If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А бе, Lelq ... Толкова години пишеш в тоз икономически форум и не разбра, че действието деление e здравословно само когато се извършава с единица.
Наздраве, Lelq!
Мисля, че у Кръчмата темплиери и разните им там производни няма. Или ако има, не си признават.
Наздраве!
Каке, тоз ден е славен за крал Филип ІV Хубави (като мен, а не като Чиче), що видел сметката на темполиерите и ги поограбил. А ако не знайш, имал и български произход, та бил на "ти" с крадненето. Наздраве за наште способни сънародници.
Аз най-любя, тача и милея за 13-то число, а заедно с него и 2, 3, 19, 24 и 29 - абе стана си втори тото шанс отвсякъде
Айде наздраве, че засега съм на чай с шоколад
Ми, аз съм известен поклонник на 13-ката. Дори се обаждат в петъчните й съвпадения да ме поздравяват. Иначе и аз имах числа за тото, но твърде несериозен. Всеки път като си давам парите ми кофти, пък да взема баш да спечела, съвсем ще ми прилошее. Ка Гошка. И ще викам: Аъъ, аъъ, спечелих бе, спечелих, ще ме утепат.
П.П. Мисля, че тоя шоколад ще ти се отрази кофти на елегантната фигура. И за да не става зян като го фърлиш, дай го на мен и Lelq.
А, не, за чоколатълът - твърдо нйе. Още откакто преди много години прочетох, че император Монтесума ръгал яко чоколатъл като питие, за да може да си върши качествено работата с едни 500 моми-ацетканки, та оттогава и аз не прощавам - на шоколада по-често
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Пусни, леля, дано върже - авторски права върху числата нямам, така че желая искрено успех [/QUOTE
Шегувах се, ама днес готин ден, само за печалби. Може и да пробвам. После ще делим
А бе, Lelq ... Толкова години пишеш в тоз икономически форум и не разбра, че действието деление e здравословно само когато се извършава с единица.
Наздраве, Lelq!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Аз най-любя, тача и милея за 13-то число, а заедно с него и 2, 3, 19, 24 и 29 - абе стана си втори тото шанс отвсякъде
Айде наздраве, че засега съм на чай с шоколад
Пък на мен любимите числа са ми 13 и 7.
Наздраве!
П.П. Мисля, че тоя шоколад ще ти се отрази кофти на елегантната фигура. И за да не става зян като го фърлиш, дай го на мен и Lelq.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар