IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Оооооооо, Та-та-та-Тянке, честито мари! Ай наливай. Макар набедена именячка, твой ред е. Сипи и не рипай срещу жадните съквартиранти под опушения потон.
    Още един съученик се споминал. Топим се. Бог да прости!
    Бабин ден мина...

Коментар

• Начи....идва ми да се напия...
      Гледам откриването на най-културната ни столица в Европа и нищо не разбирам....
      Речитативи и Теодоси качени на една кула....Кукери с неестествени носии и пълни простотии....
      Халтура...нищо не остава освен чашката...
      Наздраве !

пп Дърто стига си се вайкал бре...И аз на последната класова среща малко се втрещих....Не само 20 % са дали фира, но и другите преличаха на баби и дедовци... Добре, че аз младеех...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Мрънкало, стига с дървените философии! Черпи тука, че имен ден имам днес.
        Наздраве, за мое здраве!
        Оооооооо, Та-та-та-Тянке, честито мари! Ай наливай. Макар набедена именячка, твой ред е. Сипи и не рипай срещу жадните съквартиранти под опушения потон.
        Още един съученик се споминал. Топим се. Бог да прости!

Коментар

Поеми си дълбоко въздух, а сега плавно издишай ...
          Наздраве!
          Мдаааа ...нещата са изтървани от има няма поне петнайс години ...

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

"Черпи тука, че имен ден имам днес." Нещо нередно да виждаш ...даже и питаш ... Абе верно тая еманципация ви е осакатила яко !
            Поеми си дълбоко въздух, а сега плавно издишай ...
            Наздраве!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

Не разбрах въпроса!? Да не смяташ, че аз трябва да почерпя!?!?!?
              Наздраве, чужденеций!
              "Черпи тука, че имен ден имам днес." Нещо нередно да виждаш ...даже и питаш ... Абе верно тая еманципация ви е осакатила яко !

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Е как той да черпи бе ......малиииийй ...
                Не разбрах въпроса!? Да не смяташ, че аз трябва да почерпя!?!?!?
                Наздраве, чужденеций!
                Мечо

Коментар

Черпи тука, че имен ден имам днес.
                  Наздраве, за мое здраве!
                  Е как той да черпи бе ......малиииийй ...

Коментар

Ти ше кайш, за една Златна пръчица и една тунингована метла си продаде.... бузите. Питай я.
                    Мрънкало, стига с дървените философии! Черпи тука, че имен ден имам днес.
                    Наздраве, за мое здраве!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                      Зависи от проблемата, жената, от наумЕното, от думата и др. сложно параметрично уравнение, надхвърлящо познанията по диофантов анализ :
                      НЯма какво да питаме за това и Кака. Предполагам, че по-рядко ще каже дума само от инат срещу ближния, по-вероятно обратното(за негово добро), а и ни е специална зодия, (преживяла вече всички зодии) с вграден усет към традицията, живота, и всичко останало , обича и хората и земята а и Духът, и не си е продала Душата за големо село или за жълти стинки като ширпотреба. Такива нека да са всички каки, с едно ниво напред пред подопечния Пък и ти не я предизвиквай, за да не ти отнесe покрива ..
                      Той, горкият, се е вече прежалил. Това покриви, това трикрилни гардероби ...
                      Наздраве, Преци!
                      Мечо

Коментар

Зависи от проблемата, жената, от наумЕното, от думата и др. сложно параметрично уравнение, надхвърлящо познанията по диофантов анализ :
                        НЯма какво да питаме за това и Кака. Предполагам, че по-рядко ще каже дума само от инат срещу ближния, по-вероятно обратното(за негово добро), а и ни е специална зодия, (преживяла вече всички зодии) с вграден усет към традицията, живота, и всичко останало , обича и хората и земята а и Духът, и не си е продала Душата за големо село или за жълти стинки като ширпотреба. Такива нека да са всички каки, с едно ниво напред пред подопечния Пък и ти не я предизвиквай, за да не ти отнесe покрива ..
                        Ти ше кайш, за една Златна пръчица и една тунингована метла си продаде.... бузите. Питай я.

Коментар

Кога една жена си науми нещо не може я спре добра дума. Питай Кака, с добра дума не ще я откажеш от наричания и забърквания в казана.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Този дума "родата" - не се ли изписваше по друг начин? Не трябваше ли, вместо "д" да се пише "г"?

То и смисълът се променя... .... /и вързана, и отвързана, че дори - без- или с тапа, катинар и каквито "резета" там има - ефектът е един и същ: НИЩО НЕ Я СПИРА!..., планини и морета ще преодолее, но ще намери правилния път..., разбирай - обозначеният с изправения, червен ориентир - жалон му казват някои... /
                            Кога една жена си науми нещо не може я спре добра дума. Питай Кака, с добра дума не ще я откажеш от наричания и забърквания в казана.

Коментар

Имах предвид, че ако можеше да се налее акъл на падишаха през кафе машината би било следколедно чудо и защо да не пробваме, нале А за мен ако даде ефект както казваш.. Дай Боже ..
                              Аха, ти си искал в празната чаша акъл да наливаш. Вай, вай, сега го втасахме. Ако още акъл се налее вътре, кой знае кво ни чака, Ако пък се поддържа чистота и хигиена, ще излезе, че вътре акъл хич нема. Я, по-добре акъл на теб ти прелеем, че вчера бях на конференция за студентчета, де против падишаха позиви писали. 1968 г. позиви писали против десанта в Чехословакия и после по затвори, та изселвания, че накрая най-опърничавия го изритали на Запа Така че като обсъждаме падишаха, винаги имай едно наум. Наздраве за соцпростотиите! Опааа, обърках се. Наздраве за противенето на соцпростотиите!

Коментар

• А някога се е чувало и друга премудрост - "вържи "попа", за да е мирно селото".
                                Т.е мащабът ... ако все пак селото е по-големо от родата,
                                Обаче пък е нормално вече и жените да изравняват значимост на попа,
                                Еволюция, еманципация, успеваемост, ...няма край...БожА работа

Коментар

Working...
                                X