Апропо, Груйче имам грех към теб - използвам ти често подписа от профила, почти винаги, когато вреалността започна спор с .... Ще трябва да плащам за ноухау-то. Примерно Мерло по Сира?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНаздраве - ти си от хората, които никога няма да забравя, нищо че не те познавам лично. Едва ли си спомняш случая, но за мен ще остане винаги като едно от проявленията на човешко отношение в тези вълчи времена (стана каламбур, не съм го търсил нарочно) Вярвам, че все още има шанс за "тази" държава с хора като теб!
Тук (в кръчмата) сте няколко човека, за коите не се съмнявам, че ако се запозная лично, без условно ще ви изписвам с главно Ч.
Друг е въпросът, че трябва да съм трезвен, но тук това си е трудно. Имам сериозен проблем - взех едно Хенеси за братчеда, а тоа ще идва чак другата седмица....И това ще мине ...
- 1 like
Коментар
-
Ще пусна едно авторско хайку от слабия ми период, че от силния вече не ги помня
Будиш се до мен,
ухаеща на страст. Сън -
само там съм с Теб!
Аматьорска работа, но момичето много се кефеше някога си. Сега вече съм дърт и не ми е до такива работи, пък и времето променя всичкоОф, отплеснах се, а имам работа. Днес сключих и един бас във форума, че нещо ми намаляха запасите от Джеймисън у нас, а аз принципно никакъв алкохол не купувам - все някой ми носи по нещо - същий тнм съм
Наздраве - останалото е история!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Наздраве - ти си от хората, които никога няма да забравя, нищо че не те познавам лично. Едва ли си спомняш случая, но за мен ще остане винаги като едно от проявленията на човешко отношение в тези вълчи времена (стана каламбур, не съм го търсил нарочно) Вярвам, че все още има шанс за "тази" държава с хора като теб!
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Наздраве Груйче! (Син си, ама готин!)
ВЪЗДИШКА
Дъждът почуква леко,
Теб няма те наоколо при мен.
Ти взе сърцето ми и ето –
Към тебе аз съм устремен!
Къде са лъчезарните очи?
Къде е меката прегръдка?
Ще те намеря, където и да си!
Ти въздух си – последна глътка.
За щастие душата отвори,
Животът миг е – кой не знае!
Бъди вълшебството, което си!
…А твойта доброта – безкрай е!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Добро утро! 4i40, с тия настинки една след друга, нещо си съмнителен вече
За симулация, няма да минеш с половин кило, ще трябват поне двеИ ракия не пия
Много ясно...Ракията само за разтривка...Сложил съм 500 гр за да е по продължителна и пълноценна разтривката..
пп Дофтура каза, че нищо ми няма...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Наздраве Груйче! (Син си, ама готин!)
ВЪЗДИШКА
Дъждът почуква леко,
Къде са лъчезарните очи?
Къде е меката прегръдка?
За щастие душата отвори,
…А твойта доброта – безкрай е!И ти си готин
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеДнес било световен ден на поезията, така че очаквам някой от творците в темата да се включи
Наздраве от мен
ВЪЗДИШКА
Дъждът почуква леко,
Къде са лъчезарните очи?
Къде е меката прегръдка?
За щастие душата отвори,
…А твойта доброта – безкрай е!
И това ще мине ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Кво сте се омърлушели като цвят от кайсия след леден дъжд.....
Аз да не се оплаквам, но май ще ставам пациент на Лелчето.....Половин кило ракия давам, само да ме масажира.....На всичкото мъки съм съгласен - поливане с ракия, мачкане, пошляпване с прясна коприва, извиване на ръце и кършене на врат, усукване крак връз крак и над глава ( тва не мога да си представя....) и т.н. , само и само да ми мине новата настинка....
пп Тянке, Тянче, Тянченце...махни таз църна магия над нежното ми туловище...
100 гр от най - скъпата ми дюлевица, дет я пазя за сватбата на внука...ще черпя....Добре дее. 200 гр....
Здрави да сте !
За симулация, няма да минеш с половин кило, ще трябват поне двеИ ракия не пия
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Аз да не се оплаквам, но май ще ставам пациент на Лелчето.....Половин кило ракия давам, само да ме масажира.....На всичкото мъки съм съгласен - поливане с ракия, мачкане, пошляпване с прясна коприва, извиване на ръце и кършене на врат, усукване крак връз крак и над глава ( тва не мога да си представя....) и т.н. , само и само да ми мине новата настинка....
100 гр от най - скъпата ми дюлевица, дет я пазя за сватбата на внука...ще черпя....Добре дее. 200 гр....
Здрави да сте !
Отивам да взема иглите от игленика.
Наздраве!
П.П. Днес голям сакатлък щеше да стори един колега. От два дни му разправям, че това дето си го е навил на пръста, няма как да стане. Ама и той зодия Уфтсъ, знае само с рогата напред да движи. Добре, че леко се отърва.Last edited by tnm; 21.03.2018, 14:13.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро !
Здрави да сте !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мислила съм много по въпроса. Обаче, Арахната се явява едно от цветните петна на Кръчмата. Разнообразие и колорит фнася и ако го гръмна, подир туй ще ми липсва. - няма да има с кого да се дърля.
Наздраве, Lelq!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Виждаш ли колко е лесно да бъдеш подведена. После ний сме ти били виновни, че те моткаме като да сме телефизмамници. А то старата женска доверчивост. Вече да не правиш забележки, че те заблуждаваме. Та ти си си с призвание.чак съжалих , че не можах да се видя отстрани , как гледам с огромни, широко отворени очи и зяпнала в очакване на нещо специлно
Ама пак се смях
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Направо ме разочарова. А аз толкова се старах.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеНачи, боли ме главата и си нямах работа да споделя с един пациент. И той като почна да разказва цветно и аз съм зяпнала и мисля, че бабешки лек и слушам ли слушам - " Има един много ефикасен лек. От стари, прастари времена, но малко хора го знаят. Взимаш кибрит . От него избираш десет клечки с еднакъв цвят на барута.(много е важно ) Изстъргваш го внимателно, разпределяш го на две равни части, пъхаш ги в двете ноздри, след което се засилваш ............ и удряш главата силно в стената ....Толко се смях, че и корем ме заболя, ама реших да не питам за лечение.
Бях много смешна, щото седях в очакване на същината и през цялото време, докато той разкрасяваше, аз мислех, че е работеща бабина рецепта
Наздраве!
Коментар
Коментар