Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСутринта кат станах и кат погледнах навън - цялото небе покрито с нимустратоси. Налегнаха ме едни разколебания, дали да отида до кафенето и да пия кафе или да си стоя дома, па да пиша денят дъждовен. После реших все пак да мина три, четири километра, че да не си нарушавам навиците.
Вървя си аз полека, без да си давам някаква изсилка. Гледам небето и се чудя, ще ли ми се намокри оперението!? Добре, че само ръмеше.
Като отидох в заведението, видях, че съм си забравила представителните обувки и затова цял ден се размотавам с кецове. Хубаво бях решила да го пиша тоя ден лош метеорологически ...
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеПри лоша метео-прогноза, най-доброто място за прекарване на времето е кръчмата - бавно и напоително...
Ела се гушни при нас в ъгъла, и гледай да пазиш тишина. Наздраве!
Инсекта да ходи в другият ъгъл. Не ща да се гушкам с него
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеДобре, ще се гушкаме тихичко в ъгъла и ще се стараем да не ти вдигаме шум. Приятна дрямка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХубаво бях решила да го пиша тоя ден лош метеорологически ...
Наздраве!
Ела се гушни при нас в ъгъла, и гледай да пазиш тишина. Наздраве!Last edited by Ender; 27.06.2018, 16:09.
Коментар
-
Сутринта кат станах и кат погледнах навън - цялото небе покрито с нимбостратуси. Налегнаха ме едни разколебания, дали да отида до кафенето и да пия кафе или да си стоя дома, па да пиша денят дъждовен. После реших все пак да мина три, четири километра, че да не си нарушавам навиците.
Вървя си аз полека, без да си давам някаква изсилка. Гледам небето и се чудя, ще ли ми се намокри оперението!? Добре, че само ръмеше.
Като отидох в заведението, видях, че съм си забравила представителните обувки и затова цял ден се размотавам с кецове. Хубаво бях решила да го пиша тоя ден лош метеорологически ...
Наздраве!Last edited by tnm; 27.06.2018, 17:17.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеАз пък след затруднителна сутрин мисла да поспа следобедна дремка, че нещо трудно издържам мачовете. Така че вие двамата се заемете с тихи дейности като преглъщане, прегръщане и комуникация с очи.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобро утро, Кръчма!
Успах се и сега ще бързам, но ще се насладя на чаша дъъълго , горещо кафе
https://youtu.be/JLAnzrDVgn0
Коментар
-
Добро утро, Кръчма!
Успах се и сега ще бързам, но ще се насладя на чаша дъъълго , горещо кафе
https://m.youtube.com/watch?v=ZD8QBCmO0_k
А като наваксам денят може и нещо за опиянчване
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Абе, смях да пада!
Имам само едно изискване - съответната девойка да не се обижда! Ако е заспала, ще бъде събудена - нежно
Коментар
-
Начи, наложи се да изляза и да споделя, че нощта е обгръщащо топла и тиха, като прегръдка . Заради денят сигурно
Уютна да ви е и на вас , с красиви сънища!
https://m.youtube.com/watch?v=mNU3aIJs88g
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ама си и ти!!! Не знаеш ли, че жените "обичат" с ушите си, а мъжете - с очите си.
Наздраве!
Коментар
Коментар