IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Аз пък имам почти еднакъв вкус с ТНМ-то Бирата хич не я тача, пък за босилек, руган, мащерка и т,н, (освен на чай) хич да не говорим. Но храната в Италия е ноемр едно, има толкова да тичаме срещу тях, че едва ли ще ги стигнем и за един мой живот, а аз ще живея с орлите.

Ей сега рупам едно, дето си мислех, че е турско, пък то било талианско - тарали му викат. У Бг е гадно, ама е заместител на солетите и става, тук е брутално вкусно - има едно с броколи, друго с домати, трето с вино, абе страшна работа. Тези Талианци, ако не бяха такива неземни мързели, щяха да са нумеро уно, ама на, мърди са, даже по-големи и от нас...
    И за чай не ги използвам. Мащерката при някой гозби я слагам, ама съм с повишено фнимание при ръсенето.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Дааа, туй блаженство е заместител на много други убавини....
      Тцъ, бре!!! Никакъв заместител, баш си е допълнител
      Мечо

Коментар

Аз пък имам почти еднакъв вкус с ТНМ-то Бирата хич не я тача, пък за босилек, руган, мащерка и т,н, (освен на чай) хич да не говорим. Но храната в Италия е ноемр едно, има толкова да тичаме срещу тях, че едва ли ще ги стигнем и за един мой живот, а аз ще живея с орлите.

Ей сега рупам едно, дето си мислех, че е турско, пък то било талианско - тарали му викат. У Бг е гадно, ама е заместител на солетите и става, тук е брутално вкусно - има едно с броколи, друго с домати, трето с вино, абе страшна работа. Тези Талианци, ако не бяха такива неземни мързели, щяха да са нумеро уно, ама на, мърди са, даже по-големи и от нас...
        Е , той живота не е само у бачкането , батка , тея се кефят на живота , а не кат швабите да го карат на норма...затуй у Швабско сичко е грубо и бачкаторско !

Коментар

• Аз пък имам почти еднакъв вкус с ТНМ-то Бирата хич не я тача, пък за босилек, руган, мащерка и т,н, (освен на чай) хич да не говорим. Но храната в Италия е ноемр едно, има толкова да тичаме срещу тях, че едва ли ще ги стигнем и за един мой живот, а аз ще живея с орлите.

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Дай сега да ни си гледаме сал отрицанията. Може някъде да се случим в унисон
            Наздраве!

П.П Тъмен шоколад с портокалови корички, например
            Дааа, туй блаженство е заместител на много други убавини....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро !
              Къв късмет, кви пет лв...
              Хабсолютне несъвместимост към запиването и наяждането с Тнм....
              Аз обичам босилек , тя не...
              Аз пия бира , тя не....

пп В този скапан живот, Господ не беше ли измислил теи убави неща....?

Наздраве !
              Дай сега да ни си гледаме сал отрицанията. Може някъде да се случим в унисон
              Наздраве!

П.П Тъмен шоколад с портокалови корички, например
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

На Чиче пак не му излезна късметя!
                Добро утро !
                Къв късмет, кви пет лв...
                Хабсолютне несъвместимост към запиването и наяждането с Тнм....
                Аз обичам босилек , тя не...
                Аз пия бира , тя не....

пп В този скапан живот, Господ не беше ли измислил теи убави неща....?

Наздраве !

Коментар

Аз с такива самодостатъчни не сядам да си пия пиенето.
                  Наздраве!
                  На Чиче пак не му излезна късметя!

Коментар

Уф, мани, що сирене изядох, добре че ходим по много, та се изразходва. Взел съм си и за у нас, че да поддържам спомена още някой ден. Иначе имат и едно, което си е кашкавал 1;1, а аз най-харесах една моцарела, дето я правят на панделки и рикотата, дето е нещо средно между прясно сирене и извара, но с много плътен вкус. Ми наздраве
                    Хубаво, че слагат босилек и розмарин за щяло и не щяло /не мога ги трая тез подправки/, защото в противен случай бая ще се закръгля от средиземноморската диета.
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Кака рече, нещо по-силно. Та, щом си пада да си пие пиенето с такива, ей го един. Само да не се окаже трезвеник.
                      Аз с такива самодостатъчни не сядам да си пия пиенето.
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

Вината добре, ама като извадят сирената /дат ний им думаме "кашкавал"/ става страшно.
                        Това било за бяло вино, това за червено, това било като за десерт, пък онова се мели в специална мелница и само за паста /спагети по нашему/. УжасТ. Така и се можах да се оправя с тез сложнотии.
                        Наздраве!
                        Уф, мани, що сирене изядох, добре че ходим по много, та се изразходва. Взел съм си и за у нас, че да поддържам спомена още някой ден. Иначе имат и едно, което си е кашкавал 1;1, а аз най-харесах една моцарела, дето я правят на панделки и рикотата, дето е нещо средно между прясно сирене и извара, но с много плътен вкус. Ми наздраве
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

За мен нещо по-силно, че преди малко проверих каква е твърдостта на ледената покривка.
                          Наздраве!
                          Кака рече, нещо по-силно. Та, щом си пада да си пие пиенето с такива, ей го един. Само да не се окаже трезвеник.

Коментар

• За мен нещо по-силно, че преди малко проверих каква е твърдостта на ледената покривка.
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

• Дубрутро каве,чай,дребни сладки,моля.
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Добра свежа утрин. И с нови сили по нови пътища. Особено талянците с техните спиртни и мезетни проучвания.
                                https://www.youtube.com/watch?v=0FdNlhZAYBE

Коментар

Working...
                                X