If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз цял ден на есенно ръмене обикалях родния град и се чудех защо така неприветлив, пък аз толкова необлечен. Тъпа тиква. Но есенните мотиви ме поуспокояват.
Шантав въпрос ме загриза и си рекох, да споделя при хората с опит ))
Как мислите - пиението дали трови само черното дробче!? а дали не трови и душата !?
1. Като всяка отрова, границата е в количеството ...В малки дози е лек а после става отрова....
Вечер при нормална доза дробчето ти отделя ензими за разграждане на алкохола и " забравя " да произвежда такива дето съсирват кръвчицата..Затова малките дози помагат на сърцето....
2. Алкохолът трови само маргиналните, гадни, зависливи и дребни душички....На другите дава крилца,благи мисли, дяволити помисли и телесни мераци ....
Като си рекъл да е Бетовен - хубаво!
Преди време бях споделил, че доколкото кисна пред компа, предпочитам това изпълнение: LoLa & Hauser - Moonlight Sonata
...........
Кака Lolа си показва бедрата, но не и таланта...
С таз стойка и тез токчета пред рояла, мяза на духачка а не на свирачка....
Шантав въпрос ме загриза и си рекох, да споделя при хората с опит ))
Как мислите - пиението дали трови само черното дробче!? а дали не трови и душата !?
Преци, последно предупреждение: Не развращавай пиянките с мисли за самосъжаление и покаяние. Те не са алкохолици. Затова им винаги радостно в душата кога има от какво.
Коментар