Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Last edited by Trakatrak; 13.01.2019, 12:03.
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Коя ракия бре,чичин, че и аз да не я пия? Иначе аз бойкотирам всякакви Бургас-и и Поморие-та - пълни капути. Заега основно поръчвам Стралджанска от евтините.
Наздраве!
Но ако и ти спреш да купуваш от тази марка, ще предизвикаш още 5 % спад на приходите...
пп Да не се засегнеш на алкохолизъм...Просто пиеш и чепиш големи компании, често...
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
троянска сливова. (в която не е останало почти нищо троянско, собственост на неприятни чехи.)
ps. за бургасите и помориетата - споделям изцяло същото отношение ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Що трябва да си разваляме айляка...?
Има начини да си върнеш на гаден мажо....Аз съм за пасивна съпротива.. На банкети, почерпки, срещи и консумация съм забранил ракия от тази фирма и съм привлякъл към каузата симного приятели....
Преди много години , кога четях за борси, акции и психология на търговията, се учудих какво влияние могат да окажат потребители след такова пасивно облъчване на резултатите на едно АД.
Да предположим, че 20 К човека в Бг пият тази купешка ракия...( малко завишавам бройката... )
Аз съм повлиял на 100 ( най -малко) и съм оставил някакъв белег в съзнанието на хора, които пряко участват в закупуването на тази ракия.....Ресторантьори, снабдители и т,н. Казал съм - от тази ракия не искам да има на масата...Даже не съм обеснявал защо...Тези с100 са повлияли по един или друг начин на още 50 и така един затихващ ред на ФуриеА имало е банкети със по 100 и повече човека....
Ей ти едни 5% спад на приходите на фирмата....
Така и с една банка ...Аз и жената си преместихме бая кинти, но ме накефи, че накарах човек с 200 К и нагоре да си махне парите от там....Ако и от форума, някой се е сетил за моята борбичка с гадната ламя, ще е още по-добре....Халал да са им 100 бр...
Приятен ден !
пп Омръзна ми това време, този сняг и студ..
При банката и аз успях да отърва един-двама приятели .. навреме
а за студа - дръж се чичо, като мине атанасов ден, зимата пречупва по малко, съзвездието орион вече изгрява видимо , приближава се готиното лято с всеки изминат ден
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Коя ракия бре,чичин, че и аз да не я пия? Иначе аз бойкотирам всякакви Бургас-и и Поморие-та - пълни капути. Заега основно поръчвам Стралджанска от евтините.
Наздраве!
ps. за бургасите и помориетата - споделям изцяло същото отношение ))Last edited by precakanoto; 13.01.2019, 11:05.
Коментар
-
Добро утро !
Има начини да си върнеш на гаден мажо....Аз съм за пасивна съпротива.. На банкети, почерпки, срещи и консумация съм забранил ракия от тази фирма и съм привлякъл към каузата симного приятели....
Преди много години , кога четях за борси, акции и психология на търговията, се учудих какво влияние могат да окажат потребители след такова пасивно облъчване на резултатите на едно АД.
Да предположим, че 20 К човека в Бг пият тази купешка ракия...( малко завишавам бройката... )
Аз съм повлиял на 100 ( най -малко) и съм оставил някакъв белег в съзнанието на хора, които пряко участват в закупуването на тази ракия.....Ресторантьори, снабдители и т,н. Казал съм - от тази ракия не искам да има на масата...Даже не съм обеснявал защо...Тези с100 са повлияли по един или друг начин на още 50 и така един затихващ ред на ФуриеА имало е банкети със по 100 и повече човека....
Така и с една банка ...Аз и жената си преместихме бая кинти, но ме накефи, че накарах човек с 200 К и нагоре да си махне парите от там....Ако и от форума, някой се е сетил за моята борбичка с гадната ламя, ще е още по-добре....Халал да са им 100 бр...
Приятен ден !
Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Не ми гавари, че там с чичо имаме много да й връщаме
Приятен ден !
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
що бе ...троянската двойнопрепечена си е класика ... с тънка сланинка ...Не ми гавари, че там с чичо имаме много да й връщаме
Коментар
-
Как я пиеш таз сливова, майна, не ти ли се драйфа само от миризмата
Беше ли на "откриването" ?
- 1 like
Коментар
-
айде налей една сливова ...от мене да мине ...... ама от оная двойно препечената , не от тая за гости ! И без габровски номера !
Как я пиеш таз сливова, майна, не ти ли се драйфа само от миризмата
Беше ли на "откриването" ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Неее, помагам му да си намести чакрите.
П.П. На тез другарски срещи нали знаеш, че не е толку важно как изглеждаш, а какво ще си помислят другите като те видят.... ама от оная двойно препечената , не от тая за гости ! И без габровски номера !
- 1 like
Коментар
-
Ти да не му проверяваш големината на простата.....
Наздраве !
Неее, помагам му да си намести чакрите.
П.П. На тез другарски срещи нали знаеш, че не е толку важно как изглеждаш, а какво ще си помислят другите като те видят.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Оооооооо, Та-та-та-Тянке, честито мари! Ай наливай. Макар набедена именячка, твой ред е. Сипи и не рипай срещу жадните съквартиранти под опушения потон.
Още един съученик се споминал. Топим се. Бог да прости!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Мдаааа ...нещата са изтървани от има няма поне петнайс години ...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Поеми си дълбоко въздух, а сега плавно издишай ...
Наздраве!
Ти да не му проверяваш големината на простата.....
Наздраве !
Коментар
Коментар