Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ти вземи, та дай някво по-обстойно описание на овчаря, че да знам да бягам ли или да се спъна, па да падна.
Наздраве!
П.п. Светият Илия май на теб се разсърдил?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеtnm, нещо от теб ме прихвана.От известно време , каквото време си пожелая , такова ми се случва и без да паля казана .
Наздраве !
П.П В хабитата - голям дъжд. Ситуацията доста напрегната. Булсата се замота нейде из мрачните облаци, нищо че една камара пари наринаха за ноф сателит.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Глей, на теб се не разсърди некой овчерин кога му отмъкваш ягнето, те подгони с гегата. Наздраве за угощенията с хайдушки адреналин!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Разсърди ти Св. Илия. Сега като нищо ще ти издрънчи това една мълния.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеМина градушка. Сега чакам гръмотевична буря. Наздраве за природните спектакли!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Бачкане, предполагам. Ама ако греша - поправи ме.
Наздраве!
Наздраве !
Коментар
-
Да, лесно се пие. Особено ако искаш на по-късен етап да се облееш в собствен сос.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Фъчера е така фърчех под безоблачното небе. Само дето не бе Жасмин-мънче, ами домашна ракийка, пък мезето по-простичко - саламчи, качкафалчи, пастет от тиквички. Но лед решително си носих горе в планината. За газиранкото. Лесно се пие студенкото у жегата, после трудно излиза.
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПрекалено много е мрънкането, това е истината, а друго е подхранването на медиите на "новини", които задължително трябва да са тип "шок и ужас, земята ни наказва". Най-готиното е как примерно бтв-то на кОлтурата вземе да интервюира някоя баба с Алцхаймер и тя рече - пък ние у Самоводене такваз жега/студ/дъжд/суша не помним да е имало нивгаш.
После включваш 2-3 "достоверни" източника, които обясняват с пламнал поглед, като след 5-6 ракии, но при тях е душевно-пламенно едно такова, как сащ насочили ХААРП-а насам или пък руснаците пуснали към България СУРА (а, това не го знаехте, нали), та затова са тези катаклизми. Сега и земетресение гаранция ще има и въобще - абе дайте да мрем направо...
Та аз затова си жуля Жемисон-а, както ми казаха, че се казва у северозапада и съм си добре. И си прав, чиче, че нямаха ядки, дейш - аз им викам шам фъстък, те ми викат - те точно такъв фъстък нямаме. То малко като онзи виц, дето двама тъмнозелени се питат - ти медицинска сестра еВал ли си, а другият му отгворя - е, точно медицинска не съмТа и тук така, само дето не е виц. Иначе в дивия северозад Жемисон-а е 3,50 малкото, та има и шастие в нещастието - тук го плащам с 50% отгоре, ама има и шам фъстък
Наздраве, че стана икиндия
Коментар
Коментар