Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Така е, ама след определена възраст някои мечти се очертават като твърде нездравословни.
Жегата се сгъсти. Радлера замества прохладата и разрежда печивото. Юсеин Болд ще бега, та ще става още по-горещо,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобро утро ! Открих преди няколко дни един страхотен , сатенен сладолед и не мога да се спра сега с него. Но ако някой сипе нещо , мога да кажа и наздраве . Готин ден банда
Тва чудо яде ли се или се мажеш с него, вместо тениска...
пп Щот и аз кът Тракащия започнах да фантазирам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобро утро ! Открих преди няколко дни един страхотен , сатенен сладолед и не мога да се спра сега с него. Но ако някой сипе нещо , мога да кажа и наздраве . Готин ден банда
Наздраве, Lelq!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Ета дрийм, а човек трябва си има мечти. Постигнатата такава не е такава. Пък младите не са меркантилни. Просто искат и те влезнат в далаверата. Но докато разберат къде е, животът превалял, превалял и превалил. Наздраве за допирателната покрай далаверата!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Пък аз думам, че точно такова "сладко" ще доразклати и без това разклатеното ти здраве. За финансовият крах, дето ще го преживееш, дори намек няма да ти направя.
Наздраве!
Коментар
-
От малък обичам се окапвам с мед, конфитур и други сладка. Пък едно сладко 173/50/23 съвсем ще ме удовлетвори. С кайсиева на масата. И една маца с рязана опашка.
П.п. В Габруу да не би на дивойчетата да им викат "мацки с рязани опашки"? Рязани, за да не си размахват опашлетата насам-натам.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Яваааш! Не си си сложил тениската за окапване. Ще съсипеш официалния си тоалет.
Наздраве!
П.П. То, като гледам и вчера си се окапал с таз манекенка 173 см висока и 50 кила тежка.
П.п. В Габруу да не би на дивойчетата да им викат "мацки с рязани опашки"? Рязани, за да не си размахват опашлетата насам-натам.
Коментар
-
Значи на есен се пренасяме към морето. Кака в Златна Чужденеция и Хемил около минералните бани на Бургаззз отварят филиали на Кръчмата. Кайсиеви филиали.
Наздраве!
П.П. То, като гледам и вчера си се окапал с таз манекенка 173 см висока и 50 кила тежка.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Хммм, щом си толкуз работлив, що да ти пилея ентусиазъма за едните къпини. По-добре да дойдеш у Чужденеция, че там има плодове и зеленчуци с най-разнообразен произход и вид за обиране.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТака си е....Няма справедливост на този свят...
На мързеливите Господ излива благините с кофи....
Аз се съсипах от бачкане, на човек не приличам, а свраките аронията зелена ми я изядоха, къпините само да се зачервят и изчезват....
Кажи бре Моме, де са къпините да дойда да ( ти) ги обера.....?
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеТая година кайсиите ми полудяха,събрах матрял за едно 150л. казанче
Коментар
Коментар