IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро !

Една аристократка имахме във форума и тя почна да върти центрофугата....

УжасТ....

Умряха и последните ми надежди....

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Коле /или който там е дежурен на бара/, сипи някво питие!
      Аз пък си мислех, че се излежаваш в шатра в градината на двореца на кралицата с шише ром в ръка и проектираш как да подобриш парка с волнонаемна работна ръка без заплащане, но с двойно натоварване. Все пак индиански вожд си. Не кво да е. Наздраве с рома, де още го държиш в ръка!

Коментар

• Коле /или който там е дежурен на бара/, сипи някво питие!

Младежи и девойки, бях няколко дни у Чужденеция и те ми се видяха като едни от най-дългите у живота.Както споделих, отидох да надзиравам ваденето на последния за сезона мед и да давам ценни указания за зазимяването на инсектите.
        Предварително бях направила проучване относно необходимостта от полагане на труд и след уверенията, че той ще бъде положен от по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието и брат му, дори позволих на по-кльощавата 1/3-та да отиде на море с тайфата си.
        Още на първият ден от пребиваването ми обаче забелязах, че фактите рязко се разминават с думите от уверенията. Освен цъфнал магарешки трън, на отсрещният баир се жълтееше цял блок със слънчоглед, резултат от заплеса на някакъв измислен агроном, незапознат с добрите европейски практики, свързани с навременият посев на земеделската култура.
        Фчиличките фърчаха като за последно, жуженето им се чуваше навред, а кошерите се оказаха пълни с мед, който трябваше да бъде изваден ... поне преди няколко дни.
        На терен се оказахме няколко вожда и само два индианеца. Аз съм вожд, но и шаман на племето, та се заех с нелеката задача да възлагам дейности на вождовете и на индианците.
        Няма да се впускам в подробности за схемата и организацията на работния процес, но ще споделя, че лакът на маникюра ми се олющи, лявото ми коляно е синьо, а по-едрата 1/3-та е в дълбоко съжаление, заради заблудата, в която ме захвърли. По-кльощавата 1/3-та още не се е прибрал от морето, но и за него съм нагласила любвеобилно изказване.
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          Добро утро.
          Гледам олимпиада и се ядосвам,наще спортяги на екскурзия ли са отишли там???

Ей нищо няма кат ората у таз държавичка вече,ще ме изините,че мрънкам ама съм се напушил.
          България е държава от резерва. Като такава трябва участва в пенсионерските световни игри. Там ще сме сред първите. Да пием за българските спортни успехи в нишите на "едвам кретащите" и на "бегащите с превит гръб и гордо наведена глава". Наздраве!

П.п. Такъв срам на олимпиада май не е било.

Коментар

• Добро утро.
            Гледам олимпиада и се ядосвам,наще спортяги на екскурзия ли са отишли там???

Ей нищо няма кат ората у таз държавичка вече,ще ме изините,че мрънкам ама съм се напушил.
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=EuuM...=RDaLR_bSzPTiY
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                В тая кръчма няма ли да пуснете някоя лятна промоция? Например плащаш едно а пиеш 5
                За тебе специална оферта - и първото е на аванта...

Коментар

• В тая кръчма няма ли да пуснете някоя лятна промоция? Например плащаш едно а пиеш 5

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Само бира има в Кръчмата таз вечер....В големи халби...

Наздраве !
                    Аз си нося "Капитан" от вкъщи .... Наздраве....
                    Life won't wait for you.

Коментар

Ще стискаме здраво с двете, за да не се разлее прекрасното съдържание...
                      Ти подпирай отдолу с нос и чело, пък къде точно ще ти се центрират очичките, нема ти придиряме.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                        Сипете .....
                        Само бира има в Кръчмата таз вечер....В големи халби...

Наздраве !

Коментар

• Сипете .....
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Според мен пък са им добре бирите. Не можеш да ги обхванеш с една ръка
                            Ще стискаме здраво с двете, за да не се разлее прекрасното съдържание...

Коментар

• Наивник, верно си голем наивник, та да отскачаш от оная кръчма в тая. Да пием за наивниците, които оставят по некоя млечна бира и за нас да пием направо от канелката.

Коментар

Мнооого им големи ....бирите, бре Наивник ....

Наздраве за жените с големите бири !!!
                                Според мен пък са им добре бирите. Не можеш да ги обхванеш с една ръка

Коментар

Working...
                                X