If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Щом Тянка честити и иска коняк с торта, значи не случайно помни тоз ден....
Нада се на почерпка и пази линия от седмица....
Кът знам колко е паметлива, има около стотина дати в главата...Праща поздрав и софрата е сложена.....После, що малката черна е станала още по-малка......
Хм, паметлива или злопаметна? За мен все през оптика си спомня. Ама не са розови очила.
Недоразбрал съм повода явно. Наздраве и много успехи на зодиакалния колега!
Щом Тянка честити и иска коняк с торта, значи не случайно помни тоз ден....
Нада се на почерпка и пази линия от седмица....
Кът знам колко е паметлива, има около стотина дати в главата...Праща поздрав и софрата е сложена.....После, що малката черна е станала още по-малка......
Те така почва разврата, от едното глезенче уж. А ако по бикини или монокини дори, никой му не прави впечатление. Наздраве за играта на мистерията на забулените.форми и проформи.
Фитиша е в глезенчето......
Нагоре хич не е интересно....
Те така почва разврата, от едното глезенче уж. А ако по бикини или монокини дори, никой му не прави впечатление. Наздраве за играта на мистерията на забулените.форми и проформи.
Въображението е велико нещо.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
А ..., и ходилцето барабар с изящното ми глезенче, игриво ща надничат изпод гащата.
Наздраве!
Некой пусна тоя слух или съм недоразбрал. Да им минат спокойно и плодотворно събитията.
Вчера ми правиха домашно гювече фламбе. Подръчна, но ефектна кулинария. Добре че не използваха ракия, а син спирт за горене. Иначе щеше ми тежи на съвестта похабената ракия.
Коментар