IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
    Аз нали ще ходя при Папата и съм на италианска вълна. А тази песничка мноого я слушам
    Обезкуражително много красота и талант е пръснал Бог над тази пуста Италия.
    Захласнах се! Благодарско.
    Остана все пак някаква дребна горчивина. Замислих се, защо ли! Не след дълго открих и отговора - дълбоко съжаление, че каката не успя да си скъса потничето, въпреки очевидно демонстрираното желание.

Специално за теб нещо много тематично: Laura Pausini - Non C'è

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Уф, мани че съм водолей, ами и уж съм млад Обаче от време на време ме тресе яко носталгия по едни изгубени неща, неква меланхолия ще да е това или пък преждевременно остаряване? Веоятно е от страстта ми по историята - глей го Трак как все се мъчи да се прави на младеж на принципа - куче, което лае, не хапе

Иначе си права и се наслаждавам максимално на чудесата по света и у нас, естет съм (или поне така си мисля) и винаги съм харесвал красивото, а може и миналото ми да е било красиво, знам ли, щом имам толкова спомени от него? И принципно съм позитивен, макар и без розовите очила - имах едно такова полугадже, което постоянно си ходеше с едни розови очила - нея в най-голямата свинщина да я пуснеш, пак ще ти каже, че е супер яко там, защото и тя била там, а и любимите ѝ хора, та интересно какво ли щеше да се случи с мен, ако бях останал с нея. Сигурно щях да съм два пъти по-вятърничав от сега

Обаче бира не пия, не ме кефи някакси, сигурно е от пластмасовите бутилки. Затова едно мохито ще туря, пък ти реши как ще върви с баницата на тнм
      Преследвана от мохито се чувствам . Нещо сте се наговорили или някой е пуснал слух . Все с мохито ме черпите . Обичам , ама чак пък толко А по баници не налитам. Ям само в краен случай. А сега не е такъв

Коментар

Има, ако потърсиш, ще намериш, наш'та хлебарница прави чудни банички с праз, при това био Ама и на пресен зелен лук скланям. Спомням си, че едно време, га хората бяха истински, не като сега - пластмасарки, то и бирата беше в зелени и кафяви шишета, та тогава винаги имаше агне за събора на село май месец. Ама не като сега, да си купиш мръвки с незнайно качество от била и да си направиш нещо със завъртяно име и розмарин в него, а истински агнета, за които баба береше едни треви - тя им викаше "гергьовче", ти си спеца, ще кажеш какво точно е било това, та им правеше жертвен венец, после агнето се колеше, на нас като дечурлига ни правиха по един кръст с кръв на челото и после агнето се пълнеше само с обварена карантия и зелен лук и се слагаше в селската пещ. 100 мастершефа да ми се появят, не могат да направят нещо подобно, дето всяка селянка умееше...

П.С. Апропо, това с великденското агне е някаква нова щуротия, макар да имам смътни спомени за нещо подобно по санданския регион, еднов време агне се келеше за Гергьовден, щото си беше и ден на овчаря, и т.н. Ама пуста мода! Наздраве
        Доколкото си спомням, на жълтурчето му викат "гергьовче", защото цъфти по Гергьовден.
        И в нашето семейство агнешко се ядеше по Гергьовден - никога преди това. Макар да името да не се среща въобще в родата, на празника винаги се купуваше агне и се даваше да се пече в една от градските фурни. След като я унищожиха, дамите от семейството се научихме да приготвяме агнето и дроб сърмата към него. Отначало беше пълен провал, щото всичките гражданки - баба, лелите ми, стринките ми, майка После се специализираха.
        Наздраве!

П.П. Не се бях замисляла, защо ли нямаме Георги в рода си!? Илия/първородния син винаги се е казвал Илия, на баща си/, Христо, Захари, Нено ... Жените по-префърцунени - Евдокия, Анастасия, Райна, Елеонора и любимото ми - Смарагда.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Добро утро !
          Грую, винаги ме учудваш с носталгията ти по миналото! А уж си водолей? ! Хубавото винаги предстои ! Земята се върти и никой няма да я спре, за да слезеш (образно казано ) . Всичко е движение и промяна и вместо да мрънкаш, търси хубавото в случващото се ново. Създавай го! Та после твойте внуци да "искат да слязат "
          И сипвай бира
          Уф, мани че съм водолей, ами и уж съм млад Обаче от време на време ме тресе яко носталгия по едни изгубени неща, неква меланхолия ще да е това или пък преждевременно остаряване? Веоятно е от страстта ми по историята - глей го Трак как все се мъчи да се прави на младеж на принципа - куче, което лае, не хапе

Иначе си права и се наслаждавам максимално на чудесата по света и у нас, естет съм (или поне така си мисля) и винаги съм харесвал красивото, а може и миналото ми да е било красиво, знам ли, щом имам толкова спомени от него? И принципно съм позитивен, макар и без розовите очила - имах едно такова полугадже, което постоянно си ходеше с едни розови очила - нея в най-голямата свинщина да я пуснеш, пак ще ти каже, че е супер яко там, защото и тя била там, а и любимите ѝ хора, та интересно какво ли щеше да се случи с мен, ако бях останал с нея. Сигурно щях да съм два пъти по-вятърничав от сега

Обаче бира не пия, не ме кефи някакси, сигурно е от пластмасовите бутилки. Затова едно мохито ще туря, пък ти реши как ще върви с баницата на тнм
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Аз нали ще ходя при Папата и съм на италианска вълна. А тази песничка мноого я слушам

https://m.youtube.com/watch?v=8Vo5T4VGc64

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Задръж топката, Груев! Проучвал съм този въпрос, нещата не са толкова трагични, въпреки тяхната безнадеждност Хлебарят Пресиян: Новата алхимия на хляба може да ни превърне в световен център. Неизказаните истини за хляба в България.

Everything I own

на групата ... Bread

Наздраве!
              Благодаря за музиката! Красива е

Коментар

Има, ако потърсиш, ще намериш, наш'та хлебарница прави чудни банички с праз, при това био Ама и на пресен зелен лук скланям. Спомням си, че едно време, га хората бяха истински, не като сега - пластмасарки, то и бирата беше в зелени и кафяви шишета, та тогава винаги имаше агне за събора на село май месец. Ама не като сега, да си купиш мръвки с незнайно качество от била и да си направиш нещо със завъртяно име и розмарин в него, а истински агнета, за които баба береше едни треви - тя им викаше "гергьовче", ти си спеца, ще кажеш какво точно е било това, та им правеше жертвен венец, после агнето се колеше, на нас като дечурлига ни правиха по един кръст с кръв на челото и после агнето се пълнеше само с обварена карантия и зелен лук и се слагаше в селската пещ. 100 мастершефа да ми се появят, не могат да направят нещо подобно, дето всяка селянка умееше...

П.С. Апропо, това с великденското агне е нкаква нова щуротия, макар да имам смътни спомени за нещо подобно по санданския регион, еднов време агне се келеше за Гергьовден, щото си беше и ден на овчаря, и т.н. Ама пуста мода! Наздраве
                Добро утро !
                Грую, винаги ме учудваш с носталгията ти по миналото! А уж си водолей? ! Хубавото винаги предстои ! Земята се върти и никой няма да я спре, за да слезеш (образно казано ) . Всичко е движение и промяна и вместо да мрънкаш, търси хубавото в случващото се ново. Създавай го! Та после твойте внуци да "искат да слязат "
                И сипвай бира

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Не знам дали има праз по магазините. Ще склониш ли на пресен /зелен/ лук?
                  Наздраве!

П.С. Апропо, това с великденското агне е някаква нова щуротия, макар да имам смътни спомени за нещо подобно по санданския регион, еднов време агне се келеше за Гергьовден, щото си беше и ден на овчаря, и т.н. Ама пуста мода! Наздраве
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Таа па се нашмотала, упуснала фона у къртичина и после се плъзгала по тревата да открие откъде дрънчи. Добре че некоя крътица не я уапала за носа. Пък змийчетата я подминавали като посестрима. И на това му вика голем кеф. Алкохола не прощава!
                    Първи братчедки по майчина линия.
                    Наздраве!

П.П. Моите взаимоотношения с алкохола са на съвсем друго ниво. Ни си искаме прошка, ни си даваме.
                    Пак наздраве!
                    Last edited by tnm; 26.04.2018, 17:25.
                    Мечо

Коментар

Каква!? Точена, дърпана, наложена, сладка, млечна, зелена ...
                      Наздраве?
                      Направо ме хвърли в размисъл.....
                      Всичко друго си, но не и зелена.... Карай ги наред....

Наздраве !

Коментар

С праз! И месо, ако ти се намирва нещо отстреляно
                        Не знам дали има праз по магазините. Ще склониш ли на пресен /зелен/ лук?
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Тъкмо сега слушам нещо адски размазващо и сетих, как нескромно са поФали ... та скоминясахме завистливо
                          Riding the Blues
                          Начев, начи специално заради теб ще се пофторя. Аз, понеже съм горда притежателна на редица други положителни качества и достойнства, спокойно мага да се лиша от скромност.
                          Наздраве!

П.П. Хубави музики пущаш.
                          Мечо

Коментар

Наздраве?
                            С праз! И месо, ако ти се намирва нещо отстреляно

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Напрай една баница тогаз ....
                              Наздраве?
                              Мечо

Коментар

Добро утро, клиентелата на Кръчмата!

Днес изкарах деня в голям кеф. Блокирах си телафона и родата и семейството изгуби връзка с мен. Сега, вече цял час си "прелиствам" неприетите повиквания.
                                Наздраве!
                                Напрай една баница тогаз ....

Коментар

Working...
                                X