If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тоест, според мъжа - винаги трябва да се плаща ли ?
Той мъжът винаги си плаща, най-вече с нерви и побелели коси. Работата е да я постави на високо, да се разпорежда оттам, а той отдолу, в сянката да си гледа кефа.
Те пак стават финансови - хубава стая, хубаво вино, нещо за спомен, може би дори екскурзия някъде, и цената отлетя като за 5-6 елитни. Просто отбелязвам, никога не съм бил циция, а ценител - кеф цена няма Наздраве!
Шъ ти намалим пиенето с тез екзестенциални въпроси... Бахти...вече 1 минута мисля и в едно съм сигурен - никога не можеш да събереш 3 в 1...
2 в 1 е 1/100....Ако попаднеш на правилния дзвер, удри шапка в пода и викай ура по баирите.. ( затова мечтите никога не свършват...и мераците.....
Наздраве !
По спомен, героят на Ръсел Кроу във филма " Командир и господар" вдига следната наздравица:
- Господа, да пием за дамите, които ни обичат и вдъхновяват ... И да се молим те никога да не се срещнат
Наздраве, 4i40!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Прдполага се , че приятелските взаимоотношения, не са преплетени с финансови такива.
Те пак стават финансови - хубава стая, хубаво вино, нещо за спомен, може би дори екскурзия някъде, и цената отлетя като за 5-6 елитни. Просто отбелязвам, никога не съм бил циция, а ценител - кеф цена няма Наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар