IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро !

Днес да помързелувам, че утре ще имам майстори на вилата и трябва да имам сили да ги издържа...

Приятен ден !

Коментар

• Горе долу ми се получи китайското,ама ходих да вечерям пак в китайски ресторант,да взема ноу хау,па и патица нямам,та одарих една пекинска

Наздраве,ако знаете в Азия какви отвратителни питиета имат....
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Сипете .....
        Life won't wait for you.

Коментар

• Уааууу....

Върна ме от леглото...

Сега пия една бира, че точно такова мазничко и лютивичко ме влече...

Наздраве !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

С прясно, щото не правя домашно кисело и ресторантското обикновено е леко вкиснато...

Коментар

• Следобед спах, привечер дремнах а сега направо ми се разчекна устата от прозявки...

Лека ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                С прясно или кисело?

С прясно, щото не правя домашно кисело и ресторантското обикновено е леко вкиснато...

Коментар

Докато чекаш, пиши дали валя по планината ?

пп Аз обичам свинско със зеле и 2-3 пресни лютиви чушлета...с БИРА.....
                  С прясно или кисело?

Коментар

Сутринта валя малко. Сега се върнах и ме пра из Софето. Това лято ме изненадаха некои ремонти, но дойде време да позапека задник, Та след ден-два ще ви оставя да си пиете спокойно и учтиво, но живот и здраве, като се върна пак ще размествам пластовете и ще мътя водата. Наздраве с мътно и облачно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                      Чекаме клип на лелята с точилката и на чичото с гърбилката.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Дууур и яваш по завоите, че не се знае лелята с точилката кога ще ти изскочи в гръб
                        Наздраве!
                        Чекаме клип на лелята с точилката и на чичото с гърбилката.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                          Направих си ориз по китайски

В предния ми живот съм бил китаец-гаранция
                          По китайски ко ше рече? - Две шепи за цел ден? Грешка, това беше по маоистки.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Дууур и яваш по завоите, че не се знае лелята с точилката кога ще ти изскочи в гръб
                            Наздраве!
                            Като истински професионален състезател, удрям ръчна по завоите....

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                              Направих си ориз по китайски

В предния ми живот съм бил китаец-гаранция
                              Мразя ориз, обичам картофи. Дали не съм била ирландка в предишни животи!?
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                                Медецодобивът е благородно занимание. Нещо като ритуал по инициация. Ако те изпохапят пчелите, преминал си нагоре след изпитанието. Ако не те нашарят, значи заслужаваш да си сред майсторите, тарикатите и лентяите с усет за скатавка. Само че нашата не пише да е въртяла центрофугата, ми била с насинено коляно. Чини ми се, че някой я е гонил из слънчогледите (поради липса на цъфнала ръж) или тя някого е гонила. Наздраве за заместителите на наложените поетични образи!
                                За толкова години наблюдения и даване на ценни указания, съм жилена само два пъти, като и двата затиснах пчелите, докато ровичках из корпусите, свалени и занесени в помещението, в което се вади меда. Пусто женско любопитство
                                Коляното синьо, щото се подхлъзнах на стълбите, които някой твърде неучтиво беше залял с вода.
                                Наздраве!
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X