Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
По принцип, отлежалия коняк се поднася с десерта, като завършек на вечерта. Една шоколадова торта би му дошла твърде добре.
Наздраве!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Туй го знам питах се за нещо друго.
А по отделно ли или заедно?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
ми аз помислих, че питаш на мен какво ми се яде. Заедно. Ти може с каквото искаш. Интересно като вкус е и с плодова салата, ама зависи от твойто виждане по въпроса и наличните плодове. На мен и със сирене ми харесва, но на теб може да ти се стори извратено
Абе и аз мога със сирене
На динята много ми ходи сиренето.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Туй го знам питах се за нещо друго.
А по отделно ли или заедно?ми аз помислих, че питаш на мен какво ми се яде. Заедно. Ти може с каквото искаш. Интересно като вкус е и с плодова салата, ама зависи от твойто виждане по въпроса и наличните плодове. На мен и със сирене ми харесва, но на теб може да ти се стори извратено
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Шоколад с лешници
А по отделно ли или заедно?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеИмам метакса,намерих я зарината в дъното на барчето.
Кажи мезето за нея
Коментар
� -
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДубрутру.
Стана време да налеем в чашките
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНе ще го критикуваме, защото самокритичността на дъщеричката е продукт на самата дъщеричкаНе си ли чувал, че колкото повече знаем толкова повече разбираме че е едно нищо от познанието !? Май от едното ухо е влязло, а от другото ти е излязло това недоразбиране)))) И не ме баламосвай, просто отвори си студентската книжка и си припомни там какво число има срещу изпита по математически анализ )))) Истината лекува )))
Не разбирам твоята философия, затова предпочитам да си мисля, че си вложила много несвързани мисли - и то само в 4-5 изречения... Как го постигаш това? Не за друго, но не е по силите на всеки!))
Освен това - защо да "баламосвам" жена /умна и разсъдлива/ - ако тя използва толкова крещящи факти. Този математически анализ беше голям трап тогава, а и сега ми го мелят на главата... Ми - щом математическият анализ е мерило за разбиране /недоразбиране/ на нещата /от жУОта/ - значи съм мноО зле: имам Добър 4 - далееееч от шестицата! Все пак, за твое успокоение - сигурен съм, че наоколо има и отличници... Нали знаеш отговора на въпроса, кой ги яде хубавите ябълки - и тати ще ти го каже по подобен начин - "отличниците, Иванчо, отличниците!"))
Кафето ми свърши......, посипах си главата с пепел и истината ме излекува /според препоръката горе/...
Коментар
� -
Не ще го критикуваме, защото самокритичността на дъщеричката е продукт на самата дъщеричкаНе си ли чувал, че колкото повече знаем толкова повече разбираме че е едно нищо от познанието !? Май от едното ухо е влязло, а от другото ти е излязло това недоразбиране)))) И не ме баламосвай, просто отвори си студентската книжка и си припомни там какво число има срещу изпита по математически анализ )))) Истината лекува )))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеили "недонаученото" )))) наздраве мога ли да кажа !?
Тоя тати май Ше го критикуваме! Що е поставил акцента върху самокритичността на дъщеричката???...Ми - с тая самокритичност ТО не може да стане най-често срещаният тип жена - знаещата всичко на тоя свят! Какво ще правим сЯ? Да я връщаме на щъркела, с големия клюн - вече е късно..., а и той приема рекламации само до петия ден от доставянето на пратката...
))
Ей го - на: ТО е толкова самокритично и плахо, че дори, за да каже наздраве - иска разрешение... Горкото - съжалих го в тая безпътица... Мииии, тати няма ли го наоколо, за да даде разрешение!
Сложен казус! Не е по силите ми, но понеже при мен времето е за "Наздраве!" - сега ТО ме хвърли в недоумение. Дали да звънна на майка ми, за да ѝ искам разрешение за наздравицата?
Наздраве!))
Коментар
�
Коментар