If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз най-любя, тача и милея за 13-то число, а заедно с него и 2, 3, 19, 24 и 29 - абе стана си втори тото шанс отвсякъде
Айде наздраве, че засега съм на чай с шоколад
Аз най-любя, тача и милея за 13-то число, а заедно с него и 2, 3, 19, 24 и 29 - абе стана си втори тото шанс отвсякъде
Айде наздраве, че засега съм на чай с шоколад
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Свато, той физически мое и да млад, ама психически при наличието на тез тасманийски дяволи - едва ли. Баш към зряла възраст почва да клони ендевида.
Наздраве!
Ами зряла, зряла, колко да е зряла - както казваше един приятел - тези с косите без бял косъм могат, но не знаят, тези с белите косите знаят, но не могат, но тези с прошарените хем знаят, хем още могат За плешиеите нищо не каза, но аз май съм уцелил ген да не оплешивявам засега.
Наздраве, днес се видях с един приятел, та се върнах в едни спомени, тези ми размътиха главата...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Шта помоля да са преместиш леко в ляво, че ябълките и крушите ми пречат на видимостта. Дан си хабя мунициите напразно.
Наздраве!
П.П. Лафтопа готов излекуван.
Каке, гръмна ли вече? Лежа си под масата и дишам прахта. Оглеждам краката на клиентките и сервитьорките. Ала не смея се навдигна. Пуста старост, не чувам вече, може да си изгърмяла фишеците и да не съм разбрал. Тез фишеци не стават за карабина, май? Като съм прост и некомпетентен в тежките въоръжения и не знам. Затова трябва се образова човек във всякакви сфери!
Хайде, дай амнистия. Пък аз ште черпа едно малко ромче.
Кака,ендевид с две отрочета,може по стечение на обстоятелствата,като близниш,и избързаш,още на 20 да добиеш,тъй че...
Свато, той физически мое и да млад, ама психически при наличието на тез тасманийски дяволи - едва ли. Баш към зряла възраст почва да клони ендевида.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ей, PR на 4i40! Ти знаеш ли колко грижи натрупа на главата му с писаниците си!?
Наздраве!
Пак ли са го тепали с точилката? Емии, пуснах една, две анонимки, ама бързо са фанали дикиш. От личен опит имам опит с анонимките и одумките. Цел живот ме клеветят и калтачат. Има един, да сам си пише анонимни заплахи се прави на велик и да го разнасят по медиите. Та той само колко ги е пускал по мой адрес, не мога ги преброя, че твърде прикрити и затулени. Та Чиче на него да благодари, че ме учил. Ама, слаб ученик съм. И все на майтап пиша анонимки на жена му, та тя съвсем се обърква. Наздраве за самородните таланти в калтаченето! https://www.dailymotion.com/video/x8gtsg https://www.youtube.com/watch?v=Z4FsmEvT4hY https://aig-humanus.blogspot.bg/2017...g-post_45.html
Чичин е готов да го разглобите. Знам го аз. Само не му сипвайте много, че после не може се сглоби и ще се тюхка "Толкоз много жени наеднъж, а аз тъпакът да се нашморкам и нищо да не помня." Не му го причинявайте.
Ей, PR на 4i40! Ти знаеш ли колко грижи натрупа на главата му с писаниците си!?
Наздраве!
Мечо
Аз съм млад, аз съм млад - или поне така си мисля. Даже шкембак още не съм успял да отгледам - ръста минус 100 си го спазвам от доста време Айде наздраве, че днес много задачи и ми писна на гърбината, та довечера ще се виждам с един приятел да похортуваме на чашка
Хубаво. Тогаз вас със свата ви редуваме с останалата представителна извадка на Кръчмата за разнообразие
Наздраве!
П.П. Ама то колко ли млад може да е един ендевид с две отрочета!?
Мечо
Коментар