез другарски срещи нали знаеш, че не е толку важно как изглеждаш, а какво ще си помислят другите като те видят.
                        айде налей една сливова ...от мене да мине ...... ама от оная двойно препечената , не от тая за гости ! И без габровски номера !

Коментар

Ти да не му проверяваш големината на простата.....

Наздраве !

Неее, помагам му да си намести чакрите.

П.П. На тез другарски срещи нали знаеш, че не е толку важно как изглеждаш, а какво ще си помислят другите като те видят.
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Оооооооо, Та-та-та-Тянке, честито мари! Ай наливай. Макар набедена именячка, твой ред е. Сипи и не рипай срещу жадните съквартиранти под опушения потон.
                            Още един съученик се споминал. Топим се. Бог да прости!
                            Отлей една глътка от чашата, Мрънкало.
                            Мечо

Коментар

Мдаааа ...нещата са изтървани от има няма поне петнайс години ...
                              Тцъ, такава съм си от светото кръщение. Попът така ме е орисал
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Поеми си дълбоко въздух, а сега плавно издишай ...
                                Наздраве!

Ти да не му проверяваш големината на простата.....

Наздраве !

Коментар

Working...
                                X