За тези, които пекат чушки, люти или не – не изхвърляйте семките им след това, а че ги изсушете, смлейте и това мливо добавяйте към шарена сол със сминдух или към ястия с цел чушков аромат. Това съм чул от едновремешни баби и съм пробвал.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Емиле, чекай да те питам и тук, че съм те зачесал в една друга тема - снощи какво пи и не почерпи, та народи такива умотворенияЯвно е много добро и трябва да го споделиш с кръчмата. Наздраве!
,та......
Отиде повечко и ракойкатаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Утре съм в Балкана. А днес ще се правя, че не работа, а си играя. Да чукам на дърво. А ти пусни предложение Денят на Св. Илия да стане официален празник. И на всички други поводи за неработа. Да пием за повода!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДубрутру,каве,сок от бъз и добро настроение.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДубрутру,каве,сок от бъз и добро настроение.Явно е много добро и трябва да го споделиш с кръчмата. Наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Шта ги довършваш утре. Езическите ритуале трябва се зачитат, щот после да не се чудиш, дето те е треснала некоя светкавица.
Наздраве!
П.П. Тасманийският дявол /племенницата/ има рожден и имен ден днес. По някое време ще ходя да ям торта
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Как да не се работи? Имам довършителни работи.
Честито имен ден на Илия, Илияна и .... на самолетите Ил.
Наздраве!
П.П. Тасманийският дявол /племенницата/ има рожден и имен ден днес. По някое време ще ходя да ям тортаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Днес е ден с повишено внимание - ни съ работи и морето се гледа из далеч.
Наздраве!
П.П. Честит имен ден на именниците!
Честито имен ден на Илия, Илияна и .... на самолетите Ил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеГолямото Добрутро влезе. Всички останали са имитатори, де от него гледат. Пак ще е жега. Време е се изнасяме кьм зеленко или синичко. Наздраве за успокояващите багри.
Uriah Heep - Rain (1972)
https://www.youtube.com/watch?v=VrbgbL-iIOY
Наздраве!
П.П. Честит имен ден на именниците!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Голямото Добрутро влезе. Всички останали са имитатори, де от него гледат. Пак ще е жега. Време е се изнасяме кьм зеленко или синичко. Наздраве за успокояващите багри.
Uriah Heep - Rain (1972)
https://www.youtube.com/watch?v=VrbgbL-iIOY
Коментар
-
Съни усети, че съм надушил бъдещата Тери Пратчет в нейната приятелка - и ето - телефона ѝ ще видя, когато /както се казва/ - когато цъфнат налъмите...Егоизмът не е съвсем излишен, амааа..... Бива егоизъм, ама чак толкова... Ми нищо де, Съни - бъдещата Тери ще си остане НЕконсултирана... /от мен/ Ето, хората във форума с основание протестират срещу дългите ми обяснения, а така - с телефона - на лични - можеХМЕ да постигнем устното /НИ/ споразумение, което пък да прерасне в писмено /ама по-късно, де - след устното..., такъв е редът в международното право...
/...
По тоя случай - никак не го разбирам женското "приятелство". Няма база за сравнение с мъжкото... Всъщност, понякога всичко е въпрос и на интереси.
По другата тема: един съвет /неангажиращ/: по световните летища СЕ ВЛИЗА в тоалетната с личния багаж /това е мое, неписано правило/, защото вече е пълно с разни джагатайци, които зорко следят какво става по летищата, около тях, дори и да не ги виждаме - след като излезем от тоалета - може да ни се случи неприятен инцидент - да останем без най-"съкровеното"..., не че сме тръгнали без застраховка, но и тук компаниите налагат лимит на отговорността за изгубен багаж, който не покрива дори половината от стойността на багажите..., а разправиите са си един нов роман...)) Нека това са Байганьовски разсъждения, но страх - лозе пазеЛ, /в случай, че човек пътува сам в самолета/...
))
Коментар
-
УжасТ! Мълчи, мълчи ... Върна ме години назадка, кога бях бременна с по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието. Отлежах си осем месеца в болницата, щото дивакът беше див още преди да се роди, но не затова ми е приказката.
Има поверие, че бременните дами не трябва да подстригват косата си, та поради това бях пуснала едни дълги, буйни коси. В стаята до мен лежеше една бъдеща за втори път мама, която имаше малко сладко момиченце на 4 - 5 годинки. Та тази сладурана успя два пъти да ми напълни косата с въшки.
Племенницата ми, която е типичен тасманийски дявол, има като моята коса и при нея също няма пропуск - едно дете в класа да има въшки и тя е втората.
П.П. А дебелото псе е хабсолютно обезпаразитено - вътрешно и външно. За него големи грижи се полагат, ако и да не е пълноправен член на домочадието
Коментар
Коментар