Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКолкото е по-хладно,толкова повече върви шкембето
Наздраве.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Трогната съм и веднага ти връщам жеста с кана червено вино, тава мазни свински пържоли, поръсени обилно с черен пипер и зелена люта чушка за гарнитура.
П.П. Водката за 4i40, бирата за Lelq, а сакето ще се пробвам да го пробутам на свата.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКолкото е по-хладно,толкова повече върви шкембето
Наздраве.
Благородно ти отстъпвам сакето, де ми го е пригласил Trakatrak'.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
П.П. Водката за 4i40, бирата за Lelq, а сакето ще се пробвам да го пробутам на свата.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Десет минути не мога да спра да се смея.
П.П. Не само за крокодили, каймани и алегаторЕ. Така като съм се засилила, мое да закача на въдицата и някой гавиал.
Наздраве с водка, бира и саке!
Коментар
-
Много пък си просветена. Нито ми е на интересите, нито на паметта. Но се знае, че в Елада е било повседневие. Содомити! Не случайно и кентаври е имало.
Не можах разбера подготвена ли си за риболов на каймани, алигатори и нилски крокодили. И да не вземеш се фалиш, щото кайманите изчезле след ваше тършуване из водите. Взема пак да пусна песничката "Болшая крокодила".
https://www.youtube.com/watch?v=hsBnP3rgXEk
П.П. Не само за крокодили, каймани и алегаторЕ. Така като съм се засилила, мое да закача на въдицата и някой гавиал.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Вай, голям смях ще настане, ако река Перловска се напълни с пойкилотермни.
Тези чеснови филийки, дето си ги сложил на масата, всичките ли си ги наръсил с босилек или имаш някой друг пропуск?
П.П. Гледам, фчера си писал за "разнородния" армейски състав и наличието на такъв в Древна Спарта. Все си мисла, че уклона, де го споменаваш е по-ярко изразен у Тива, най-вече в Свещения им отряд. Ама мое и да бъркам.
Наздраве!
Не можах разбера подготвена ли си за риболов на каймани, алигатори и нилски крокодили. И да не вземеш се фалиш, щото кайманите изчезле след ваше тършуване из водите. Взема пак да пусна песничката "Болшая крокодила".
https://www.youtube.com/watch?v=hsBnP3rgXEk
Коментар
-
То да не стане на тропическо езеро, че ще требва се преквалифицираш на любителка на крокодилски деликатеси.
Тези чеснови филийки, дето си ги сложил на масата, всичките ли си ги наръсил с босилек или имаш някой друг пропуск?
П.П. Гледам, фчера си писал за "разнородния" армейски състав и наличието на такъв в Древна Спарта. Все си мисла, че уклона, де го споменаваш е по-ярко изразен у Тива, най-вече в Свещения им отряд. Ама мое и да бъркам.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Къф сладолед? - Мокро и хладно. Кехлибарено обаче може, че от студения фронт изгладнявам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобър ден и наздраве !
Един сладолед с нещо кехлибарено
https://hranene.framar.bg/%D1%80%D0%...B2%D0%BA%D0%B8
Коментар
Коментар