Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
С твоя висок холестерол, пак ще гледаш а аз ще ям......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеМай зависи от душата. За някои е елексир, за други - отрова.
Както казваше баба ми за такъв - "от пияния и лудият бяга".
И още един лаф имаше тя - "пиян човек - съдран чувал"
Но сякаш обърках въпроса,май друго мислех да питам, но по-добре да избегнем евентуални носталгични нотки сред ведрото настроение на кръчмето и да е готино на практикуващите.
Ta нека кажем наздраве)Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Стига с тая генетика. Учи се от братята араби на отношение към тормозещите ги отклонени от правия път екземплярки. Разрешиха им сами да си карат колите, че иначе обърквация ставаше кой е шефът на семейството.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Какво ми се оглеждаш в бутилката?! Моя си е! И кво пише и кво пуска си е между мен и нея!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеНо за тия хора в библията пише, че не са баш хора, а ребърца.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
И това го пише продукт на мутирала от Х в У хромозома. Малее, малеее...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Устъй таз есен. Виж какво фламенко+танго съм открила у нетя. Да репетираш докато задобрееш в танца.
https://www.youtube.com/watch?v=BRhpkCdzCq4
Наздраве!
Коментар
-
На мен някои от хората ми се струват по приветливи кога са разсъблечени. Но за тия хора в библията пише, че не са баш хора, а ребърца.
Коментар
-
На мен някои от хората ми се струват по приветливи кога са разсъблечени. Но за тия хора в библията пише, че не са баш хора, а ребърца.
Коментар
-
С толку малку риск няма. Само разочарование, е на етикета пише 700 мл, а то едввм се изтискват 100 мл.
Какво ми се оглеждаш в бутилката?! Моя си е! И кво пише и кво пуска си е между мен и нея!
Коментар
-
На мен някои от хората ми се струват по приветливи кога са разсъблечени. Но за тия хора в библията пише, че не са баш хора, а ребърца.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Ще рискувам
Коментар
-
Аз цял ден на есенно ръмене обикалях родния град и се чудех защо така неприветлив, пък аз толкова необлечен. Тъпа тиква. Но есенните мотиви ме поуспокояват.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар