Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Стига с тези алкохоли. да пием по бира с капитана и да скачаме по леглата))))
Помните ли този абориген от фейтлес - https://www.youtube.com/watch?v=wXlBwzlzgiw)))) малка нощна музика, поздрави и за всички любители техняци))) и за леля като за песничка преди ляганеНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Напълно са достатъчни....
Слагаш 10 кила захар в 30 л вода и смлените дюли и си готов....9л благина - за 2-3 г ще ти стигнат....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Кое дърво? Столетния дъб ли? Ще си направя една голяма маса от него, на която може ме черпиш 25 гр. дюлова.
П.п. Дюлата ми малка още. Има десетина плода. Плодовете трябва станат големи, щото е от португалските. Но засега - мижави. А колко валя!
Слагаш 10 кила захар в 30 л вода и смлените дюли и си готов....9л благина - за 2-3 г ще ти стигнат....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Убаво...
От мене дървото, от тебе дюлите...
пп Аз имам още от миналогодишната и здраво черпя с нея ....по 25 гр ....от време на време.....
П.п. Дюлата ми малка още. Има десетина плода. Плодовете трябва станат големи, щото е от португалските. Но засега - мижави. А колко валя!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Не се оплаквай! Тръне и шубраке нали имаш? Да са криеш с некоя с набодени на трънето гащи. А пък 1.5 кубика дръва са си три казана. Таз година слана дюлите не хвана. Ракийчице...... светая мъченичице....
От мене дървото, от тебе дюлите...
пп Аз имам още от миналогодишната и здраво черпя с нея ....по 25 гр ....от време на време.....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Размина ми се,ама ходих да кърпя мрежа и да бия колове,че тия от пожарната са като стадо диви глигани,бая поразии направиха.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТака си е....Няма справедливост на този свят...
На мързеливите Господ излива благините с кофи....
Аз се съсипах от бачкане, на човек не приличам, а свраките аронията зелена ми я изядоха, къпините само да се зачервят и изчезват....
Кажи бре Моме, де са къпините да дойда да ( ти) ги обера.....?
Наздраве !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Грам претенция не срещам у теб. Което е добре, от една страна. Ама от друга навява на някви мисли ...
Наздраве!
Наздраве за непретенциозните ползватели!
Коментар
� -
Така си е....Няма справедливост на този свят...
На мързеливите Господ излива благините с кофи....
Аз се съсипах от бачкане, на човек не приличам, а свраките аронията зелена ми я изядоха, къпините само да се зачервят и изчезват....
Кажи бре Моме, де са къпините да дойда да ( ти) ги обера.....?
Наздраве !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДокато не се промени ЗУТ, така ще е...
Като имаш имот в регулация, ще трябва да се грижиш за него..Не може в центъра на населено място да има земи , дето човешки крак не е стъпвал от десетки години, всичко е обрасло с трънак и дървета, сухи клони и паднали постройки....Една искра и не мож опази околните....По белия свят тревата трябва да е до 10 см и дърветата окастрени на 1 метър от оградата.....Който не спазва глоби и троен данък сгради....Минават от общината, правят снимка и се прикрепва към досието...Лесно и точно !
пп това се отнася и за земеделските земи, но щот съм потърпевш за неглежирането на 25 дкр вече тотално запустяла и обрасла земя, засега санкции там да не се предвиждат..
Инак си праф да с
е гневиш. И в нашето място, дето в момента се пробва да го облагороди по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадие, непрекъснато приижда къпина и салкъм от съседния имот. Най-накрая, ще вземе и него да го почисти, ама собственикът диф кат кантонерски петел - може да ни съди за самоупрафство. Нищо, че от години не се е появявал.
Наздраве!
П.П. Мога да събера една кофа къпини от имота на съседа, обаче ... мързи ме, бре!!!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Докато не се промени ЗУТ, така ще е...
Като имаш имот в регулация, ще трябва да се грижиш за него..Не може в центъра на населено място да има земи , дето човешки крак не е стъпвал от десетки години, всичко е обрасло с трънак и дървета, сухи клони и паднали постройки....Една искра и не мож опази околните....По белия свят тревата трябва да е до 10 см и дърветата окастрени на 1 метър от оградата.....Който не спазва глоби и троен данък сгради....Минават от общината, правят снимка и се прикрепва към досието...Лесно и точно !
пп това се отнася и за земеделските земи, но щот съм потърпевш за неглежирането на 25 дкр вече тотално запустяла и обрасла земя, засега санкции там да не се предвиждат..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Не мой да обиждаш момчетата с големите ... шлангове.
Наздраве!
П.П. Радвай се, че са свършили работата, въпреки поразиите, които са направили. Не брой съборените колове и накъсаната мрежа, а се радвай, че вилата ти не е изгоряла.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
�
Коментар