Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Last edited by Trakatrak'; 20.03.2018, 10:40.
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНа мен ми казаха много гадна новина вчера, затова яжте, пийте, носете си новите дрехи и ценете малките неща в живота, защото за други те са безкрайно непостижими. Затова наздраве за днес, както се казва в клишето: вчера е история, а утре е бъдеще несигурно събитие
Наздраве за земните неща, бих те поправил.
Коментар
-
На мен ми казаха много гадна новина вчера, затова яжте, пийте, носете си новите дрехи и ценете малките неща в живота, защото за други те са безкрайно непостижими. Затова наздраве за днес, както се казва в клишето: вчера е история, а утре е бъдеще несигурно събитие
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ти, па ... 4i40 умен и знае, че у Природата яркия цвят е ведущ знак за наличие на опасност. Не моем го прилъга.
Наздраве!
Коментар
-
Наздраве, съкровище!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
От баща ми съм го чувал този израз, то вярно, че коренът му е от там
Наздраве с жълта тиквешка ракия - хем добра, хем евтина за нашия стандарт
Македонецът и сърбинът, поради липсата на рязка езикова бариера, още на първата вечеринка разбраха, че им е противопоказно да се "навъртат около полата ми" ... Най-вече братчеда македонец. В последващите напивания ми стоеше по диагонал, в най-отдалечената точка на масата.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
А, не можело? Я отскочи до махлата. Имам един съсед, де като се напече на морето като мен става църен. И жена му го праща да се изруисява. Па на мен не ми пука. Но ти може да се рижееш кога си решила да кръшнеш с Чиче в коритото под месечината, шо рижавите били най-склонни на прескачане у съседа, а кога се орижиш значело, че тражиш нещо чуждо. Чиче да почерпи дет го уредих.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Това няква компилация е вероятно!?
Наздраве!
П.П. На такивата като мен, братчедите македонци не викат "мургава", а "черномура".
Наздраве с жълта тиквешка ракия - хем добра, хем евтина за нашия стандартNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
И аз за нея, бре! Не мое да съм мургава, па руса. Гарваново черна, че чак синя - черномура, демек.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Не се прави на църна арапка. За косата говора, синята. Наздраве за боядисването!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Това няква компилация е вероятно!?
Наздраве!
П.П. На такивата като мен, братчедите македонци не викат "мургава", а "черномура".
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Не се чеши, къпи се...
Начии, хванали сте една тема, да му се отще на човек и яденето, и пиенето, и ...
Хора всякакви, но миризливци не понасям....драйфа ми се ....бягам като от пушката на Тянка...
Най ми кеф на вилата, като стопля водата на огнището и към 10-11 ч се пличкам дю пред лицето на луната......Горката, не може да се удържи и направо ѝ се иска да слезе от небето....
Викам ѝ - засрами се маа ( от любима.), я си сложи едно облаче, че ме е срам ....
Нназдраве !
Коментар
Коментар