IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро! Като ви чета, кой какво правил и се чувствам леко гузна, че спах непробудно почти 24 часа и сега се чувствам страхотно. Като за начало една диня и да пуснем вефа.
    https://m.youtube.com/watch?v=gmIJoQV96PM

Коментар

• Дубрутру.
      Каве с млеко, и хубаво настроение.
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Не мога разбера, как така хем си особено ленива, хем разни завързани рецепти нявгаш си правила? Подвеждаш ни, но в коя посока, не знам.
        Днес цял ден се възстановявам със студени напитки, масажи и полюляване на хамака като отгоре ми капят джанкосливи. А Грую още не може излезе от вцепенението. Утре ще е в ступор и ще обърква купуването и продаването. Наздраве за кондицията!
        Пак не четеш какво пиша. Случва се понявга и аз да съм на кеф. А кога съм на кеф съм Шеф Тянка у кухнята.
        Наздраве!

П.П. Дебелото псе ми спретна страхотен номер. Докът контролирах как по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието коси къпинака и изпитва огромни затруднения да почисти 3 дка подивяла площ, добитъка се вмъкна у комшийката, след любезна покана от нейна страна. Да, ама тя има котки и ги храни с риба. А дебелото псе вечно гладно. Налапа една риба, заседна му кост в гърлото и в 21 часа надвечер издирвахме спешна и неотложна кучешка бърза помощ.
        След 4 инжекции и диета, цяла нощ лехтя и скимтя. Днес гладно, но в по-добра обща физическа форма. След малко ще го водим отново на ветеринар. Лакомия.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Така и така вече само за ядене се пише в темата, та да зачекна приказка...
          Преди 3 дни на вилата ( така се скапах 3 дни с пътеки и бачкане, че вече не ми се ходи...), набрах двайсетина охлюви....
          Пренощуваха и на сутринта ги попарих, изчистих, сварих два пъти в копър, джоджан и калоферче. Миришеше приятно...Донесох нещото вкъщи, но жената ми каза, че ако бурканчето се отвори в нейно присъствие, ще чистя пода....
          След три пъти чистене и рязане на израстъци, почти нищо не остана от гадинките....Сложил съм ги в камерата и смятам да си ги сготвя на вилата....
          Какво мога да ги направя ?
          Дваесе охлюва са за никъде, набери си още два пъти по толкова поне. Един варненец събираше по мойта градина и после с ориз, но не му се много получаваше. Мидената салатка по я докарваше. Но нещо не ми се ходи на Варна. Ала знае ли човек, може ме завърти пътят натам.

Коментар

• Така и така вече само за ядене се пише в темата, та да зачекна приказка...
            Преди 3 дни на вилата ( така се скапах 3 дни с пътеки и бачкане, че вече не ми се ходи...), набрах двайсетина охлюви....
            Пренощуваха и на сутринта ги попарих, изчистих, сварих два пъти в копър, джоджан и калоферче. Миришеше приятно...Донесох нещото вкъщи, но жената ми каза, че ако бурканчето се отвори в нейно присъствие, ще чистя пода....
            След три пъти чистене и рязане на израстъци, почти нищо не остана от гадинките....Сложил съм ги в камерата и смятам да си ги сготвя на вилата....
            Какво мога да ги направя ?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Тоя джолан най-върви с кармелизирани зеленчуци на сач. Ама голяма играчка и трябва да съм на кеф, че да ги приготвя.
              Наздраве!
              Не мога разбера, как така хем си особено ленива, хем разни завързани рецепти нявгаш си правила? Подвеждаш ни, но в коя посока, не знам.
              Днес цял ден се възстановявам със студени напитки, масажи и полюляване на хамака като отгоре ми капят джанкосливи. А Грую още не може излезе от вцепенението. Утре ще е в ступор и ще обърква купуването и продаването. Наздраве за кондицията!

Коментар

• Аз съм на сватба без жената. Ми наздраве с пета голяма ракия-първак. Как ще стана утре, идея си нямам, а трябва да ходя до Сандански и назад, но то така или иначе жената ще шофира. Наздраве за свободното време
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Това не е селфи, а художествена абсурдистска мистификаторска фотография. Да се чудите кой тоз интелектуалец дженлтъмен.
                  Заложил съм джоланче с гъбки и следобед отпочваме. Джоланчето в решителния момент се поднася преди първите да са погледнали масата отдоле.
                  Тоя джолан най-върви с кармелизирани зеленчуци на сач. Ама голяма играчка и трябва да съм на кеф, че да ги приготвя.
                  Наздраве!
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Тараторррррррр моля
                    С една тъъъъънка ракийка.
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                      Добра нощ и наздраве!
                      https://m.youtube.com/watch?v=ocLF1s-hhM0

пп. Ама с тия селфита не пощадихте и Кръчмата
                      Това не е селфи, а художествена абсурдистска мистификаторска фотография. Да се чудите кой тоз интелектуалец дженлтъмен.
                      Заложил съм джоланче с гъбки и следобед отпочваме. Джоланчето в решителния момент се поднася преди първите да са погледнали масата отдоле.

Коментар

• Добра нощ и наздраве!
                        https://m.youtube.com/watch?v=ocLF1s-hhM0

пп. Ама с тия селфита не пощадихте и Кръчмата
                        Attached Files

Коментар

• Наздраве, така да се каже!

Наздраве и в едър план!

Last edited by Trakatrak'; 28.07.2017, 20:43.

Коментар

Штъ почерпя с първото си жълто крушовидно чери, расло на терасата....
                            Малко, но от сърце....Но не цялото е за теб, затова замезвай кът руснак с черен ляб....( абе и това ти е много, но нали съм добра душа, незлоблива и непаметлива...)
                            Бе, ти не пострада ли достатъчно от сланите, че се раздаваш като Душа-човек. И с кво? - С жълто Кери,пардон, чери. Безвкусно! Старата кайсиева дай, та да стимулираш Кака да раздаде от новата. След 10 години. По едно юзче. На трима, четирима едно. С лед. Да се не губи от ракията. Щото и тя й е скъпа.

Коментар

Има, ако почерпиш, ма ти се скатаваш отбъзики се налага си рискувам кожата зарад неколко люти пържоли пред отраканата кака. Затворът на карабината й трака в храсталака, та слава Богу, се издава къде причаква. А и доматето още зелено, наместо корнишони - тиквички и музиката свири на оцет и чесън.
                              Штъ почерпя с първото си жълто крушовидно чери, расло на терасата....
                              Малко, но от сърце....Но не цялото е за теб, затова замезвай кът руснак с черен ляб....( абе и това ти е много, но нали съм добра душа, незлоблива и непаметлива...)

Коментар

Добро утро !
                                Превърнали сте кръчмата на Animal Planet....
                                Къде живи, къде печени....
                                Няма ли домадети и краставети с 25 гр кайсиева ракия....?

Наздраве !
                                Има, ако почерпиш, ма ти се скатаваш от бъзик и се налага си рискувам кожата зарад неколко люти пържоли пред отраканата кака. Затворът на карабината й трака в храсталака, та слава Богу, се издава къде причаква. А и доматето още зелено, наместо корнишони - тиквички и музиката свири на оцет и чесън.

Коментар

Working...
                                X