Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Тоз аватар малко рисков ми се вижда . Ако се появи некоя паячка, може да го изкльопа след дато си свърши работата.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
И що тогава го държиш тоя паяк на аватара!? Слагай една повехнала китка, че инак фалшиви надежди даваш.
Наздраве!
П.П. Не че аз съм се подлъгала, но има по-доверчиви от мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Манипулатор си тиии. Макар грешката да е вярна. Хубаво е да има предупредителен знак за рискови събеседници във форума. Например, клюмнало цвете - много дърт, трябва се щади; светкавица - жената е в тежка възраст, не я предизвиквайте. Наздраве за предупредителната сигнализация!
Наздраве!
П.П. Не че аз съм се подлъгала, но има по-доверчиви от мен.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
То шублер всеки може да извади, твърдомер е номера...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеБе тия смешки с ТТ-данните и антропологическите белези не ви ги разбирам много.
То не за друго, ма ще каже човек, че всички тука са с форма на римски статуи...
Наздраве!Иначе имам тяло на бог - ако не на друг, то поне на Буда (ама не банкянския
). Наздраве - и днес ме мързи, което си е сериозен повод
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Чи налей, де!
Абсурд! От покрива на 12 етажна сграда направих огледа и като те не засякох да се приплъзваш кат мишок из храсталаците, се прибрах у Кръчмата и си сипах чаша бяло вино.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЕй ги хората, сложиха една метла. На някого и паяжините може да са обрали.
Хай наздраве и не се косете.
П.С. М.Изеров, не се впрягай бе човек. Да взема те черпя едно да мирясаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Как можа да го напишеш бре ..?
Направо ти съчувствУВам....Харно си пиеш около казанЯ, що ти е да предизвикваш халите...?
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Понеже не бях у кръчната , кви ги е надробил. Любопитен съм, не че не му знам епитетите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЕй ги хората, сложиха една метла. На някого и паяжините може да са обрали.
Хай наздраве и не се косете.
П.С. М.Изеров, не се впрягай бе човек. Да взема те черпя едно да мирясаш?
Коментар
-
Мдааа, не успе ли некой воден сток те затвори в Ягодинската да те спасяват като тайландските момчиня? Дано ги измъкнат по-набързо. А твойте приключения слаба ракия. Дано родопчани ти сервирали некоя по-силничка.
Наздраве кръчма.
Арни ора са в Родопа планина(макар Мюизина да ме поизнерви сабахлем),и ного ефтинко там,бравус,по морето зарад тея туристи набузили едни цени......
ко пиите бе?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Пак успешно беше подведена да бъхташ по баирите и да разиграват марш на скок в търсене на противника. А противникът в това време се баламосваше за времето, лошотията на женския характер и подходящи методи за неутрализирането му до отминаване на бурята. Най-добрият приьом е да й налеиш и ней.
Абсурд! От покрива на 12 етажна сграда направих огледа и като те не засякох да се приплъзваш кат мишок из храсталаците, се прибрах у Кръчмата и си сипах чаша бяло вино.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар