Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Дааа, туй блаженство е заместител на много други убавини....Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАз пък имам почти еднакъв вкус с ТНМ-тоБирата хич не я тача, пък за босилек, руган, мащерка и т,н, (освен на чай) хич да не говорим. Но храната в Италия е ноемр едно, има толкова да тичаме срещу тях, че едва ли ще ги стигнем и за един мой живот, а аз ще живея с орлите.
Ей сега рупам едно, дето си мислех, че е турско, пък то било талианско - тарали му викат. У Бг е гадно, ама е заместител на солетите и става, тук е брутално вкусно - има едно с броколи, друго с домати, трето с вино, абе страшна работа. Тези Талианци, ако не бяха такива неземни мързели, щяха да са нумеро уно, ама на, мърди са, даже по-големи и от нас...
Коментар
-
Аз пък имам почти еднакъв вкус с ТНМ-тоБирата хич не я тача, пък за босилек, руган, мащерка и т,н, (освен на чай) хич да не говорим. Но храната в Италия е ноемр едно, има толкова да тичаме срещу тях, че едва ли ще ги стигнем и за един мой живот, а аз ще живея с орлите.
Ей сега рупам едно, дето си мислех, че е турско, пък то било талианско - тарали му викат. У Бг е гадно, ама е заместител на солетите и става, тук е брутално вкусно - има едно с броколи, друго с домати, трето с вино, абе страшна работа. Тези Талианци, ако не бяха такива неземни мързели, щяха да са нумеро уно, ама на, мърди са, даже по-големи и от нас...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Дай сега да ни си гледаме сал отрицанията. Може някъде да се случим в унисон
Наздраве!
П.П Тъмен шоколад с портокалови корички, например
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Къв късмет, кви пет лв...
Хабсолютне несъвместимост към запиването и наяждането с Тнм....
Аз обичам босилек , тя не...
Аз пия бира , тя не....
пп В този скапан живот, Господ не беше ли измислил теи убави неща....?
Наздраве !
Наздраве!
П.П Тъмен шоколад с портокалови корички, напримерПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
На Чиче пак не му излезна късметя!
Къв късмет, кви пет лв...
Хабсолютне несъвместимост към запиването и наяждането с Тнм....
Аз обичам босилек , тя не...
Аз пия бира , тя не....
пп В този скапан живот, Господ не беше ли измислил теи убави неща....?
Наздраве !
Коментар
-
Аз с такива самодостатъчни не сядам да си пия пиенето.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Уф, мани, що сирене изядох, добре че ходим по много, та се изразходва. Взел съм си и за у нас, че да поддържам спомена още някой ден. Иначе имат и едно, което си е кашкавал 1;1, а аз най-харесах една моцарела, дето я правят на панделки и рикотата, дето е нещо средно между прясно сирене и извара, но с много плътен вкус. Ми наздравеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Вината добре, ама като извадят сирената /дат ний им думаме "кашкавал"/ става страшно.
Това било за бяло вино, това за червено, това било като за десерт, пък онова се мели в специална мелница и само за паста /спагети по нашему/. УжасТ. Така и се можах да се оправя с тез сложнотии.
Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЗа мен нещо по-силно, че преди малко проверих каква е твърдостта на ледената покривка.
Наздраве!
Коментар
-
Добра свежа утрин. И с нови сили по нови пътища. Особено талянците с техните спиртни и мезетни проучвания.
https://www.youtube.com/watch?v=0FdNlhZAYBE
Коментар
Коментар