IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Честита Банго Нова година! Като по-мургавичък поемам инициативата да поздравя празнуващите днес и да им пожелая голяма патица на трапезата и повече акъл навреме. Но от тоя, де идва после.
    https://www.youtube.com/watch?v=8Flik7f6Bfw
    https://www.youtube.com/watch?v=jey0RRvVcnk

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Благодаря за пожеланието! Това със смиреността и добротата някак ич не ми пасва, ма ще го възприема като неизпълнимо намерение.
      Наздраве!
      Ха, ти имен ден ли си имала? Това сега го виждам, ама понеже не видях почерпка, то пожелавам за унука скоро да черпаваш Наздраве!
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Прочетох, че Тянка има имен ден...
        Да ни е жива и здрава !
        Аз ще намажа 25 г кайсиева а Тарантул, като един истински бългериън лев ще и ближе краката...( поне така пише за таз светица - и животните пленявала с убост, смиреност и доброта... )

Наздраве !
        Ще ближа, къде ще хода, дано обаче преди това е мачкала гроздето за винце с тях, а не е почиствала краварника на бос крак. Почиствала краварника - това много свеж виц за Кака. Каке, почвам го разпространявам. Наздраве за правдивите вицове!

Коментар

Прочетох, че Тянка има имен ден...
          Да ни е жива и здрава !
          Аз ще намажа 25 г кайсиева а Тарантул, като един истински бългериън лев ще и ближе краката...( поне така пише за таз светица - и животните пленявала с убост, смиреност и доброта... )

Наздраве !
          Благодаря за пожеланието! Това със смиреността и добротата някак ич не ми пасва, ма ще го възприема като неизпълнимо намерение.
          Наздраве!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Да се не порежеш? Това не е за каки левачки с две десни ръце, използващи ножа само за оформяне на маникюра. И педикюра. Наздраве за остротата!
            За маникюрът и педикюрът си има маникюристки. Аз ги ползвам кат хладно оружие.
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

• Прочетох, че Тянка има имен ден...
              Да ни е жива и здрава !

Наздраве !
              Last edited by 4i40; 13.01.2019, 19:08.

Коментар

Сус бре....
                Как да не се гледам...Всяка сутрин и вечер си бърборя с огледалото...Щот малко размазано виждам....И все убавиня ме гледа отсреща...
                И какво се блещи отсреща? Това да не си бил ти?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието довлече от някъде комплект с ножове с магнитна поставка. Слагаш поставката на стената, редиш ножовете и кагато ти потрябват само се присягаш, вземаш и ... фърляш. Трябва да кажа на Колето да зареди Кръчмата с такъв инвентар, за удобство.
                  Наздраве!
                  Да се не порежеш? Това не е за каки левачки с две десни ръце, използващи ножа само за оформяне на маникюра. И педикюра. Наздраве за остротата!

Коментар

Сус бре....
                    Как да не се гледам...Всяка сутрин и вечер си бърборя с огледалото...Щот малко размазано виждам....И все убавиня ме гледа отсреща...
                    Огледалце, огледалце ...
                    Наздраве!

П.П. Викаш, оптиката вече постоянно зацапана!?
                    Мечо

Коментар

Не е, не е, на 21 януари е официалния. Всички баби с все метлите ще се подредят на строева проверка. Нашта ще дава тон за песен “Изправи се гора от метличина, насочете се реактивни струи...“ И нашата Кръчма е дала нещо на света. Наздраве за нашта бойна баба! Чекай, чекай да си сложа каската.
                      По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието довлече от някъде комплект с ножове с магнитна поставка. Слагаш поставката на стената, редиш ножовете и кагато ти потрябват само се присягаш, вземаш и ... фърляш. Трябва да кажа на Колето да зареди Кръчмата с такъв инвентар, за удобство.
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

.......

Боже, Боже, и това не се е гледало в огледалото от две десетилетия. Абе, как се решиш без да се оглеждаш? То какво ли е и останало за ресане?
                        Сус бре....

Коментар

Начи....идва ми да се напия...
                          Гледам откриването на най-културната ни столица в Европа и нищо не разбирам....
                          Речитативи и Теодоси качени на една кула....Кукери с неестествени носии и пълни простотии....
                          Халтура...нищо не остава освен чашката...
                          Наздраве !

пп Дърто стига си се вайкал бре...И аз на последната класова среща малко се втрещих....Не само 20 % са дали фира, но и другите преличаха на баби и дедовци... Добре, че аз младеех...

Боже, Боже, и това не се е гледало в огледалото от две десетилетия. Абе, как се решиш без да се оглеждаш? То какво ли е и останало за ресане?
                          Last edited by Trakatrak; 13.01.2019, 14:30.

Коментар

Бабин ден мина...

Не е, не е, на 21 януари е официалния. Всички баби с все метлите ще се подредят на строева проверка. Нашта ще дава тон за песен “Изправи се гора от метличина, насочете се реактивни струи...“ И нашата Кръчма е дала нещо на света. Наздраве за нашта бойна баба! Чекай, чекай да си сложа каската.
                            Last edited by Trakatrak; 13.01.2019, 12:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Коя ракия бре,чичин, че и аз да не я пия? Иначе аз бойкотирам всякакви Бургас-и и Поморие-та - пълни капути. Заега основно поръчвам Стралджанска от евтините.
                              Наздраве!
                              Не пиша ни коя ракия, ни коя банка бойкотирам......То е ясно
                              Но ако и ти спреш да купуваш от тази марка, ще предизвикаш още 5 % спад на приходите...

пп Да не се засегнеш на алкохолизъм...Просто пиеш и чепиш големи компании, често...

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

троянска сливова. (в която не е останало почти нищо троянско, собственост на неприятни чехи.)
                                ps. за бургасите и помориетата - споделям изцяло същото отношение ))
                                Абе май приказваме на различни езици ... купешка ракия не пия бе ! Като казвам троянска сливова , значи домашна , без захар , от много и много добре узрели плодове , двойно препечена , отлежала в буренце , па макар и дестина литра само !

Коментар

Working...
                                X