Сипете ......
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Не се чеши, къпи се...
Начии, хванали сте една тема, да му се отще на човек и яденето, и пиенето, и ...
Хора всякакви, но миризливци не понасям....драйфа ми се ....бягам като от пушката на Тянка...
Най ми кеф на вилата, като стопля водата на огнището и към 10-11 ч се пличкам дю пред лицето на луната......Горката, не може да се удържи и направо ѝ се иска да слезе от небето....
Викам ѝ - засрами се маа ( от любима.), я си сложи едно облаче, че ме е срам ....
Нназдраве !
не смажа ли мускета, ще съм смазан ...
Игрив 4I40, игрив ..., та чак палав.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Грую, изнежили сме си носовете и сме забравили как мирошем фактически. Отдалечаваме се от природното, да не кажа животинското. А навремето по миризмата са се разпознавали.На вилата гледам да съм по близо до естеството и се радвам на почесване дали да взема душ като може да не взема. Да следваме Русо. От време-навреме. Още повече щото се доказа, че прекалено често отмиване на натрупванията по кожата й действат както психотормоза на Кака над мозъчето на Чичи.
Не се чеши, къпи се...
Начии, хванали сте една тема, да му се отще на човек и яденето, и пиенето, и ...
Хора всякакви, но миризливци не понасям....драйфа ми се ....бягам като от пушката на Тянка...
Най ми кеф на вилата, като стопля водата на огнището и към 10-11 ч се пличкам дю пред лицето на луната......Горката, не може да се удържи и направо ѝ се иска да слезе от небето....
Викам ѝ - засрами се маа ( от любима.), я си сложи едно облаче, че ме е срам ....
Нназдраве !
Коментар
-
Забравих, че си блунетка. Дипблунетка. Наздраве за мастилено синьото!
Наздраве!
П.П. На такивата като мен, братчедите македонци не викат "мургава", а "черномура".Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Търсиш оправдания, май
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАз, като човек, редовно пътуващ у градскио транспорт в София, мога да кажа, че мъжката половина на човечеството е доста, хм. нечистоплътна. Искрено се удивявам как е възможно един мъж да не поддържа лична хигиена в 21 век! Има и жени, но при тях е доста рядко срещано (и слава Богу). Та така, размислих се какво ще е лятото и ми се прищя да си сипя едно. Наздраве!На вилата гледам да съм по близо до естеството и се радвам на почесване дали да взема душ като може да не взема. Да следваме Русо. От време-навреме. Още повече щото се доказа, че прекалено често отмиване на натрупванията по кожата й действат както психотормоза на Кака над мозъчето на Чичи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАз, като човек, редовно пътуващ у градскио транспорт в София, мога да кажа, че мъжката половина на човечеството е доста, хм. нечистоплътна. Искрено се удивявам как е възможно един мъж да не поддържа лична хигиена в 21 век! Има и жени, но при тях е доста рядко срещано (и слава Богу). Та така, размислих се какво ще е лятото и ми се прищя да си сипя едно. Наздраве!
Коментар
-
На смарт съм. Не мога да копирам. Дори трудно пиша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Не мога да си изкривя душа, дето повечето представители на кухорогите ми поддържат високи нивата на адреналина. За разлика от другите, не толку инатливи зодии.
Наздраве, Lelq!Наздраве, tnm!
Коментар
-
Аз, като човек, редовно пътуващ у градскио транспорт в София, мога да кажа, че мъжката половина на човечеството е доста, хм. нечистоплътна. Искрено се удивявам как е възможно един мъж да не поддържа лична хигиена в 21 век! Има и жени, но при тях е доста рядко срещано (и слава Богу). Та така, размислих се какво ще е лятото и ми се прищя да си сипя едно. Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Не мога да си изкривя душа, дето повечето представители на кухорогите ми поддържат високи нивата на адреналина. За разлика от другите, не толку инатливи зодии.
Наздраве, Lelq!
Коментар
-
Кой рижав, бре!? Как може при мойта висока интелигентност и спокоен нрав, да са не досетиш дето съм баш брюнетка!?
Наздраве!
Коментар
-
Еее, верно , че има нечистоплътни , но не е нужно да мирише на клошар, за да кажеш за някой, че е мъж .Дай кафе и може да размисля за кухорогите
Коментар
-
За разлика от tnm, не харесвам кухороги!
Фиксирах месо, за ядене.
Наздраве, Lelq!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Издухало те еее. Гледаш у чуждата паничка, а да сипеш дюлевка в чуждата чашка не се сещаш. Не се дръж за мократа Кака, че ще ти се хлъзгат ръцете. Хвани я за косата, оранжевата, да ти служи за буй в бурното море..
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар