IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Има такава закономерност. Когато си облечеш нещо, хората стават по-приветливи. И аз съм го забелязал.
    На мен някои от хората ми се струват по приветливи кога са разсъблечени. Но за тия хора в библията пише, че не са баш хора, а ребърца.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

2. ........На другите дава крилца,благи мисли, дяволити помисли и телесни мераци ....

Наздраве !
      И на мен така ми действа чичо. Мъдър човек си ти наздраве (без троянската обаче, знаем си за онез отровители) ))
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Аз цял ден на есенно ръмене обикалях родния град и се чудех защо така неприветлив, пък аз толкова необлечен.
        Има такава закономерност. Когато си облечеш нещо, хората стават по-приветливи. И аз съм го забелязал.

Коментар

Така де, оставихме ти на дъното. Толкова ти стига, че Преци вещае разваляне на настроението, ако се увлечеш.
          Ще рискувам

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Устъй таз есен. Виж какво фламенко+танго съм открила у нетя. Да репетираш докато задобрееш в танца.
            https://www.youtube.com/watch?v=BRhpkCdzCq4
            Наздраве!
            Аз цял ден на есенно ръмене обикалях родния град и се чудех защо така неприветлив, пък аз толкова необлечен. Тъпа тиква. Но есенните мотиви ме поуспокояват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Ама сега го пия! И не го пускам
              Така де, оставихме ти на дъното. Толкова ти стига, че Преци вещае разваляне на настроението, ако се увлечеш.

Коментар

При мен е обратно. Малките количества, ако спра, ме стагнират. Но продължа ли, може ме фане некое осенение.
                https://www.youtube.com/watch?v=JwcE3MzNlXg
                https://www.youtube.com/watch?v=WvEryMXS9c4
                Устъй таз есен. Виж какво фламенко+танго съм открила у нетя. Да репетираш докато задобрееш в танца.
                https://www.youtube.com/watch?v=BRhpkCdzCq4
                Наздраве!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  Как мислите - пиението дали трови само черното дробче!? а дали не трови и душата !?
                  Май зависи от душата. За някои е елексир, за други - отрова.

Коментар

Ми пускай деее...

Наздраве !

Коментар

Шантав въпрос ме загриза и си рекох, да споделя при хората с опит ))
                      Как мислите - пиението дали трови само черното дробче!? а дали не трови и душата !?
                      1. Като всяка отрова, границата е в количеството ...В малки дози е лек а после става отрова....
                      Вечер при нормална доза дробчето ти отделя ензими за разграждане на алкохола и " забравя " да произвежда такива дето съсирват кръвчицата..Затова малките дози помагат на сърцето....
                      2. Алкохолът трови само маргиналните, гадни, зависливи и дребни душички....На другите дава крилца,благи мисли, дяволити помисли и телесни мераци ....

Наздраве !

Коментар

Лелче, бутилката не сме я крали. Само съдържимото изпоркахме. Ама ти и без това само го съзерцаваше.

Коментар

Начи, сядам си на масата с бутилка и никой да не е посмял да я краде, докато слушам музиката!
                          Наздраве!
                          Лелче, бутилката не сме я крали. Само съдържимото изпоркахме. Ама ти и без това само го съзерцаваше.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Като си рекъл да е Бетовен - хубаво!
                            Преди време бях споделил, че доколкото кисна пред компа, предпочитам това изпълнение: LoLa & Hauser - Moonlight Sonata

...........
                            Кака Lolа си показва бедрата, но не и таланта...
                            С таз стойка и тез токчета пред рояла, мяза на духачка а не на свирачка....

Коментар

Шантав въпрос ме загриза и си рекох, да споделя при хората с опит ))
                              Преци, последно предупреждение: Не развращавай пиянките с мисли за самосъжаление и покаяние. Те не са алкохолици. Затова им винаги радостно в душата кога има от какво.

Коментар

При мен е обратно. Малките количества, ако спра, ме стагнират. Но продължа ли, може ме фане некое осенение.
                                https://www.youtube.com/watch?v=JwcE3MzNlXg
                                https://www.youtube.com/watch?v=WvEryMXS9c4
                                То при вас двамта с тнм осененията не слират с алкохол и без алкохол.

Коментар

Working...
                                X