Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
С това теленце да не фиксираш мойта зодия. Нема ти се получи - кокалест и жилав съм, та чак Кака се отказа ме гони с карабината, що къфто съм кисел, нема марината коя ме подобри. Наздраве за дивеча, се става за яхния.
Фиксирах месо, за ядене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
А бе ..., и други помисли ми прехвърчат из ума, обаче пусти вятър - бързо ги издухва.
Наздраве!
Ако не е сушата, ще е кишата, ако не е вятъра, ще е слънцето...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Как сте в Кръчмата....?
Чета и нещо на пенсионерски клуб ми заприличвате....
Кога една мокра до кости дама в 'ладно, влажно, мрачно и рахатлийско време, пред камината мисли само за ядене и пиене, начи нещо се е объркало....
Тарантул мечтае за печен вол и явно това се отразява на 'ората...( аз го знам къв вредител е тоя "убосник )
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро !
Как сте в Кръчмата....?
Чета и нещо на пенсионерски клуб ми заприличвате....
Кога една мокра до кости дама в 'ладно, влажно, мрачно и рахатлийско време, пред камината мисли само за ядене и пиене, начи нещо се е объркало....
Тарантул мечтае за печен вол и явно това се отразява на 'ората...( аз го знам къв вредител е тоя "убосник )
Наздраве !
Коментар
-
С това теленце да не фиксираш мойта зодия. Нема ти се получи - кокалест и жилав съм, та чак Кака се отказа ме гони с карабината, що къфто съм кисел, нема марината коя ме подобри. Наздраве за дивеча, се става за яхния.
Жестока обосновка!Дали ще ти повярват? Те - сите - са абсЕлютно недоверчиви! "Плюли са си в устата!" - както се казва - и в мисленето, де...
))
Въпрос на чест за тях е да проведат експеримента..., да /те/ опитат! Длъжни са да опитат дали си жилав...
Абе, може би да ти повярват, че си кокалест... А дано де, ама... надали!))
Коментар
-
Стоях, бре!!! Вир вода мокра се прибрах, ама си направих кефа - ходих там, къде още преди три дни бях решила да ида.
Наздраве!
Коментар
-
Първо правило за спокоен живот - подвеждай противника.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Кат ти е хубаво стой си навън те вали, че да пораснеш още. Засега не покриваш норматива ти се сервира алкохол в кръчмата. Май на комплимент го изкарах.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Немой да бъдеш толку сигурен. Всеки майстор си намира майстора.
Наздраве, кльощав!
Коментар
-
Наздраве, кльощав!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Баш си е убаво времето. Нощеска вятър, сега дъжд се ръси ... Само за едене и пиене е момента.
Наздраве!
Минзухарите в двора на комшията цъфнали. На снимката не личи, но в действителност като жлът килим изглеждат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Те сърбите така се изхвърлятсигурно вола е бил пред умирачка и да не отиде зян . Пък по друг начин звучи цял вол! Дет викаш на едро!
Ама аз като по - балама си държа на теленце
Коментар
-
Клати ми се........ хамака. Голем кеф!
П.п. Не знаех, че имаш файс, анфайс и профайл, но ще взема мерки. И ти вземай, че на това ветро чичето съвсем издухано ще е. На моя завет си е бурновито, кво ли е при вас или по Годечко?
Наздраве!
Минзухарите в двора на комшията цъфнали. На снимката не личи, но в действителност като жлът килим изглеждат.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар