If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По-строгите пости се наченаха. Очаква се да сте умерени в мислите и премерени в изказа. А не като Чиче да изкушавате околните със свинско, па било то и със зеле. От днес само зеле.
Засрами ме и с малко пепел по косата казвам Наздраве ))
Ма, мислех, че всички дълбоко спите по това време и сънувате лазурни плажове .... )))
И ще четете рано сутрин между виенска кифличка и каничка кафе .... ))
Hemilio, много благодаря, заинтрегува ме и ще си попълня празнотите ))
В Кръчмата не използваме пепел за ритуално посипване, а мерудията, дето я остъргваме от телешката пастърма. Ама ти от къде да знаеш!? Рядко ни навестяваш, се у секси розовата тема се набутваш.
Наздраве!
Може да се получи по много начини,има инфо в нета.
Аз пия такава от 3-4 месеца и се чувствам много добре.
И аз така, ама като пия огнена вода. Щото знам, че всички болести се получават от неправилна употреба на алкохол - било то, щото е нередовна или пък в недостатъчни количества.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Не стига, че не спите , а и не пиете!?
Наздраве за лека нощ
Засрами ме и с малко пепел по косата казвам Наздраве ))
Ма, мислех, че всички дълбоко спите по това време и сънувате лазурни плажове .... )))
И ще четете рано сутрин между виенска кифличка и каничка кафе .... ))
Hemilio, много благодаря, заинтрегува ме и ще си попълня празнотите ))
Би ли споделил твоите начини
Има и минерални води с pH 8 и повече ... содата също е с такова pH, сигурно затова има хора, които взимат лъжичка сода против "киселини в стомаха", но съм чела доста негативни мнения за директния й прием
Лимонът, който е със силно киселинен характер(pH 2-3) също води до алкализиране на средата ....
Виждала съм и някакви метални пръчки, които ги слагат по бутилки с вода ...
Пия много често минерална вода, особено при пътувания....по-лесно, по-сигурно, уж, но масовата вода по пазара е с киселинен характер...
Разкажи, моля те, малко повече за твоя начин ... и правиш ли някакви замервания ) за да следиш средата в твоя организъм ... и какво следиш - кръв, урина ...
От тук можеш да си вземеш каничката,която прави алкална вода.
Почти всички болести идват от киселинността в оранизма ни,това е добрата среда за тях.
Киселинността идва от лошите храни,атмосфера и т.н.
Аз направих камъни в бъбреците,заради висока киселинност на урината ми.
pH се мери с pH метър,най лесно и евтино с дигитален(50лв в България),5$ от aliexpress.
Мериш водата,мериш урината и така.
Има доста минерални води с високо pH,но тази вода не е активирана.
Водата,която се получава в тази кана е като физеологичен разтвор,много бързо се усвоява от организма.
Има много информация в интернет.
Може да се получи по много начини,има инфо в нета.
Аз пия такава от 3-4 месеца и се чувствам много добре.
Би ли споделил твоите начини
Има и минерални води с pH 8 и повече ... содата също е с такова pH, сигурно затова има хора, които взимат лъжичка сода против "киселини в стомаха", но съм чела доста негативни мнения за директния й прием
Лимонът, който е със силно киселинен характер(pH 2-3) също води до алкализиране на средата ....
Виждала съм и някакви метални пръчки, които ги слагат по бутилки с вода ...
Пия много често минерална вода, особено при пътувания....по-лесно, по-сигурно, уж, но масовата вода по пазара е с киселинен характер...
Разкажи, моля те, малко повече за твоя начин ... и правиш ли някакви замервания ) за да следиш средата в твоя организъм ... и какво следиш - кръв, урина ...
Според мен - не ...
Ориза специален, листата специални, пълнежа специален, разправията специална ( само гледах и се изнервих) , вкуса специален ( неопределено блудкав...) и като кажеш това на жените, после два дни се мръщят, че направили нещо специално а аз не разбирам....
пп Абе, сладури, свинско със зеле няма ли за вас....?
Според мен - не ...
Ориза специален, листата специални, пълнежа специален, разправията специална ( само гледах и се изнервих) , вкуса специален ( неопределено блудкав...) и като кажеш това на жените, после два дни се мръщят, че направили нещо специално а аз не разбирам....
Нзздраве !
Свинското със зеле го приключих миналата сидмица. Вчера бях на свинско и говеждо. Днес смятах да я карам на прАжени картофки, но синковеца прояви инициатива.
Тъъъъййй....
Прайхме със синковеца суши.
Голяма разправия с тва навиване. Инак на вкус го удордисахме.
Ама, като се замисли човек, не знам струва ли си разправията. Толкоз пари дадох за матриал....
Според мен - не ...
Тъъъъййй....
Прайхме със синковеца суши.
Голяма разправия с тва навиване. Инак на вкус го удордисахме.
Ама, като се замисли човек, не знам струва ли си разправията. Толкоз пари дадох за матриал....
Коментар