Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Да не прозвучи пораженчески, но вече се съмнявам, че ще оживея в тази жега.....
Ни за ядене, ни за пиене, ни за........
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Прекалено много е мрънкането, това е истината, а друго е подхранването на медиите на "новини", които задължително трябва да са тип "шок и ужас, земята ни наказва". Най-готиното е как примерно бтв-то на кОлтурата вземе да интервюира някоя баба с Алцхаймер и тя рече - пък ние у Самоводене такваз жега/студ/дъжд/суша не помним да е имало нивгаш.
После включваш 2-3 "достоверни" източника, които обясняват с пламнал поглед, като след 5-6 ракии, но при тях е душевно-пламенно едно такова, как сащ насочили ХААРП-а насам или пък руснаците пуснали към България СУРА (а, това не го знаехте, нали), та затова са тези катаклизми. Сега и земетресение гаранция ще има и въобще - абе дайте да мрем направо...
Та аз затова си жуля Жемисон-а, както ми казаха, че се казва у северозапада и съм си добре. И си прав, чиче, че нямаха ядки, дейш - аз им викам шам фъстък, те ми викат - те точно такъв фъстък нямаме. То малко като онзи виц, дето двама тъмнозелени се питат - ти медицинска сестра еВал ли си, а другият му отгворя - е, точно медицинска не съмТа и тук така, само дето не е виц. Иначе в дивия северозад Жемисон-а е 3,50 малкото, та има и шастие в нещастието - тук го плащам с 50% отгоре, ама има и шам фъстък
Наздраве, че стана икиндия
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Чиче,кажи едно време такава фурна ли беше,и как се понасяше,или е същото,ама сме станали капризни мрънкала?
Ба, едно време с вълнения пояс и ямурлука си одихме и зиме и лете.....Жилихме ракия и люти чушки и вътрешната топлина по-голяма от външната....
Все ладно ни беше....
Ся, Джеймисънче, коктейлчета....все капризи...ледът много, ядките небелени.....
Наздраве за доброто старо време...и за още по-доброто настояще ....!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Да не прозвучи пораженчески, но вече се съмнявам, че ще оживея в тази жега.....
Ни за ядене, ни за пиене, ни за........
Наздраве !Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Ще изчакам до довечера,тогава ще е хепънинга
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ако си глътнал кавенцето, викай буренцето с биричка, че вече прежаря.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобро утро.
Кафенце.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеБлагодарим за рецептата мистер Коперник. Какво беше казала майка Тереза - не всички хора са добри, но добрите са красиви))) Споменът за бабите са най-хубавите които имам))) Но какво е един живот - някои хора из острова го изкарват в кръчмата... ))))
Назьдраве и лека нощ
Коментар
Коментар