If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много здраве да ти кажа... Ендър си пийва рома чист. Това на картинката е бъркоч.
Само с белия ром ударих на калъч - не мога да го пия и това си е. Пък ти даде на задна с кекса...
И аз го пия чист. Дори и лед не слагам. Цветните питиета имат аромат, които се усеща по-добре, кога питието е с телесна температура. пък за картинката си праф, но ме мързеше да търся нагледности из нета.
Наздраве!
П.П. Направата на кекс изисква усилия, а аз съм тежко болна. Обаче, все забравям как се казваше заболяването ми. Мрънкалото ме диагностицира, дано той го помни.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ром трябва да ти се сипе, ама чист. Без разните бъркочи, де ги добавя Ender.
Много здраве да ти кажа... Ендър си пийва рома чист. Това на картинката е бъркоч.
Само с белия ром ударих на калъч - не мога да го пия и това си е. Пък ти даде на задна с кекса...
Отивам да си свърша една работа, ама незнам точно кой е човекът, дето ми трябва. Обяснявам на един достолепен господин във фоайето и той ми казва " А , това е за Жоро Скалата и каза къде да открия въпросният. Тропам на вратата, чува се басов мъжки глас " Да ", влизам и попадам в стая с доста мъже. Огледахме се и аз уверено се насочвам, към приличащият ми най - много на скала и усмихвайки му се - " Здравейте, вие ли сте Жоро? " В стаята избухна експлозия от смях. Все едно бях казала мръсен виц. И докато увереността ми спихваше , а всички продължаваха да се смеят, необяснимо защо за мен , стана един ефирен господин, протегна женствена ръка и каза - " Приятно ми е, Жоро " .....
Сипете нещо силно
Ром трябва да ти се сипе, ама чист. Без разните бъркочи, де ги добавя Ender.
Наздраве, Lelq!
Мечо
А , това е за Жоро Скалата и каза къде да открия въпросният...
Сефте - индианци в храстите... Мен ме пратиха в един бар да търся Миро Къдравия.
Човека се оказа плешив, като пъпеш!
Та като казах "пъпеш"... ще взема си мезна един с вискиту! Малей, че вкусну виски (няма му казвам името, само ще намекна, че е кръстено на пънк-група)!
Наздраве!
Отивам да си свърша една работа, ама незнам точно кой е човекът, дето ми трябва. Обяснявам на един достолепен господин във фоайето и той ми казва " А , това е за Жоро Скалата и каза къде да открия въпросният. Тропам на вратата, чува се басов мъжки глас " Да ", влизам и попадам в стая с доста мъже. Огледахме се и аз уверено се насочвам, към приличащият ми най - много на скала и усмихвайки му се - " Здравейте, вие ли сте Жоро? " В стаята избухна експлозия от смях. Все едно бях казала мръсен виц. И докато увереността ми спихваше , а всички продължаваха да се смеят, необяснимо защо за мен , стана един ефирен господин, протегна женствена ръка и каза - " Приятно ми е, Жоро " .....
Сипете нещо силно
Зубър! - Изчезващ вид с фотографска памет и повърхностно мислене. Къф студент си, ако не са те късали поне веднъж. Аз съм на два изпита и на два зачота. Затова сега върва с гордо вдигната глава.
Мчи, природно ентелигентна съм и много любознателна. Смятам да фметна, че съм връщана два пъти - по физика у единият университет и по картография у другия. За физиката въобще не бях виновна, щото се разбра, че изпитващия ми е задал допълнителен въпрос от лекция, която не ни е праподавал, а за картографията - проекцията на Гаус още ми е мътна и кървава, но мога да се ориентирам по карти.
Наздраве!
Мечо
Вече 10 часа не вали....
УжасТ...
Човек няма с какво да си измие краката , кът се запоти....
Наздраве !
Завърнах се от послеобедно митарстване по инстанции и миткане по учреждения без да ме навали. Почвам да не вярвам на прогнози. Добре че за Чичи нема хладка дъждовна вода, особено ако са му спрели за профилактика топлата. Да не е газил бос в оризя щом като не е свикнал си ляга с кални крака. И дано лелята с точилката го препрати към герана. Само не знам кой ще вдигне ведрото, за да го качи пак на Горната земя и на Белия свят. Наздраве за умерените валежи с позитивни резултати!
Това щото си кух(орог). Моите студентски книжки нямат присъствие на такавата оценка.
Наздраве!
Зубър! - Изчезващ вид с фотографска памет и повърхностно мислене. Къф студент си, ако не са те късали поне веднъж. Аз съм на два изпита и на два зачота. Затова сега върва с гордо вдигната глава.
С гребло ли? Да те погалва по главичката напътсвено се не заяждаш с Тракалото, що оно знае да прави ритуал Пеперуда. Макар Етнография /Етнология/ да изучавал още в първи курс и да му е първа академична двойка. По-добре ти пратя ноево сандъче. Да преплуваш от Габроу до Джапан. Нали сте нации технически, ще си допаднете и по отводнителните работи.
Това щото си кух(орог). Моите студентски книжки нямат присъствие на такавата оценка.
Наздраве!
Мечо
Коментар