If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добра вечер ! Една бира , че се дехидратирах днес . Бях заложник. Реших да отида на една пейка , да чакам едни хора да свършат нещо . Седнах си аз , дойде едно огромно куче , легна в краката ми , помахвайки доволно с опашка от безнаказаното си нахалство . Даже го галих . Но в момента , който реших да си ходя , оголи зъби , ръмжейки. Щом седна почва радостно да вдига прахоляк с опашка , щом стана ръмжи и се зъби и така два часа , докато си го прибраха . https://m.youtube.com/watch?v=uwIGZLjugKA
Въх Лелче..
Който ( пес ) легне до теб не ще да те пуска......
Това дет го смъркаш, ще излезе много качествено. Предай мойте чест и почитания на доставчика си. Щот нямам друго обяснение за фантазията, която си написал.
Наздраве!
Смърка той, брашно с тебешир. Да вади дюлевата. Днес поспах на двора ка хамака. После в яхъра устроих тв-студио с хамак кресло. После почерпих на теферич семейство съседи пенсионери с ракийка щот са ме учили дс я правя. Абе, лятото почна. До другиден.
то ще тъгува за теб .
Изгоря ми и носът докато се сетят да си го вземат . Неща пак да го преживея . Наздраве , tnm
Май си права. Понякога го оставям на сестра ми да се гледат и да се бавят. На третият ден спира да се храни и започва да ни търси.
Затова където и да ходим, все гледаме да вземе и дебелото псе с нас.
Наздраве,Lelq !
П.П. Оня ден ме закука кукувицата - бях си изпила кафето, добре похапнала, в джобчето дрънкаха монети и тъкмо се бях натъкнала на едно находище от лечебна иглика, разхождайки дебелото псе.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добра вечер ! Една бира , че се дехидратирах днес . Бях заложник. Реших да отида на една пейка , да чакам едни хора да свършат нещо . Седнах си аз , дойде едно огромно куче , легна в краката ми , помахвайки доволно с опашка от безнаказаното си нахалство . Даже го галих . Но в момента , който реших да си ходя , оголи зъби , ръмжейки. Щом седна почва радостно да вдига прахоляк с опашка , щом стана ръмжи и се зъби и така два часа , докато си го прибраха . https://m.youtube.com/watch?v=uwIGZLjugKA
Lelq, веднага спусни тук едни координати - ще ти пратя дебелото псе. И то обича да му обръщат внимание. Малко е мързеливо, но ако му размахаш кюфте пред носа, рязко се активизира.
Наздраве!
УжасТ...!!!
Що не духаш бре...???
Глей как ми развали настроението с таз информация......Аз съм 10 градуса на запад и се надам на чудо....
пп Не се кахъри...Нали Тянка обеща по 2-3 литра кайсиева на нещастни старчета кът нас....
Наздраве !
Това дет го смъркаш, ще излезе много качествено. Предай мойте чест и почитания на доставчика си. Щот нямам друго обяснение за фантазията, която си написал.
Наздраве!
Мечо
Днес нещо се наработих и си отворих демонстративно една 2л бутилка бира на бюрото.....Наливам си в чашата и отпивам кога минават хора по коридора...Вратата ми е широко отворена...( не за друго но кът си помисля, че някоя годпожица мое да се засили към мен и да се секне от затворената врата, направо се разтреперях...)
Наздраве !
пп Тянке, с бели коси ли не, хич не е важно.....Важното е да е готова баницата рано сабахлян.....
Ъъъъ, що ли пък не и по други часове у денонощието!?
Наздраве!
П.П. Дан са стреснеш от въпроса, ей.
Мечо
Днес нещо се наработих и си отворих демонстративно една 2л бутилка бира на бюрото.....Наливам си в чашата и отпивам кога минават хора по коридора...Вратата ми е широко отворена...( не за друго но кът си помисля, че някоя годпожица мое да се засили към мен и да се секне от затворената врата, направо се разтреперях...)
Наздраве !
пп Тянке, с бели коси ли не, хич не е важно.....Важното е да е готова баницата рано сабахлян.....
Стига с тая баница, че ще ми се отяде. Дай нещо за баклава.... по турски... ги видим ще ли черпат така с гордо вдигната глава.
Коментар