Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеИмам два ножа за дране, 10 и 13 см острие.. Агне оправям под 10 минути включително с разфасовката...
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Заложи на сет хубави ножове(японски по възможност)
Няма по-голям кеф от сам да си нарежеш мезелъка,с хубав нож
Аз си падам малко Чирпанлия,на някой може да не му допада да върши това собственоръчно,но за мен е въпрос на отдаване на чест към мръвката,животното... и т.н (да не почнете да ме мислите за изветрял)
Отива по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието на лов. В дружинката ги налазили гости/непознати ендевиди/ . Гръмнали няколко прасета, касапите извадили големите ножове и почнали да "оправят" добитъка.
По-едрата 1/3-та гледа, че единият от непознатите извадил нещо като швейцарско ножче се приближил съм едното праси. Всички дружно си рекли: туканка ще е сеир - и се събрали да гледат и за плюят мощно.
Ама човекът излязъл сръчен. Всичко си направил тип-топ, бързо и без грешка.
По-едрата 1/3-та дълбоко фпечатлен /щото той ги умее тез неща/ попитал непознатия дали е касапин. Пък оня скромно му отговорил, ме е хирург в ена известна болница у Голямото село. Хммм, да...
Наздраве!Last edited by tnm; 27.02.2017, 11:16.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Понеже си горе-долу от махалата... От Дънкин Донатса на ул. Хемус тръгваш нагоре към Цариградско. Като излезеш на него вдясно има галерия , а след нея шоурум за ресторантски джунджурии. Скъпичък е, но ще те ориентират барем.
Иначе за ножовете - не ща, не зарад друго, ама тогава ще трябва аз да си го режа, пък мен ме мързи и то много. Искам жената сама да си го прави и да не ме занимава, а много обичаме Филе "Елена"-та, ама пусто като ми го нарежат дебело във Фантастико или Била и убиват всичко в мен. В Талията, като им речнеш да си поръчаш нещо и като го пуснат през такава машинка и става на оризова хартия, та нещо такова търся, стига да не е 4 цифрена сума, естествено, че да усещам изцяло вкуса на месото. Чрез мързел към прогрес, а шпаньолските умения с ножа не са за менNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Заложи на сет хубави ножове(японски по възможност)
Аз си падам малко Чирпанлия,на някой може да не му допада да върши това собственоръчно,но за мен е въпрос на отдаване на чест към мръвката,животното... и т.н (да не почнете да ме мислите за изветрял)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Шпаньолците, като дойдат на лов, заедно с бута по еленски /те му викат по друг начин, ама разликата не е чак Балкан/ си носят една стойка и крив нож. Режат го на тънки лентички - вестник да четеш през тях.
Наздраве!
П.П. И аз викам на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието нещо практично да ми подари. Една оптика за карабината съм си харесала от няколко години ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Абе мен пости не ме ловят, та да запитам за хубава машинка за рязане на филета, суджици, луканки и т,н, - това ни е най-големият проблем у нас - мааме сухите мезета на някакви басамаци и вкусът им се губи, а трябва да са макс на тънко, като Талианците и Шпаньолците както го правят. Та ако има някой предложение - нека да го сподели, че идва 8-ми март и трябва да подарявам нещо практично на жената
Наздраве за тънките мезета
- 1 like
Коментар
-
Абе мен пости не ме ловят, та да запитам за хубава машинка за рязане на филета, суджици, луканки и т,н, - това ни е най-големият проблем у нас - мааме сухите мезета на някакви басамаци и вкусът им се губи, а трябва да са макс на тънко, като Талианците и Шпаньолците както го правят. Та ако има някой предложение - нека да го сподели, че идва 8-ми март и трябва да подарявам нещо практично на жената
Наздраве!
П.П. И аз викам на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието нещо практично да ми подари. Една оптика за карабината съм си харесала от няколко години ...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Е, сега ... бива ли чак толку директно!? Ама и управата на Инвестор са за гласене..., не сложха една голяма червена точка при емотиконите
Наздраве!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Аз си падам малко Чирпанлия,на някой може да не му допада да върши това собственоръчно,но за мен е въпрос на отдаване на чест към мръвката,животното... и т.н (да не почнете да ме мислите за изветрял)Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобро утро.
Съни,нямаш грижи,ако възникнат въпроси-свиркай.
Ще се радвам някой да започне да се грижи по-добре за тялото и здравето си.
Трябва да се пие вода, повече от колкото пием!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
В Кръчмата не използваме пепел за ритуално посипване, а мерудията, дето я остъргваме от телешката пастърма. Ама ти от къде да знаеш!? Рядко ни навестяваш, се у секси розовата тема се набутваш.
Наздраве!
Наздраве за тънките мезетаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Аз го излекувах на канарските острови и за сега не се оплаквам ,сега се чудя да ли да не ходя за дискова херния пак там ...
Коментар
Коментар